STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 1 Şubat | Devre Arası

Bugünde yırtcagımızdan ben süpheliyim, 2. yarı ömeri izleyin en az 4 defa yerde yatıcak en az 10 dakika topu elinde tutucak. En az da 8 defa aut atısını gec kullanıcak.

la bu deniz barışa sövsem banlanır mıyım

oly kızlarını kes :)

Anlayamadığım nokta,madem kanafımız yok 2 kanat oyuncusunu neden satıyoruzki.Kötüde olsa kanat futbolcusuydu adamlar,ortasaha topçusunu kanatta oynatmaktan iyidir.

tulun ne yapıyor acaba

ros caceres'e de, melo'ya da, bu havada maç oynatan tff'ye de, stadın üstünü kapatmayan yönetime de,lig tv 'ye de topluca sevgilerimi iletiyorum...

melo neden bukadar berbat oynuyor....

2.yarı zor olabilir. Ujfalusinin sarısı tehlikeli. Emrah çok süratli gidiyor. Bu sahada Yiğit hiçbişi yapamaz. Barosta sakatlıktan yeni çıktı ne olacağı belli değil bu sahada. Geriye Sabri kalıyor. Ben Gökhan-Sabri değişikliği bekliyorum yada Riera-Sabri..

emre sahada yok gibi.

orta sahaya defansif olarak ceyhunu koyup melo yada selçuk u daha ofansif oynatsak...

bence yiğit riera emre baroş değişiktikleri buzi uçurur engin e ihtiyacımız var çünkü takımı ileri taşıyan kale önünde yaratıcılığını en iyi uygulayan O

Bu takım derbi zor kazanır.KAzım reiradan daha iyi futbolcu.

abi allah aşkınıza nedir bu bi anda takımı ezme mod on herkeste vallahi anlam veremiyorum ya ... Bu takım değilmi kanatsız haliyle ligde lider bulunan ? Bu takım değilmi ligde fenerbahçeyi de trabzonsporu da eze eze yenen bjk ile berabere kalan ? değişen ne ? bence oynadığımız futbolda pek bi değişiklik yok sadece ortada medyanın da gazıyla inanılmaz bi huzursuzluk havası var ... biraz pozitif olun yaa

penaltı olmasa ne yapacaktık onu düşünüyorum.şimdi biz penaltı aldık ya günlerce bunu konuşurlar tv'^de

BEYLER onu bunu birakin da biz topu nasil görecegiz ikinci yari? bunu düsünün

sahayı temizlemeye başladılar yine ama bakalım nasıl olacak. arkadaş bu nasıl alttan ısıtma sistemi ben anlamadım. normalde hiç kar olmuyor alttan ısıtma olan stadlarda bizim maç başlamadan önce de beyazdı saha.

Geri
Üst Alt