Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar Ersan'i oynatmayacakta kimi oynatacakti ? Futbol katili Ekrem Dag'mi ? Ekrem sirf zarar. Hicbir faydasi yok. Ligin en kotu bek'i Ekrem Dag. Ismail sakat. Hilbert sakat. Tanju'u sagbek'e cekti. Kim oynayacak solbekte ? Egemen-Sivok ikilisini bozmak istememesi normal bir durum. Ersan ise hem solbek hem sol stopper oynayabilen bir futbolcu. Ersan hazir olmasaydi bence soylerdi. Risk edilmezdi. Zaten A2 maclarina cikti. Eninde sonunda oynayacakti, bu gune denk geldi.
Ve Fener'in Ersan'i zorlayabilecek kanat oyuncusu yok. Dia ve Topuz'mu Ersan'i zorlayacak ? Ikisinide yutar. Ersan o fizigine ragmen cabuk bir futbolcu. Zamanlamasi iyi. Ayaklarina hakim.
Ersan da hızlı. Hiç sanmıyorum geçebileceğini.
Bu cocuk
[video=youtube;PRu-84Et9tU]https://www.youtube.com/watch?v=PRu-84Et9tU[/video]
Fiziği baya sağlammış.Daha önce neden oynatmıyordu bu Tanju'yu?
Fiziği baya sağlammış.Daha önce neden oynatmıyordu bu Tanju'yu?
Biz daha önce niye Semih Kaya'yı veya Emre Çolak'ı oynatmıyorsak![]()
Yonetim gectigimiz yaz Ekrem kanserinin sozlesmesini uzalttigi icin.
:sad007:
Ne Fener`i nede Besiktas`i hic sevmem.
Ama bu macta gönlümüz Besiktas`dan yana.
Besiktasin kazanmasi bizim icin iyi olmaz,besiktas kazanirsa 2.cilige yükseliyor,fener psikolojik olarak biter ve besiktas biranda rakibimiz olur,ve bir macimiz var besiktasla evimizdede olsa potaya giren bir besiktas tehlikeli rakip,beraberligin en iyi sonuc oldugunu düsünüyorum,ama beraberlik olmazsa besiktas kazansin.
0-2-1 bizim icin gelisicek senaryo bu olmali,önce 4 puan![]()