STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe - Beşiktaş | 19.00 | 5 Şubat

Carvalhal yanlış kadro çıkarmış aslında böyle yapması gerekirdi :asd:

-------------------------Cenk---------------------------

Ekrem--Sivok--Sidnei--Egemen—Ersan—Toraman-- Tanju

------------Ernst-------Veli------------Necip------------

altan tanrikulu costu gene ezeriz geceriz sowu aldik dagiticagiz kimse niang sanmasin 26 yasinda tarzinda mesajlarla kendini ve taraftarini gazliyor,mac sonu mosmor gezmez insallah,bizim mactan öncede söyle favori fener böyle favori semih-emre diye iki genc oynuyor bizde stoch var alex var v.s derken tarihi fark kacti,altan tanrikulu-ridvan dilmen insan azicik belli etmez yahu,amigo gibi yorumculuk yapiyorlar.Bunu yaparkende süslü ve kibar cümleler kuruyorlar bizde yedik...

Vikipedici Altan değil mi bu?

Beşiktaş kazanır bence Mehmet.

Dun'e kadar ben aksini dusunuyordum. Ama Carvalhal beni sasirtti. Ekrem ve Edu'yu ilk 11'de sahaya surmedi. Defans bana guven veriyor. Gol yemedigin surece maci her zaman kazanabilirsin.

Stoç bjknin kanatları dağıtır gibi inş berabere biter

Dun'e kadar ben aksini dusunuyordum. Ama Carvalhal beni sasirtti. Ekrem ve Edu'yu ilk 11'de sahaya surmedi. Defans bana guven veriyor. Gol yemedigin surece maci her zaman kazanabilirsin.

Holosko gol atar. Bu tür maçlarda coşuyor kendisi. Pektemek'i zaten hepimiz biliyoruz.

Maçta Volkan ve E.B'nin ayağı kırılır umarım. E.B yüzünden Baros hala eski formunu bulamadı.

Simao mac secen biri, bu macta iyi oynayacaktir bence. Son FB macinda da sahane bir gol atmisti.

Beşiktaşın çok eksiği var tamamda siz feneri ne zannediyorsunuz ki anlamadım, tam kadro çıksalar yinede lesh oyunculardan kurulu bir takım. O yüzden maçın berabere bitme ihtimali yüksek

altan tanrikulu costu gene ezeriz geceriz sowu aldik dagiticagiz kimse niang sanmasin 26 yasinda tarzinda mesajlarla kendini ve taraftarini gazliyor,mac sonu mosmor gezmez insallah,bizim mactan öncede söyle favori fener böyle favori semih-emre diye iki genc oynuyor bizde stoch var alex var v.s derken tarihi fark kacti,altan tanrikulu-ridvan dilmen insan azicik belli etmez yahu,amigo gibi yorumculuk yapiyorlar.Bunu yaparkende süslü ve kibar cümleler kuruyorlar bizde yedik...

boşver renkdaş,kendi küçük dünyalarında eğlensinler

dia hicbirzaman iyi futbolcu olamadi olamazda. istikrar yok , tam bir egoist. hüseyin bolt ile yarisir ama baskada bir ise yaramaz. topuzda kazmanin önde gideni.

diaya cok iyi topcu demiyorumda hızıyla gecer bu ersanı.

Ak5uEKBCQAEBhES.jpg

Geri
Üst Alt