STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe - Beşiktaş | 19.00 | 5 Şubat

aykut yapabileceği en iyi kadroyu koymuş. carvalhal'da iyi kadro yapmış. Güzel maç olur

Arkadaslar Ersan'i oynatmayacakta kimi oynatacakti ? Futbol katili Ekrem Dag'mi ? Ekrem sirf zarar. Hicbir faydasi yok. Ligin en kotu bek'i Ekrem Dag. Ismail sakat. Hilbert sakat. Tanju'u sagbek'e cekti. Kim oynayacak solbekte ? Egemen-Sivok ikilisini bozmak istememesi normal bir durum. Ersan ise hem solbek hem sol stopper oynayabilen bir futbolcu. Ersan hazir olmasaydi bence soylerdi. Risk edilmezdi. Zaten A2 maclarina cikti. Eninde sonunda oynayacakti, bu gune denk geldi.

Ve Fener'in Ersan'i zorlayabilecek kanat oyuncusu yok. Dia ve Topuz'mu Ersan'i zorlayacak ? Ikisinide yutar. Ersan o fizigine ragmen cabuk bir futbolcu. Zamanlamasi iyi. Ayaklarina hakim.

ersan kac mactır top oynamıyor. böyle bir sakatlık yaşamasa 2 sinide yutsun ama 6 aydır topa dokunmayan adam bir anda sahaya sürülmez. ersanın hatasıyla gol yerseniz ben o adama kızmam.:)

Mac öncesi oyuna direk etkisi olmasi beklenen iki golcünün istatikleri.

Sow:31 maca cikmis bu sezon fransa birinci ligi afrika kupasi ve sampiyonlarligi,attigi gol adedi 11,2214 dakika süre almis ve 219 dakikada bir gol atmis bu sene icerisinde.

Mustafa Pektemek:27 maca cikmis 8 gol atmis,1190 dakika süre almis 148 dakika bir gol bulmus,mac öncesi size benden bir degerlendirme :D

Ersan da hızlı. Hiç sanmıyorum geçebileceğini.

ben hazır olmaıdıgı icin gecer diyorum. 6 aydır top oynamayan adamı sahaya sürmek cok büyük risk bence. ben halı saha maclarına 1 ay cıkmasam eskisi gibi olamıyorum:)

bu okay karaca'nın ne işi var la orada :asd:

Ne Fener`i nede Besiktas`i hic sevmem.

Ama bu macta gönlümüz Besiktas`dan yana.

Mustafa ve Egemen'e çok güveniyorum..

berabere bitsin olmadı bjk alsın

Ne Fener`i nede Besiktas`i hic sevmem.

Ama bu macta gönlümüz Besiktas`dan yana.

Besiktasin kazanmasi bizim icin iyi olmaz,besiktas kazanirsa 2.cilige yükseliyor,fener psikolojik olarak biter ve besiktas biranda rakibimiz olur,ve bir macimiz var besiktasla evimizdede olsa potaya giren bir besiktas tehlikeli rakip,beraberligin en iyi sonuc oldugunu düsünüyorum,ama beraberlik olmazsa besiktas kazansin.

0-2-1 bizim icin gelisicek senaryo bu olmali,önce 4 puan :D

inşallah yanılırım ama fener daha takım olamamış bjk yi 2-0 yener

Bir ekleme daha yapalim play-off öncesi ligi 5 puan farkla bitirirsek 3 puan önde basliyorsun yani 5-6 arasinda fark yok,7 puan oldugunda fark yaratiyorsun bu yüzden iki takimla 6'sar puan fark yaratmaktansa 5-7 daha mantikli tabiki sene sonuna kadar böyle kalmaz ama suanlik bunu bilelim :D

Besiktasin kazanmasi bizim icin iyi olmaz,besiktas kazanirsa 2.cilige yükseliyor,fener psikolojik olarak biter ve besiktas biranda rakibimiz olur,ve bir macimiz var besiktasla evimizdede olsa potaya giren bir besiktas tehlikeli rakip,beraberligin en iyi sonuc oldugunu düsünüyorum,ama beraberlik olmazsa besiktas kazansin.

0-2-1 bizim icin gelisicek senaryo bu olmali,önce 4 puan :D

Beşiktaş kazansın, bize rakip olamazlar.

FB maçı öncesi quaresma, fernandes, almeida yokken, şike kardeşliği varken, BJKnin basiretsiz yönetcileri FBnin altına yatıyoken, hemde hakem Yankaya iken bu maçın tek sonucu var. İY 1 MS 1 hemde bankodur. Rıdvan şu anda zevkten dörtköşe çünkü biliyoki BJK zavallı bir takım hemde eksik.

bu carvalhal kafasi acayip sekilde bos bir td. ulan ersan gülüm 1 senedir maca cikmamis, derbi macta ilk 11'de sahaya sürüyor adam.

necip gibi adam yedek otururken, top kullanma özürlü toraman ön libero olarak sahaya cikiyor böyle bir macta.

tanju benim bildigim kadariyla sol bek, ama sag bek olarak cikiyor.

tek dogru yaptigi nokta holosko ve pektemek ile baslamak.

tribünde feci güzel kizlar var. maci bosverin, tribünleri göstersinler :D

Geri
Üst Alt