STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Abi zaten hakemler, federasyon konusunda hemfikir değilmiyiz. Zaten aylardır ne konuşuyoruz. Ama bugün benim sinirimi bozan hakemden çok takımdaki gereksiz agresiflik. Yakışmıyor yani. Kendimizi şimdi leş Emreyle, Fenerle mi kıyaslıyalım. Yok o yapınca şöyle biz yapınca böyle diye. Aynı kefeye mi koyalım kendimizi şimdi.

Haksızlığa isyan etmek hiç ayıp değil, eğer sessiz kalırsak daha kötü olur diye düşünüyorum.Takıma 2 tane dünya yıldızı değil, orta halli adam alsalar bu halde olmazdık o da ayrı.Olan yine taraftara oluyor.Başkan sanki bu yenilgileri,kötü gidişi pek kafaya takmıyor sanki.İnşallah yanılıyorumdur.

polat bu dersleri coktan almisti, polat kalsaydi yemin ediyorum transferde sov yapmisti, cunku polat da fatih terimi getirecektim dedi.

yahuzengin bir baskan aldik dedik, bir tane adam gibi transfer yapilmadi muslera haric (para dan bahsediyorum), üstelik arda gitti

Salman Muslera olyı da taraftar baskısı gibi oldu

Lauro diye bir adam vardı onu alacaklardı

Abdurrahim Albayrak kaç maçtır piyasada mı yo,yoksa ben mi göremiyorum haberlerde

Aynı şey benimde dikkatimi çekti.En son Olympiakos'la oynadığımız Basketbol maçında çıkmıştı piyasaya ama o günden beri kayıp. :) Danışmanımız Albayrak'ı da dizginlemiş olabilir.

ulan adam 3 haftadir her transfer sorduklarinda listeyi verdim, yapmiyorlar, ben ne yapayim diyor, acik acik herkese tulun yuzunden baskani beni dinlemiyor diyor, daha ne yapsin

cikip tehdit etsin, istedigim transferleri yapin yoksa ben yokum desin,

bak bakalim yönetim o zaman nasil aliyor istedigi adamlari.

Laf'a gelince hepimiz en Büyük Galatasarayliyiz, ben ihracat istiyorum arkadas.

küme düşecek , rezil olmuş , dağılmış fb milyon eurolar basıp futbolcu alıyor

biz hala beleş transfer politikası , Shaqiri kurtarıcı değil ama kaleye gitmekte zorlanan takımımıza büyük katkısı olurdu

Ayrıca Shaqiri transferinde , başkan ve yönetimi resmen oynadılar! Bence 2.teklif bile yapmadık , yine bir sürü beleş moruk futbolcu var alırız diye düşünüp ,basel 20 milyon istedi ayağına yatıyorlar

Eğer FT istifa ederse başkan o makamında duramaz

Başkan kimi karşısına aldığının farkında değil

cikip tehdit etsin, istedigim transferleri yapin yoksa ben yokum desin,

bak bakalim yönetim o zaman nasil aliyor istedigi adamlari.

Laf'a gelince hepimiz en Büyük Galatasarayliyiz, ben ihracat istiyorum arkadas.

Geçti abi bu transfer dönemini de atlattılar

SONUÇ

Hoca ronaldinhoyu istemedi!!!

ben rieranın elmanderle beraber forvet bölgesinde oynarsa tam verim alacağımızı düşünüyorum hala baroş karakterini bir kez daha gösterdi, beklentilerimizi boşa çıkartmadın baroş devam böyle aferim sana.

durum şu bizim camia da cebinden tonlarca para veren takı mına aşık ve gerekirse metriste yatarım ama takımı mı bırakmam diyen yönetici yok

Hekeme kafa atmak kaç maça mal olur acaba?

Haksızlığa isyan etmek hiç ayıp değil, eğer sessiz kalırsak daha kötü olur diye düşünüyorum.Takıma 2 tane dünya yıldızı değil, orta halli adam alsalar bu halde olmazdık o da ayrı.Olan yine taraftara oluyor.Başkan sanki bu yenilgileri,kötü gidişi pek kafaya takmıyor sanki.İnşallah yanılıyorumdur.

E bende bunları konuşalım diyorum zaten. Yönetim bende ciddi hayal kırıklığı yaratıyor. Aylarca uğraşıp 1 tane kanat, 1 tane forvet alınamaz mı. Herşey ters gidiyor.

Eğer sampiyon olamazsak sezon sonunda terim istifa eder + başkan dahil.

Saha içinde çirkefiz ama saha dışında ağzımızdaki lokmaya sahip çıkamıyoruz

Önüne gelen ben gitmek istiyorum diyor ve biz burnumuzdan kıl aldırmadığımız için gereksiz bir gururla hemen gönderiyoruz

Sürekli olarak transfer yapmanın zorluğundan bahsediyoruz ama bu bizden adam alan kulüler için hiç böyle değil

Canı isteyen gidiyor

İyi giden bir takım nasıl içten vurulur , nasıl dizginlenir gormuş olduk . Bulent Tulun eserinle övün ovunebildigin kalan ....

Geri
Üst Alt