STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 1 Şubat | İlk Yarı

bence sampiyonluk icin pek ümitli olmayalim, her gecen gün daha kötü oynuyoruz..

Sampiyon olursak cok güzel olur ama olmamayi göze alalim bence...

bu Futbol'la sampiyonlugu haketmiyoruz zaten, Yönetim de Transfer yapmiyor, TD de yaptiramiyor, herhalde herkes hayatindan memnun...

Peki şunu sorarlar adama, bu ligde şampiyonluğu hakeden futbolu kim oynuyor, madem Galatasaray değil?

Bu karşılaşma silkinme veya çöküş maçımız olabilir.Silkinip,kendimize gelme adına muhakkak kazanmamız gerekiyor.

Kazansakta ,kaybetsekte hiç birşey değişmez.

Bu maçların hepsinin iptal olması gerekirdi.Onu bile beceremedik.Her türlü işbilmezlikle uğraşıyoruz birde hava muhalefeti çıkyor kaç haftadır karşımıza.

Klüp içinde ego savaşının kralını yapanlar defolup gitsin.Kim olursa olsun.Yeter ulan.Senelerdir yettiniz be yettiniz.

Bu adamlar Galatasarayın hakkını nasıl savunacak.Hangi hırsla savunacak.Zaten görüyoruz nasıl savunduklarını.

Kazansan ne olacak .hiçbirşey değimeyecek.Bu adamlar kendi reklamlarının kralı yapıp defolup gidecekler.

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 1 Şubat | Devre Arası

Baros'un önemini yokken anladım.

en çok elmander koşmuş

Beyler stadin catisini ne zaman yapariz demislerdi, bilen varmi? Yine ne kadar gerekli oldugunu görüyoruz.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer,maç sırasında,çatının kapanıp kapanmamasına hakem karar veriyor.

golden sonra müthiş tempo yaptık.umarım saha şartları daha da ağırlaşmaz.yoksa rahat kazanırız.attığımız golle büyük moral buldu futbolcular.böyle önemli bir haftada puan kaybı yapma gibi bir lüksümüz yok.umarım girebildiğimiz pozisyonları gole çeviririz.

riera tam hareketlenmeye başladı kar yağdı

elmander yine en cok kosan adam olmus. ne ciger var bu adamda yahu. insan her macta mi en cok kosan oyuncu olur?!

helal olsun vallahi. allah nazarlardan saklasin :)

Riera aslında iyi başladı ama 15. dk dan sonra top gelmedi.

Benim bildigim kadariyla catinin kapatilmasi yasak.

FIFA istemiyor mac esnasinda catinin kapali olmasini. (yanlis hatirlamiyorsam)

Emre colak'ta ne buluyorda oynatiyor hoca anlamiyorum, hicbir katkisi, bosbos kosuyor

Emre colak sahanin en iyisi bana göre baska macmi izliyoruz,elmanderde en kötüsü her topu ezdi,hoca bilmiyorum elmandere ne kadar tahamül edecek elmanderin tek sansi suan alternatifsiz olmasi,yoksa coktan cikmisti.

Sadece tek forvetle alakası yok. çift forvetle daha iyiydik ama tek forvetle oynarken kanatlarımızın adam geçememesi çok daha büyük bir sorun haline geliyor.

Aynen. Riera adam gecemiyor ve sag kanatsiz oynuyoruz.

Hucum edicegimiz tarafi temizlesek yeter :d

bence kötü oynamıyoruz

neden transfer transfer diye haftalardır bir tarafımız yırtıyoruz...oynanan futbola bak...antalya gibi berbat takıma karsı bile pozisyona giremiyoruz.ne pas yapabiliyoruz nede şut atıyoruz

Tüm olumsuzluğa rağmen bir kez daha yazayım. Bursa maçında da bu maçta da rakibin sadece bir pozisyonu var.

Geri
Üst Alt