STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Yanlız asıl şimdi hapı yuttuk, biz haftalardır Baros gel bızı kurtar dıyorduk adam geldı yaktı.Benım tanıdıgım Fatıh Terım bunu Barosa mıslısıyle ödetir.Ama bundan kım zarar görür, Biz..

Burda Yönetim oturup düşünecek, bu taraftar Adnan Polatı kac sene takımı süründürdügü halde 10culuklara düşürdügü halde İstifaya davet etmedı en sonunda sabrı taştıda İstifaya davet etti..Ama siz Liderken bu forumlarda İstifaniz isteniyorsa Oturup Şapkanızı Önüne Alıp Biz Ne Yaptık!!! Deme vakti gelmedi efendiler!! 1 ay Shakirinin peşinden koşup başka oyuncuları ihmal etmenız amatörlükten başka bir şey degıldır!!

burakblack BurakKARA

|||Son Dakika||| Sezon sonunda Eric Gerets "Galatasarayda"Bu yazdığımı kaydedin..Tüm Transfer paraları oraya ayrıldı.Söyledimişti dersiniz.

TUlun'dan beklenir böyle bir hamle

Bunu yapsınlar, isterlerse 5 tane Ronaldinho getirsin. Gözümde 1 gr. değerleri kalmaz..

başkan bu kafayla en fazla sezon sonunu görür

Prof.ları yollamak varken yöneticiler neden gitsin?Yıllardır alışmadık durum mu hersey kötü gitmeye başlarken hesabın proflara kesilmesine

Terım gidecek gibi ben yedek klubesınde onu izledim devamlı adam resmen acı çekiyordu yazık bir değerimizi boş yere küstüreceğiz gibi geliyor,

helal olsun fatih hocaya dobra dobra konuşuyor

Şu deplasman fisktürlere baksana aman allahım...:(

Antep , Sivas , Febe , Manisa

Şakiyi alacaksan 8 milyonun net vardır

Abi bir ayda bu kadar mı ağır davranılır

Keitayı kirala

Krasiçi kirala

Hleb vardı boşta

Al abi birini

Ronaldinhoyu Terim istemedi

Yarın boy boy çıkarsa şaşırmayalım

Hocamıza sahip çıkalım

burak kara kim beyler kimi tartışıyonuz siz ya hey allam manyağın teki twitter a saçmalıyo sonra 2 saat onu tartışıyoz.

Hakem adam olsaydı biz maçı 8 kişi bitirirdik.

HAklisin Hakem Adam olsaydi bu maci Sekiz kisiylede olsa farkli kazanirdik.

Gerci 8 kisi kalinca maci hukmen maglup oluyorsun ama neyse farketmez 8 kisiylede kazanirdik babinda

burakblack BurakKARA

|||Son Dakika||| Sezon sonunda Eric Gerets "Galatasarayda"Bu yazdığımı kaydedin..Tüm Transfer paraları oraya ayrıldı.Söyledimişti dersiniz.

ohaaaaaa

cinnet sebebiiiiii

İmparator istifa etmeden kimse onu kovamaz

burakblack BurakKARA

sokarim geretse de tulunada

insani zivanadan cikarmasinlar

Fatih Terimi yildiramayacaksiniz herkez gider sen kalirsin imparatorum.

Öyle demeyin yahu 1 saat gibi çok uzun bir süre kaldı transfer için. Yönetime sallamayıın lütfen. Gereken bölgelere takviyeler yapılacaktır.

Acelemiz var ama telaşımız yok. Musterih olunuz. Sahada taş gibi bir Galatasaray olacak. Ben buna inanıyorum..

FT : "Şartlar ne olursa olsun Baroş'un yapmaması lazımdı, muhakkak onu oraya getiren birşey var o unsurda belli."

FT : "Takımını itiraz yoluyla eksik bırakması doğru birşey değil. Malesef özellikle Arena'da çok maçı eksik oynuyoruz burda kabahat bende"

FT : "Benim olduğum takımlarda disiplin ön planda oluyor o yüzden hata ben."

FT : "Bazen böyle düşüşler oluyor bizde o nu yaşıyor olabiliriz, ama iddiamızdan hiçbirşey kaybetmedik."

FT : "İyi giden takımlarda eğer oynayan ve oynamayan arasında çok fark varsa sorun, Eboue'i arıyoruz"

FT : "Aşırı güven zaman zaman böyle şeylere yol açabilir,puan kaybettiğiniz zaman bunların hepsini masanın üzerine koyuyorsunuz"

FT : "Necati GS'ın kendi evladı, sezon başında da böyle bir durum vardı, tecrübesiyle bize katkıda bulunacaktır, onu da GS'ı ben almıştım."

FT : "Yiğitler,Sercanlar bunlar genç adamlar bunlar önümüzdeki seneler için alındı."

FT : "Necati'yi transfer olarak düşünmeyin, yuvasına geri döndü Sercan 21,Yiğit 22 yaşında bunlar eğitilecekler...

Fatih hoca birşeyleri içine atmış gibiydi basın toplantısında...

Bunu yapsınlar, isterlerse 5 tane Ronaldinho getirsin. Gözümde 1 gr. değerleri kalmaz..

Terim Ronaldinhoyu istemedi

Yarın yazılsa

Direk hocaya yüklenirler

F.Altaylı falan derken sızdı

Hocaya soruldu başkana soruldu

Terim istemedi olur

Geri
Üst Alt