STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Şu aşamada Terim'i,Mourinho'ya dahi değişmem.Yönetim sakın ola salvo yapmasın.

Kardeş kusura bakmada senin canın bu şike olaylarından şaibe olaylarından yolsuzluklardan hukuksuzluklardan çok skora bozuluyorsa bilemem.

Son bir şey diyim google görsele yaz mehmet ali aydınlar fenerbahçe herif fenerbahçe forması geçirmiş üzerine fenerbahçe kazanınca tribünlerde hoplayıp zıplıyor,Türk futbolu bu mafyaların elinde işite..

Bu ülkenin Kazakistandan Tacikistandan Cezayirden farkı yok bunu anlayın artık

Arkadaşım saçma sapan konuşuyorsun. Konu Galatasaray-Antalya maçı. Ne yapacaz vay Aydınlar, vay hakemler vay fener deyip karalar mı bağlicaz sürekli. Ben maçta ve maç konusunda, maçla ilgili hoşuma gitmeyen şeyleri yazarım buraya. Senin bahsettiğin sıkıntıyı zaten aylardır olması gereken başlığın altında yazıyoruz.

Senin bu yazdığın herşey için Amerkanın Oyunu teorisinden farksız. Önce kendimize bakalım da, zaten diğer konuları fazlasıyla konuşuyoruz.

sıkıntı sağ kanat sol kanat forvet....ve çözümü yok

Galatasaray > Fatih Terim /Taraftar > sporcular>yönetim >?>?>?>?>?>?.....................................................>bülent tulun

bize paradan değil futboldan bizzat anlayan bir başkan lazım...

Biraz önce Harun, Sabrinin ortaladığı topa penaltı değilmi dedi? benmi yanlış gördüm ? komik olmayın lütfen

KAPTAN Sabri Sarıoğlu: Ömer her maç aynı şeyleri yapıyor ama bir kere ceza almıyor, bir kere uyarı almıyor. Her maç aynı şey. Koskoca adam Ömer, ne yaptığını anlamıyorum, amacını da anlamıyorum. Maçtan sonra böyle terbiyesizlikler yapılmaz

Sağ bek yok. Sağ açık da yok. Sol bek yok. Sol açık da yok. Fatih hoca n'apsın?

Takım takviye lazım diye bağırıyor artık herşey için çok geç umarım sezon sonu şampiyon oluruz fatih terimde bi kırgınlık sezdim ben

Fatih Hocaya tam destek. Bir birinden haberi olmayan beceriksiz yöneticilerler bu kadar olur. Bu arada modlar hoşunuza giden mesajları mı yayınlıyonuz?

Beyler üzülerek söylüyorum yönetim ısrarla transfer istenirken yapmıyor FT sezon sonu böle giderse istifa eder

Yönetim transferi bilerek yapmıyor artık onları iyice kötü niyetli olarak düşünmeye başladım

skor taraftarı falan değilim,ilk devre büyül karışıklık vardı rakiplerde ,bizim takımda tam kapasite oynadı ve bu iş orada kaldı ,ikinci yarı artık durum değişdi ,turk futbolu şikecileri aklamak için direk onları şampiyonn yapacakdır,bu arada bizim tam kapasite oyunumuz artık sonuna gelmişdir keza kolsuz boksör olarak artık takım ileri gidememekdedir dahası mevcut yabancı oyuncularda iyice düşüşe gecmişlerdir ve takım tamamen zayıf düşmüşdür malesef takım play offa liderin 15 puan gerisinden katılıp seneye uefa potası yakalarsa bu başarı olacakdır ,sene sonuna kadar terim istifa edip erik gerets göreve getirilecek baros gönderilecek ,melo gidecek ,ulfa zaten 33 , elmander 31 olacakdır ve yine yeniden bir takım oluşturulmaya bülent tulun önderliğinde gidilecek ve en az 2-3 yıl ve on milyonlarca euro sokağa atılacakdır ,yönetim devre arası büyük bir fırsatın içine etti keza takıma en az 2 yabancı 2 kaliteli yerli alınmalı idi ama hiç biri yapılmadı ve malesef adnan polat - sezgin cizgisi aynen devam ettirildi...

Terime devra arası 1 yıldız transferi sözü veren başkan onu kandırdı. Terim'de bu yüzden kızgın haklı olarak. Böyle zor maçları çevirecek 1 yıldızımız yok malesef, ama yinede bu akşam mücadele ettik, gol için herşeyi yaptık. Fakat aynı Antep maçındaki gibi daha 1.dakikada rengini belli eden 1 hakeme karşı oynadık. vermediği 2 net penatı ve zorla, üzülerek verdiği 1 penaltı var.

Fatih Hocanın başını yiyecekler ya :(

bu babası belli olmayan ilker meral.kasımpaşa maçında ali güneşin elle oynadıgı pozisyona devam diyen.tapelerde aziz yıldırımın çıkardıgı listeye göre fenerbahçeli olan şişkoymuş.

olcan shaqiri alsalardı su an 14 de 14 yapmıştık...olcanı bile alamadık

Valla kimse kusura bakmasın. Ben Fenerbahçe taraftarı gibi kendine bakmayıp herşeyde Hakemi, Federasyonu, Basını, Rakipleri suçlayan gözüne perde inmiş bir taraftar istemiyorum. Çok ciddi sıkıntılarımız var. Boşverin hakemi federasyonu. Bunları zaten aylardır konuşuyoruz. Ben 90 dakika elleri kolları havada Melo, Engin, Baros istemiyorum.

Geri
Üst Alt