STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Başkan çıkıp beni heyecanlandıran oyuncumuz az demesi bile gıcık

yonetimdeki liselilerin incideki liselilerden farki yok

ben rieranın elmanderle beraber forvet bölgesinde oynarsa tam verim alacağımızı düşünüyorum hala baroş karakterini bir kez daha gösterdi, beklentilerimizi boşa çıkartmadın baroş devam böyle aferim sana.

riera kale arkasında bile oynayamaz

"ronaldinhoyu istemiyorsan, sen transfer falan istemiyorsun" demis oldu resmen hocaya baskan, inanilir gibi degil

polat kalsaydı yıldız savaşı olurdu taraftara mahcup oldugu için muhtemelen...

polat bu dersleri coktan almisti, polat kalsaydi yemin ediyorum transferde sov yapmisti, cunku polat da fatih terimi getirecektim dedi.

yahuzengin bir baskan aldik dedik, bir tane adam gibi transfer yapilmadi muslera haric (para dan bahsediyorum), üstelik arda gitti

küme düşecek , rezil olmuş , dağılmış fb milyon eurolar basıp futbolcu alıyor

biz hala beleş transfer politikası , Shaqiri kurtarıcı değil ama kaleye gitmekte zorlanan takımımıza büyük katkısı olurdu

Ayrıca Shaqiri transferinde , başkan ve yönetimi resmen oynadılar! Bence 2.teklif bile yapmadık , yine bir sürü beleş moruk futbolcu var alırız diye düşünüp ,basel 20 milyon istedi ayağına yatıyorlar

hala aynı yerdeyiz hani nerede küme düşme nerede rezillik adamlar halk kahramanı bile edildi nerede yaşıyoruz burası TÜRKİYE alışamadık gitti hala

Ya şöyle başkanın kulağına gidebilecek kadar büyük bir protesto neden yapamıyoruz bülen tulun aleyhine

Aynı şey benimde dikkatimi çekti.En son Olympiakos'la oynadığımız Basketbol maçında çıkmıştı piyasaya ama o günden beri kayıp. :) Danışmanımız Albayrak'ı da dizginlemiş olabilir.

Maç sonunda kel ömere ayıp oluyor diyordu ! orda gördüm

beyler macdan sonra yöneticiler yine aciklama yapmadimi?!

Ünal aysal : Futboldan da anlamam betondan da ama FUTBOLDAN ANLAYANDAN ANLARIM.

Böyle saçma çelişkili birşey olabilir mi futboldan anlamıyosan anlayandan nasıl anlıcan ..J.kloop 'un iyi t.d oldugunu nası anlıcan dortmund'un nasıl oynadıgını anlayamıyosan .

Gorduk anladıgın adamı BÜLENT TULUN adam ikinci adnan sezgin vakası hemde daha beteri .

sakin kendinden emin cool bilge tavırlarının altında bi halt yok bence ünal baskan boş vaatler anca terim gibi kisa sürede başarı yakalamış kaç yıldır Lesh sonuçlar alan bi takımı kısa sürede liderliğe çıkarmıs ligin en iyi futbolunu oynatmıs vasat futbolcularla bu adamın arkasında duramıyorsun ya tulunla felan muhattap ediyorsun ya istediği oyuncuyu almıyorsun ya sen haketmiyorsun başkanlıgı !

"ronaldinhoyu istemiyorsan, sen transfer falan istemiyorsun" demis oldu resmen hocaya baskan, inanilir gibi degil

Ronaldinho falanda palavra olabilir

Hacanın üstüne mi oynuyorlar anlamadım

Birde basına herşey sızıyor anlamak güç

Başkan çıkıp beni heyecanlandıran oyuncumuz az demesi bile gıcık

başkan çocuk gibi konuşuyor diyor takımın yarısı beni heyecanlandırmıyor değiştiririm yarısını heyecanlandırmamaya devam etseler bu ne çocukça açıklamadır o mu belirliyor gidecekleri yoksa fatih hoca mı

Ben takimima inaniyorum, transfersiz bile sampiyon ol-uc-ag-iz!!

moralsizim

adnan polat herseyi doğru yapıyordu birtek adnan sezgin ve teknik drektör seçimi dışında

Geri
Üst Alt