STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Ben taraftardaki şampiyonluk garanti havasına şaşıyorum.

Başında 40 türlü bela olan Fener kendi maçını kazanırsa altı üstü 2 puan arkamızda. Beşiktaş'ı saymıyorum onlar da bizim gibi kendini imha etme konusunda çok iyiler.

Neye güveniyoruz anlamak güç.

Meloyu çok sever beğenirim. Ama her maçta bizi 10 kişi bırakma potansiyeline bu kadar sahip bir adama da 13 milyon vermem.

Şimdi Shaqiri olmadı alternatifler Leto , Wijnaldum , Matavz bunlardan hangisini alabiliriz bu kafayla? Bu adamların hepsi 10 Milyon üstü.Belki Leto 8-9 Milyona biter.Kısacası paraya kıyacaksın arkadaş.Ama tabiki adama değiyorsa.Gittik Riera'yı aldık aceleyle.Tutmadı işte.

ozaman fatih hoca sag tarafta mertan, berkin, yigit'ten birisini oynatsin.

tamam transfer mutlaka lazim. ama bu takim bursa ya yenilecek kadar da kötü degil! golü yedikten sonra takim dagiliyor. olacak sey mi bu?

hic mi taktik antrenmani yapmiyorlar. geriye düsünce kimin nerede pozisyon alacagini söylemiyorlar vs???

3 yaşındaki çocukmu bunlar. fatih hoca yandan bağırıyorda bunlar kapasitelrinin üstüne çıkamıyorsa ne ypasın.

senn elindeki 1 yufkadan 5 yufkalık börekmi istoyrsunn???

bizimkiler Shaqiride 15e kadar yükselirken bu parayla gidip 2 oyuncu bulamiyormu ?

Leto'yu 8e veriyorlar. gidip alsinlar. 7 yabanciyla iyi oynanir. baros geldiginde elmanderde belki düzelir. git al yedek diye umutu fazla istemezler sercandan iyidir. git getir Töre'yi yerli kanat sorunu kalmaz. Telefon acip Roni'yi istermisin diyorsun. bu iki oyuncu Roniden ucuza gelir hem daha fazla katki saglar. ?

Yahu shagiri falan umrumda değil ki o parayı hakedecek bir oyuncuda olduğunu düşünmüyorum.Ama ulan koca dünyada oyuncumu kalmadı.sene başı alacaktın almadın,devere arası geledi her türlü uyarıya rağman hala yapmadıysan senin bu klübe bağlılığını tartışırım senin.Bu kadar basit. Bunun parayla falan alakası yok.İki adam alacaksın ulan altı üstü.

Git Krasici al,git pavlucenkoyu al ulan oyuncumu kalmadı piyasada.

Ben taraftardaki şampiyonluk garanti havasına şaşıyorum.

Başında 40 türlü bela olan Fener kendi maçını kazanırsa altı üstü 2 puan arkamızda. Beşiktaş'ı saymıyorum onlar da bizim gibi kendini imha etme konusunda çok iyiler.

Neye güveniyoruz anlamak güç.

Ya da Fatih Hoca yı çıkart, bu yönetim bu güveni verecek ne yaptı bu zamana kadar bende bunu anlamıyorum.

degil gibi

semih bugun yine süpürge gibi, sagdan, soldan gelen ataklari temizliyordu

hata yapmis olabilir , iyi oynamamais olabilir ama cooook kötüydü demek, haksizlik olur.

Çünkü ne Hakan ne de Sabri oyunun içindeydi. Ujfalusi ile Semih sağa sola koşturup durdular.. Yahu oyuna dahil olmuyorsun kaleci top atacağı zaman ne güzel diyorsun "Bana atma ona at" diye. Oyun içinde de yok olsana. Git kenarda falan otur mesela. Çay iç kahve iç. En azından o çabalarını heba etme adamların.

Golü yemeden önce hazırlık pası yapıyorduk. Soldan Hakan her zamanki gibi Ujfalusi'den gelen topu tekrar ona attı. O bu sefer Semih'e. İşte Semihin en büyük hatası da buydu o topu Sabri'ye attı. O da üstün beceri örneği ile topu kaybetti ve gol geldi sonrasında..

8 Yıldır orta yapamadın eyvallah dedik. Rakibin yanında halen eskort gibi koşuyorsun. Başbakanlık korumaları bile olsa orada arada müdahele ederdi. Sende o da yok.. Hakan da ona ayak uydurdu. Bursaspor kontra ile gelse eyvallah da arkadaş adamlar hazırlık pası ile geliyor sen yerinde yoksun. Bunun açıklaması yok.

Yabancılara milyon dolarlar dökülsün istemiyordum ama yok arkadaş. Kaç paraysa git ver Taiwo'ya al adam gibi sol bek. Gelsin Eboue'de varsın ileride bir yabancı eksik oynayalım. Bunlardan bir halt olmaz..

Şimdi sizlere çok samimi bir soru soracağım ?

Geçen seneki takımın durumundan sonra açık açık söyleyin bu sene bu durumda olmayı kim bekliyordu ?

Hepimiz bu seneyi alışma ve oturma yılı belkide CL bileti ancak sonraki seneler şampiyonluk hedefi koymadık mı ?

5 puan farkla ligin zirvesine oturmadık mı ? Üstelik rakipler böyle ballı puan ve galibiyetler aldıgı halde. Üstelik ligin başlarında yine kötü giden durumdan sonra ?

Şimdi Allah aşkına bırakın sallamayı atip tutmayı. Ben her yenilgiden sonra bu foruma girdigimde inanın şu taraftar profilini görünce üzülüyorum.

O çok salladığımız şikeciler kadar bile sahip çıkamıyoruz takıma. Yazıktır

Ben yazın da ahım şahım oyuncu alabileceğini düşünmüyorum bu yönetimin. :) Yine 3 ay 2 oyuncuya dadanır kalırız. Ne alternatif olur, ne başka birşey.

Fatih hoca bazı şeyleri hala çözememiş deneye deneye görüyor.Bir daha Elmander - Sercan yan yana izlemeyiz heralde.

Birşey denediği yok. Adamın elinde Sercan dan başka santrafor mu kaldı da oynatsın. Bu takımın kapasitesi bu kadar. 9 maçlık seri yönetimin gözünü boyadı bizlerinkini boyamasın.

Bende onu diyorum. Sözde en iyi biziz ya. Uyuduğumuz falan yok. O başka konu. Bir yerlerden garanti alamayan zaten gidip bu maliyetlerle adam almaz. Ama oyun buysa bizimde kuralına göre oynamamız gerekiyor.

tamam işte bende uyuyoruz diyorum. en azından bu adamlara bu sene hicbişey olmayacak. transfer şart. ama bizim yönetim uyuyor.

Canlari sagolsun

Sıra sıra galibiyetlergelirken bu takımın düşüşe geçeceğini eninde sonunda gerçek,dünyada yoktur arka arkaya 20 maç kazanacak takım, çıkıp futbolculara,hocaya sallayacağınıza destek olun,halen lideriz,rakiplerimizin bir kaçı küme düşecek, dünyada yenilmeyen takım yok.

Tahminde bu skoru bilen çıktımı acaba??

rica ederim.ben de meloyu sevmiyorum diye forumda hakarete varan yorumlara uğradım.kaldı ki melo konusunda malesef haklı çıkıyorum.yıllık kazancı nani alexis kaka gibi adamlarla aynı yada fazla olan melomuz beşiktaş gibi bursa gibi bize en lazım deplasmanlarda "atılma korkusuyla" oyundan alınıyor.

En nefret ettiğim şey bu tür herkesin herkesi sevmesi gerektiği yönünde ki baskı .Melo Saraçoğlu'nda kesinlikle kart görür bu sinirle.Türkiye'de en büyük psikolojik baskı orda yapılıyor .Ki bize de en çok bu tür maçlarda lazım.Ama gayet iyi bir oyuncu .Hatta çok çok iyi bir oyuncu.Bugün çıkmasını garipsedim .Çıkmasa daha iyiydi.

Birşey denediği yok. Adamın elinde Sercan dan başka santrafor mu kaldı da oynatsın. Bu takımın kapasitesi bu kadar. 9 maçlık seri yönetimin gözünü boyadı bizlerinkini boyamasın.

En azından Kazım'ı deneyebilir.Sercan'dan daha iyi olacağı kesin.Sercan kanatta iş yapar yetenekli sözüm yok.Forvette oynayacak kapasite bu adamda yok! Hee tabiki şimdi kadroda Mevlüt olsa o oynardı yine dönüp geliyoruz TRANSFER mevzusuna.

burda herkes skora göre konuşuyor galipsek herkesin morali yerinde takım iyi malupsek takımda kazım sabri elmander melo sercan hepsi kötü!

Panik yapmayın beyler , Baros ve Eboue gelince yine seriye bağlarız rahat olun !!

En basit bir soru;

Forumda bu kadar adamız. Yönetim içinde futbol konusunda bizlerden bile çok fazla şey biliyorlar diyebiliyormusunuz. Ben Ne Aysal'ın, ne Albayrak'ın, ne Dürüst'ün, ne Öztürk'ün, ne Tulun'un, ne Doğan'ın, ne Gürsoy'un futbolu benden daha iyi bildiklerini düşünmüyorum. Onun için Başkan bilenleri toplamalıydı verdiği sözde olduğu gibi.

Şimdi sizlere çok samimi bir soru soracağım ?

Geçen seneki takımın durumundan sonra açık açık söyleyin bu sene bu durumda olmayı kim bekliyordu ?

Hepimiz bu seneyi alışma ve oturma yılı belkide CL bileti ancak sonraki seneler şampiyonluk hedefi koymadık mı ?

5 puan farkla ligin zirvesine oturmadık mı ? Üstelik rakipler böyle ballı puan ve galibiyetler aldıgı halde. Üstelik ligin başlarında yine kötü giden durumdan sonra ?

Şimdi Allah aşkına bırakın sallamayı atip tutmayı. Ben her yenilgiden sonra bu foruma girdigimde inanın şu taraftar profilini görünce üzülüyorum.

O çok salladığımız şikeciler kadar bile sahip çıkamıyoruz takıma. Yazıktır

Sahip çıkmıyormuyuz ? Arkadaş ne yani polyanna'cılık mı yapalım. Hiç eleştiri yapmayacak mıyız ? böyle saçma düşüncemi olur. Takım üretken değil. Yedekler berbat. Ben sonuna kadar sahip çıkarım takımıma ama eze eze şampiyon olacağımız bir sezonu saçma sapan tranfer stratejileri ile berbat ediyoruz yahu.

Geri
Üst Alt