STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Yönetimi hocayı istediğiniz adamı savunun hatta Kazım kalsa kazanırdık diyin saygı duyuyorum ama Baros'u savunmayın şurda kaç oldu arkadaşlar resmen ihanettir bunun adı.

rıdvan ın haz adamı necati geldi ya rıdvan öve öve bitiremiyor...

alınabilecek en iyi oyuncu diyor...:b5:

9 maçlık seriden sonra düşüş mutlaka olacaktı, mutlaka çıkışa geçecez bence bu tür travmalar iyi oluyo hatırlayın 9 maçlık seride travma sonrasında oldu fatih terimin bu tür durumları tersine çevirme yeteneği var

Transfer taraftarı falan diye cikcik öten arkadaşlar şimdi konuşsun bakalım. Maçın özeti şu:

1. Gökhan Zan hıyarının ofsayt hoca diye durup elini kaldırması nedeniyle, ilk golü yedik.

2. Hakan Balta'dan ofansif anlamda zerre katkı alamayışımızın ceremesini bu maçta fazlasıyla çektik.

3. Semih takımın en iyisiydi, çok kritik toplar kesti. Helal olsun.

4. Ujfa bekte etkisizdi, sıfıra inmekte güçlük çekti.

5. Melo yine rezaletti, bu performans ile değil 13, 5 milyon bile vermem Melo için.

6. Selçuk da artık iki kişilik oynamaktan bıkmış, Melo'nun Semih ile Gökhan arasına sığınıp sen oyna Selçuk demesinden tiksinmiş. Selçuk'a gerçek bir partner lazım, Nuri Şahin ya da Gökhan İnler gibi.

7. Emre Çolak rezalet ötesiydi, kendini bi halt zannetmeye başlamış ama aslında tek yaptığı kendini bi halt zannetmek, ama bi halt olamamış daha. Duran topların içine etti, şutlari isabetsizdi.

8. Engin çok çabaladı ama efektif değildi. Tek yapabildiği ceza sahasının etrafında topla buluştuğunda içeri dalmaya çalışması. Aşka da bişey yok.

9. Riera bence açık ara en iyi hücum adamıydi, Terim nasıl onu çıkardı inanamadım. Emre ya da Engin çıkmalıydi.

10. Elmander rezalet ötesiydi. Ezik, beceriksiz, korkak, aldığı her topu kaybetti, ezdi, oyunumuzu bozdu.

11. Baros'un şımarıklığına verilecek tek cevap yazıklar olsun, fazlasını yazmıyorum.

Bu takımdan seneye kim kalır derseniz, Muslera-Semih-Ujfa-Selçuk-Eboue derim. Neymiş kadromuzu revize etmişiz. Neymiş inanılmaz bir iş yapmışız. Neymiş...

Hayal dünyasında yaşayan Polat yönetiminden zerre farkınız yokmuş sizin de Aysal yönetimi, yazıklar olsun hepinize!!!

1.Madde faul. Engin'di.

Başta Ünal Aysal Olmak üzere

Ne yaptığı belli olmayan Bülent Tulun'u

Transfer Yapmayı bilmeyen Yönetimi

Sonradan Sabriyi oyuna alıp 1-1 iyi skor diyen Fatih Terim'i

Sinirlenip hakeme saydıran Baros'u

Orta açmayı beceremeyip kötü orta açan sonrada Penaltı bekleyen Sabri'yi

Afrika Kupasına giden Eboue'yi

Defansta her topu kesen Ujfa ve Semih'i

Karlı zeminde attığı çoğu top yerine ulaşmayan Selçuk'u

Hakeme sürekli itiraz eden Melo'yu

Ayakta duramayan Elmander'i

Çalım atmayı beceremeyen Engin'i

Oyuna girince bir halta yaramayan Sercan'ı

Bomboş pozisyonda ortayı rakibe atan Hakan'ı

Çelimsiz kalan Emre'yi

Gittikten sonra kıymete binen Kazım'ı

ASALIM GİTSİN... HERKES RAHATLASIN

kartopu yerine şişe falan gelseymiş keşke kafasına

dikkatimden kacmiyoda, hep icerde gol yiyoruz deplasmanda genelde yemiyoz.

Transfer taraftarı falan diye cikcik öten arkadaşlar şimdi konuşsun bakalım. Maçın özeti şu:

1. Gökhan Zan hıyarının ofsayt hoca diye durup elini kaldırması nedeniyle, ilk golü yedik.

ilk golde o elini kaldırıp ofsaytı bozan Gokhan değil Engindi düzeltelim

Kardeş Emre Belözoğlunun hakemin suratına "Senin ananı avradını....." dediği maç biliyorum ve ne oluyor biliyormusun hakem yüzüne bakıyor Emre'nin.

Emre'nin hakeme indir lan elini kolunu dediği maç biliyorum sarı kart bile yok.

Aynı Emre bunları UEFA kupası maçında yaptığı ilk dakika kırmızı kartla atılmıştı

Bunları niye konuşmuyoruz ???

Sen nerdesin ben nerdeyim. Bize ne Emre den. Emre neyse saha içinde Melo da o bence. Bizi kendi takımımız bağlar. Ben, saha içinde her ama her pozisyonda elleri kolları havada olan hakemin üzerine yürüyen topçu istemiyorum. Adamlar pozisyonu bırakıp hakemin üzerine yürüyor. Böyle futbolcuları olan bir takım oyuna nasıl konsantre olur. Herkes birbirini bozuyor. Bu gerginlikle maç falan kazanamayız. Ayrıca kabul edelim, Melo bol bol tribüne oynuyor. Bu adamın bonservisine bu para mümkün değil verilmez.

Önümüzdeki haftalar cok zor gececek. Ujfalusi kart cezasi, Baros kart cezasi (2 mac), moral 0 hay **

fener bizden kötü ama onların biden 2 avantajı var.

1) kötüykende kazanıyorlar, şans hep yanlarında

2) Hakemler destek oluyor. sıkışınca hakem işi bitiriyor.

Kaleci Ömer'e ne dense az.

Senin gibi Hakemin ben ta bilmem nerene dalayim..Ya arkadaslar uyanin artik KIYIM basladi..Birbirinize, Yonetime, fubolculara saldirmadan once su maci birdaha seyredip saglikli olarak tekrardan yargilayin bu maci...

renktslar barosun kırmızı kart dogrumydu izleyenler bi yorum yaparsa .. dogru değilse gecen seneki senaryo yeniden başladı . bjk verilen-verilmeyen goller,fenerin ofsaytla kazandıgı maclar. bizim gecen hafta bursa macında serdar azizin hakan baltanın bileğine arkadan bastıgı pozisyon net kırmızı ,bu hafta anlamsız bir kırmızı kart.. gs ancak böyle durdurulabilir..

Bir sihirdi sanki. Birden bomba gibi oynamaya başlamıştık. O sihir tersine döndü...

Selçuk yine Sarp gibi oynamaya başladı. Engin Barış dan kötü. Melo Ayhan ı aratıyor...

Semih sahanın yıldızıysa, gerisini düşünün.

Bu sezon bana Skippeyi hatırlattı. İlk yarı çok iyi sonra dökülmeler.

Yuh artık benzetmelere bak ya o kadar kötü olamazlar merak etme sen renktaş,

kimse hakeme laf atmasin verdi iste 1 tane penalti bütün maclari penaltilarlami yenecez herkes dalga geciyor zaten, bunun böyle olacagi belliydi sen takima takviye yapmassan bu takim denizde bogulacakti zaten, üstüne üstük bide kazim kendi gitmek istemis YALAN, adam cok mutluydu nasil 1 gün icinde gidiyormus ha? ünal aysala tek lafim, sezon sonu 70tane beles oyuncu alacaksin baskan, polat senden bin kat daha iyidi, basta geldiginde yaptigi transferler inanilmazdi senin gibi belesci degildi, haldun gittikden sonra yandi polat baskan.

Bir disari cik temiz bir hava al oyle yorum yap bence...

Fatih terim : 1-1 10 kişilik bir takım için iyi sonuc. puan kaybı oluyor yapabileceğimiz birşey yok. Kazım kendi gitmek istedi. Elmanderin fazla yükleniyoruz. Barış zaten sakatlığı ve atılması meşhur. Ben Necati'yi istedim. Artık rahatım en azından transfer konusulmayacak

İyi,zaten mükemmel bir kadromuz varya gönder barosu'da rahatla.

Geri
Üst Alt