STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

başkan sene sonu istifa edecek şampiyon olamazsak çok büyük konuştu tüm başarısızlık ona mal olur net olarak

Başkan denklemde ki en önemli değişken olan taraftarı iyi hesap edemedi.İşler kötü giderse taraftar ona karşı dönerse o zaman görücem ben o yönetimdekileri

Ne Tulun'muş bee.Hepimize kan kusturuyor.

Bir de her maç bir hareketi var onu yapmaya çalışıyor.Ama onu da yapamıyor arkadaş.Sol ayağı süper diyorlarda adamın ortalar komedi.Her şutu ya rakibe çarpıyor ya da dağlara taşlara yolluyor.Bir tek Ankaragücü maçında kaleyi tuttu o da gol oldu.Başka kaleyi tutan şutunu hatırlamıyorum.

o hareketi yaparken birde göstere göstere kap benden topu dercesine yapiyor ya, icim gidiyor

rieranin iki macini izleyen adam, ondan cok top kapar

Yok be Soner Abi. Ben en çok Fener taraftarını eleştiriyorum koyun gibi yönetimin arkasında durup herşeyde federasyonu, hakemleri, rakipleri, basını eleştiriyorlar diye.

Ben bu maçta oyuncularımı eleştirmek istiyorum. Bak oynadıkları futbolu eleştirmiyorum. Çünkü 10 kişi bile benim beklentimin üzerinde oynadılar. Ama üzerinde Galatasaray forması olan hiçbir topçunun böyle şuursuz olmaya hakkı yok. Bunu diyorum ama bizde de var böyle işgüzarlar birtürlü anlamak istemiyorlar.

Tabiki söylediklerine imzamı atarım ama, bu İlker Meral Ali Güneşin uçarak elle çıkardığı günde rezildi hatırlamadığım birkaç maçtada sanki bile bile yapılıyor.ayrıca dikkat ettinmi bize Arenada çok kolay kırmızı veriyorlar.Taç çizginin kenarındaki Servete kırmızı verdiler unuttunmu? Belki çoğunda hakemler haklı olabilir ama dediklerimi bir düşün aynı pozisyonda diğer sahalarda bunları yapabiliyorlarmı.Biz kötü oynayabiliriz, artık yapacak bir şey yok ama kuralları uygulasın hakemler.

Bülent Tulun'un yönetime alındığı ilk gün yazmıştım yeni A.Sezgin olacak diye

korktuğumuz başımıza mı geliyor ?

başkan sene sonu istifa edecek şampiyon olamazsak çok büyük konuştu tüm başarısızlık ona mal olur net olarak

taraftar onu acayip kucakladı ama gereğini yapmadı...verdiği sözleri tutsaydı yeterdi...efsane olurdu...paradan cok daha önemli şeyler kazanacaktı

Ünal Aysal Terimin istediklerini yapmadı onu zor durumda bıraktı

Taraftarı kandırdı verdiği sözlerin çoğunu tutmadı

Taraftarın gözünde çok puan kaybetti ve an itibariyle taraftarın kendisine güven duygusunu da kaybetti

Bişeyler yapması taraftarı rahatlatması lazım

Transfer felan yapamayacağına göre bu gazı almanın tek yolu var

O adamı postalayacak

O adam orda durdukça taraftar Aysalı hep Terimle problemliymiş gibi görecek

Kimsenin istemediği bir şahsı kulüpte tutarak kendi egolarını Galatasaray başkanlığı görevinden önde tutamaz.

Eğer başkansan ilk işin taraftarın yönetime güven duymasını sağlamak olmalı.

Hepsi Semih'in ayak tırnağına kurban olsun.Kaç haftadır formsuzlar bu oyuncular. Tek tek saymaya gerek yok . (Muslerayı saymayabilirim.)Bir yaptırım yok ki.Elleri ceplerinde misali adama müdahale bile etmiyorlar. kayıp da düşmemek için. Hoca da maça 4 4 2 ile başlamıyor ardından Sabri' yi oyuna alıyor.bir ara sabri sağda oynatacak dedim ama gördük ki beke çekti. 2. yarı sağ açığımız yoktu neredeyse. Hava şartları kötü olumsuz etkiliyor eyvallah da adamlar kar düşmeyen yerden geliyor. Üstelik takımlarının etkili silahları yok. Balta'ya birşey diyemiyorum, Çağlar efendinin beceriksizliğinden Balta hala kadroda çünkü. Corluka transferine karşı çıkardım öne adam alınmalı diye ama haklı olduklarını bir daha anladım. Eboue yok 3-4 maç daha Ufa, Melo ve kral Baroş kart manyağı gibiler. Hakkıyla bir kart gören de yok arkadaş. Muslera'nın aldığı kırmızı dışında hepsi saçma sapan nedenlerden dolayı. Hakeme penaltı pozisyonu ve fauller için itiraz edebilirim ama hakemle dalaşırsan ve Türkiye'deysen , hele hele sarının yanına kırmızı forman varsa affetmezler üstüne dövmeye kalkarlar.

Yönetim hocanın istediği transferleri yapmaz ise böyle (çok da beğenmeme rağmen ) takımı yanlız bırakan adamlara mecbur kalırsın.Alternatif yok ki.hoş hocada devre arasında gelecek vadeden adam yerine nokta atışı transfer yapmalıydı ama neyse.(Sağ da adam yok transfer edilen yiğit yedek !) Hoca basın toplantısında "benim olduğum takımda disiplin ön planda diye ama hata bende demek ki " dedi. Bakalım göreceğiz.

Hayır herşeyi geçtim Ömer kelini havaya soktunuz ya bir kez daha tebrik ediyorum.(Ulen Baroş şu keli yumruklayıp kırmızı alaydın bari demeden edemiyorum.)

yahu barosu hep savunurum ama bu kaç oldu arkadaş yeter ya bi insan kırmızı görmek için bu kadar ısrar eder mi?ikinci sözüm ilker merale ilk elle oynandığında penaltıyı verse maç çok farklı geçecekti.şimdi antep maçı kritik hale geldi orada da haftasonu karlı abuk subuk bir zeminde oynarız.yoksa beşiktaş maçına fener liderlik hedefiyle çıkar.hele şu son olaylardan sonra iyice morallenirler.

İlk yarının kopyasını yasıyoruz Besiktas macından itibaren yükselise gecmiştik ebouenin 12 subatta gelicegini farzedersek 17sinde miy macında oynarmı oynamazmı süphesiz ama yine kırılma noktası besiktas derbisi olacak gibi yeterli o maca kadar az puan kaybedelim. Su panik havasını üstümüzden atmamız lazım.

Eretna Karadoğan | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:32

Cevaplar: 0

Hit: 1

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:32

ANIL YILMAZ | 1 Ay MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:31

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:31

C. Ayberk Çetin | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:28

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:28

cengiz karaçam | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:28

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:28

Hakan Delikanli | 1 Hafta MYC

Konuyu Başlatan: Talha Küllü, Bugün 00:27

Talha Küllü

Bugün, 00:27

adnan korkut | 1 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:27

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:27

murat terim | 1 Ay MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:26

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:26

Senol Hira | 1 Hafta MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:25

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:25

osman arabacı | 1 Ay MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:19

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:19

Şerafettin KOÇ | 1 Hafta MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:18

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:18

Latif Altın | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:16

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:16

Ali Cengiz | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:16

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:16

Umut Akin | 1 Hafta MYC

Konuyu Başlatan: Özgür Kızılaslan, Bugün 00:13

Özgür Kızılaslan

Bugün, 00:13

ozgur atici | 1 Hafta MYC

Konuyu Başlatan: Talha Küllü, Dün 23:59

Talha Küllü

Dün, 23:59

Kaan Cengis | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Emre Saykal, Dün 23:28

Emre Saykal

Dün, 23:28

Sırdaş Kasımoğlu | 1 Hafta MYC

Konuyu Başlatan: Emre Saykal, Dün 23:15

Emre Saykal

Dün, 23:15

Emre Bahçivan | 1 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Emre Saykal, Dün 23:14

Emre Saykal

Dün, 23:14

Cem Sonağa | 3 Gün MYC

Konuyu Başlatan: Emre Saykal, Dün 23:05

kac kisi ban yemis baksana, iyi ki ikinci yariyi izliyemedim, yoksa kesin atilirdim ben de

Geri
Üst Alt