STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Fatih Terim eger Yönetime Karsi Transfer Konusunda Alt'tan alip Galatasaraylilik yapiyorsa, hic yapmasin.

"Hoca ne yapsin, Yönetim Transfer yapmazsa" laflarina da katilamiyorum.

Fatih Terim eger Galatasarayin menfaatlerini düsünüyorsa, kavga eder, dövüsür, masaya yumrugunu vurur ve istedigi oyunculari aldirttir.

Alttan alip, ben elimdekilerle basimin caresini bakarim demek de neyin nesi...

Bence burada Terim'in yaptığı en büyük hata, yönetimin ne kadar amatör ve beceriksiz olduğunu intikal edememek. Bunlara yapmak gereken, 5 yaşındaki çocuğa nasıl anlatırsan öyle anlatmak transferin nasıl yapılacağını. Hatta mümkünse, hiç yöneticileri bulaştırmayıp, profesyonellerle transfer yapmak.

Başkanın yalanlarını ardarda sıralayan arkadaşa teşekkürler, Galatasaray Yönetimi'nin başındaki adamın ne kadar samimiyetsiz olduğunu çarşaf gibi gözler önüne serdi.

Bizim bu adamları en kısa zamanda def etmek için, Terim'i korumak ve sahip çıkmak için, organize olmamız gerekiyor.

Ama esas ironi şurda: Polat yönetimi Terim ile çalışsaydı çok başarılı olurdu kanımca. Aysal yönetimi de Rijkaard ile çok daha başarılı olurdu diye düşünüyorum :D

Omer anasına bacısına karısına küfür edilince zevk mı alıyor acaba ? Her Galatasaray macında garip garip hareketlerle seyirciyi tahrik ediyor .

inanilir gibi degil, fenerin dustugu duruma bis dusmus olsaydik, yemin ediyorum kulup kapandi kapaniyor duruma gelmis olurdu

Eğer FT istifa ederse başkan o makamında duramaz

Başkan kimi karşısına aldığının farkında değil

Bu kulüp hocayı getirerek seçim kazanan ve göndererek seçim kazanan başkanlar görmüştür.Başkanlara geçen yılki siyasi istisna dışında hiç birşey olmaz kolay kolay özellikle lise mezunlarına asla.Bu yıl başarısız olurlarsa hocayı yollarlar sonraki gelen başarısız olursa onuda yollarlar.Hata hiç bi zaman yönetimlerde olmuyor hep sporun asıl içindeki insanlara oluyor olan.

Fatih Terim e dokunmasınlar uğraşmasınlarda, birbirlerine tecavüz etseler umrumda değil

Ünal aysal : Futboldan da anlamam betondan da ama FUTBOLDAN ANLAYANDAN ANLARIM.

Böyle saçma çelişkili birşey olabilir mi futboldan anlamıyosan anlayandan nasıl anlıcan ..J.kloop 'un iyi t.d oldugunu nası anlıcan dortmund'un nasıl oynadıgını anlayamıyosan .

Gorduk anladıgın adamı BÜLENT TULUN adam ikinci adnan sezgin vakası hemde daha beteri .

sakin kendinden emin cool bilge tavırlarının altında bi halt yok bence ünal baskan boş vaatler anca terim gibi kisa sürede başarı yakalamış kaç yıldır Lesh sonuçlar alan bi takımı kısa sürede liderliğe çıkarmıs ligin en iyi futbolunu oynatmıs vasat futbolcularla bu adamın arkasında duramıyorsun ya tulunla felan muhattap ediyorsun ya istediği oyuncuyu almıyorsun ya sen haketmiyorsun başkanlıgı !

Sezgin Tulun falan bunların işi ne abi

Futbol uleması mı bunlar

Danışmanmış

Yerim danışmanını

Huzur bozuyor adamlar

Artık beyefendi, sakin centirlmen ve yalancı bir başkan istemiyorum. Birazcık çirkef olsun, asabi olsun ve en önemlisi sözünün eri olsun. birdahaki seçimlerde H.Üstünel hangi listede olursa açık ara o liste 1. gelir. Neyse ben yatayım sinir sistemim iflas etti resmen.

Hoca'nın üstüne oynuyorlar çok net gözüküyor zaten

ya abi inanilir gibi degil ama Polattan beter biri var su anda baskan olarak basimizda

ya Allah askina, fatih terim varken tulunu danisman olarak yanina tutmak ne demek?

8 ay önce neler demisse, simdi tam tersini yapmak ne demek?

Herkese iyi geceler

Olcan mı Shaqiri mi? Fiyatlarınıda göz önünde bulundurun. Shaqiri 15M Olcan 5M (yanlıs hatırlamıyorsam)

Tulunu Başkanın yanına İnan Kıraç yerleştirmiştir muhakkak

Böylece ipleri kendi elinde tutuyordur

inanilir gibi degil, fenerin dustugu duruma bis dusmus olsaydik, yemin ediyorum kulup kapandi kapaniyor duruma gelmis olurdu

Hiçbişey olmazdı. Hemen yönetim değişir, yeni başkan gelir aslan gibi düşer tekrar çıkardık. Yalan dolanla uğraşıp kapı kapı ağlamazdık.

ne desinler ki cikip?

bundan sonra kimse konusmaz

baskanda artik konusmicam demis, kunsamaz ya artik

baksan maclrdan sonra konusmasini birak maclara geliyormuyudu.o degilde ali dürüs veya albayrak da dediyse konusmayacaz artik diye o zaman yenincide cikip konusmasinlar.yok öyle yani.

Hakemler kamu görevlisi olarak gözüküyor.Kamu davası açılır hakeme kafa atılırsa

yav bu bülent tulunun isi ne ?

FT: 'Baskanim .. XS alalim cok iyi cok yetenkli'

üA:'Tulun nedersin ?'

Tulun: 'olmaz.. kötü oyuncu '

FT: ' Ozaman takimin basina tulun gecsin '

bumudur arkadas ??

Teknik direktör ne ise yarar ??

yaa fatih terim enginii oynattıgın surece daha cok puan kaybedecez

Geri
Üst Alt