STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Şans da yok arkadaş. Daha son dakika golüyle balına kazandığımız maç yok. Rakip ortasahayı 1 kez geçiyor onda da gol atıyor.

Neymiş efendim Fatih Hoca Ronaldinho yü istememiş . İstemek zorunda mı . Adam antremanlara yetisemiyormus gece hayatından . Yönetimin açık açık Fatih Hocayı sırtından hancerliyor . malesef bunu görüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor malesef

dominic iorfa bile rieradan daha fazla katkı verdi

Arkadaslar bugun tvde spor programi varmi? Varsa hangi kanalda ? Alakaniz icin simdiden tesekkur ederim

Yönetim seni düşünmüyorsa sen niye onları düşünüyorsun bee Terim.Shaqiri'yi istedin,almadılar mı? Maliyetine bakmaksızın kabul et işte Ronaldinho'yu.Gerçi sende haklısın.İçinde taşıdığın Galatasaray sevgisi kuyunu kazanlardan daha fazla olduğu için kulübe mali açıdan zarar vermeye el vermiyor için.

Baskani hedef almayin arkadasim, demekki Adnon polat 10 senedir bu takimin icine etti. para olsa neden almasin oyuncu, para yok. bu borcla biz ne shaqiri hayelleri kuruyoruz ki. Baskan denedi olmadi bütceninde üstünde teklif yapmis vermediler. Baskanin yapmasi gerek daha önemlisi Projeler üretmek ve para akisini saglamak.

Bunlar halen Adnan polat ve özhan Canaydinin mirasidir ben öyle görüyorum.

ogul: Baba bana bu 500 euroluk bisikleti al.

Baba: olum denicem ama zor , 300 e verirlerse alirim (cepte 50 lira var ) bankada 40000 borc

sen gelde bu bisikleti al.

ben forma aliyorum kombinemi aliyorum transfer yapsinlar diyorsun ama senin aldigin forma ve kombine anca giderleri karsiliyor.

Cünkü Galatasarayin okadar branjlari varki para getirmeyen. 1000lerce iscisi var. sporculari dahil.

Misal Basketbol formasi hangimizde var ? arayan o formadan bulur ama adam 1 forma aliyor bütün sezon icin basketbolada o forma ile gidiyor , cogu 2-3 sene ayni forma ile geziniyor.

dedigim gibi burda en son suclanacak kisi Ünal Aysaldir.

Ilk basta Adnan polat ve canaydin sonra kendimize igneyi batirmaliyiz

Geri
Üst Alt