STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Şu takımda Pino kadar patlayıcı delici özellikte bir oyuncu yok..

bişey sorcam gscimbom neden hiç organizasyon yapmıyor...ne bileyim piknik olur yemek olur,sosyal işlerle alakamız yok mu

schwarz.jpg

Misirda Hayatini yitirenler icin... :-(

İyi geceler

Herkese iyi geceler. :o

Neymiş efendim Fatih Hoca Ronaldinho yü istememiş . İstemek zorunda mı . Adam antremanlara yetisemiyormus gece hayatından . Yönetimin açık açık Fatih Hocayı sırtından hancerliyor . malesef bunu görüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor malesef

Yanlış anlaşılmasın bu muhabbete girmek istemiyorum ama ( Hocanın istemekte haklı olduğu ya da istememekle haksız olduğu vsvs) hoca deseki evet istiyorum harika bir transfer olur alın gelin dese yemin ediyorum 1 ay peşinden koşarlar onuda alamazlardı anca kapa bildirirdik.

Yönetim her konuda iyi fakat transfer konusunda inanılmaz acemi işler yapıyorlar menajerler r10 nu önermiş SADECE ÖNERMİŞ tulun ve altaylı ikiliside r10 kapımıza sözlesme ile geldi fakat bize aldırmadı veto etti gibi anlattılar ya da analttırdılar.Şakiri gibi 1 ay kovalardık alamazdık hoca istese.

Kaldıki Olcan'ı alamayan Şakiri ve Podolski'yi her ne kadar dile kolay olsada 2 3 milyon euro farkla alamayan Diarra ile Ali Dürüst anlaşmışken Hoca isterken bütün işi bozan yönetim R10u falan alamazdı.

Herseyde olduğu gibi sadece bize hayal sattılar...

Shaqiri'nin kap'a bildirilmesi koca bi yalandan ibaretti bence

Shaqiri'nin kap'a bildirilmesi koca bi yalandan ibaretti bence

Kap'ı bilemem ama almak için elimizden geleni yapmadığımız kesin

Basel tarafının yeni bir teklifle gelmediler demesinden bu sonuç çıkar zaten

fatih hoca olmasa şu kadro playy off a bile gidemez.

Bu maçın kırılma anı Baros'un atılması değil, Baros atıldıktan sonra bir pozisyonda önce 5 metreden kalecinin çıkarması ardından Elmander'in kafasının direkten dönmesi, 3. hamleyi yapacakken boşta kalan topun uzaklaştırıldığı andı.

Öyle bir pozisyon kaçtı ki, takım zaten 10 kişiyiz, bu bile girmedi, başlarım böyle işe dedi resmen.

Basel'in bu açıklamasını yalanlamamak bile adamların doğru söylediğine bir işaret zaten.

bence onlar ayak yaptı, yoksa ünal başkan getirirdi bize shaqiriyi.

basel de az değil yani, bir tarafları kalktı.

Baskani hedef almayin arkadasim, demekki Adnon polat 10 senedir bu takimin icine etti. para olsa neden almasin oyuncu, para yok. bu borcla biz ne shaqiri hayelleri kuruyoruz ki. Baskan denedi olmadi bütceninde üstünde teklif yapmis vermediler. Baskanin yapmasi gerek daha önemlisi Projeler üretmek ve para akisini saglamak.

Bunlar halen Adnan polat ve özhan Canaydinin mirasidir ben öyle görüyorum.

ogul: Baba bana bu 500 euroluk bisikleti al.

Baba: olum denicem ama zor , 300 e verirlerse alirim (cepte 50 lira var ) bankada 40000 borc

sen gelde bu bisikleti al.

ben forma aliyorum kombinemi aliyorum transfer yapsinlar diyorsun ama senin aldigin forma ve kombine anca giderleri karsiliyor.

Cünkü Galatasarayin okadar branjlari varki para getirmeyen. 1000lerce iscisi var. sporculari dahil.

Misal Basketbol formasi hangimizde var ? arayan o formadan bulur ama adam 1 forma aliyor bütün sezon icin basketbolada o forma ile gidiyor , cogu 2-3 sene ayni forma ile geziniyor.

dedigim gibi burda en son suclanacak kisi Ünal Aysaldir.

Ilk basta Adnan polat ve canaydin sonra kendimize igneyi batirmaliyiz

hiç katılmıyorum baştan aşağı yanlış keza bizim takım rieraya 3,5 milyon euro bonservis , kendine yıllık 3 milyon euro verirken ,hamburg GÖKHAN TÖREYİ 1,2 milyon euro bonservisle aldı.. shaqiri basele 10 milyon euro bonservisle gelmedi , son 10 yıldaki en büyük transferim ribery bize 2 milyon euro bonservisle geldi...

iş bilenin kılıc kuşananın , işi bilen mevcut harcamadan daha ucuza iki katı iyi takım ortaya cıkarır, bilemeyende sizin,bizim gibi avunur...

Transfer dönemi bitti,nerde takılcaz şimdi biz :D

Stancu gollere devam ediyor bu arada. Ordu bir mallık yapıp sunun bonservisini almaya kalksa cok iyi olur valla.

Geri
Üst Alt