STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe - Beşiktaş | 19.00 | 5 Şubat

Bjk 11 baya bi sert olmuş. İyi onbir. Hakemin ilk derbisiymiş. Seyirci etkisinde kalıp saçmalamazsa bjk bu onbirle kolay kolay teslim olmaz. Ersan bayadır oynamıyo. Maç eksikliği sorun olabilir. Ersan ın performansı Simaoyada bağlı biraz . Simao defansa yardıma gelirse ersan fazla zorlanmaz ama aksi durumda ersanın kanadı belirleyici olabilir. Diğer bek tanjuyu bilmiyorum. İyidir inş. Ayrıca pektemek bu f5 e gol atar.

Ekrem Dag daha iyi bir tercih olurdu sanki

Ekrem bana göre cok hata yapan bir bek,hucum anlaminda iyi isler yapabiliyor ama defansif acidan yetersiz,tanjuyu seyrettim ben begendim,genc bir cocuk oldukcada cabuk,acikcasi ekremin hata yapicagini assagi yukari kestirebiliyorsun en azindan tanjuyu kazanmalari mümkün.

Carvalhal cikabilecek en iyi 11 sürmüs,hicte yabana atilicak bir 11 ile cikmiyor,söylüyorum o sakatliklar besiktasin lehine,bugün almeida ve queresma olsaydi sahada gezinip dururlardi,bugün kosan basan isiran bir besiktas olcak,tek arayacaklari oyuncu fernandes olur,fernandes olsaydi daha yaratici bir takim olurlardi fernandes disinda aman aman eksiklikleri bana göre yok.

yalniz bjk sert oynarsa, o hakem kolay kart gösteren biri, yanar

Sonu ne olursa olsun,anlasmali bir sonuc olacaktir.Bizde bunlari ciddiye alip 49 sayfa yorum yaziyoruz buraya.

Sadece bir kac yöneticinin yaptigi is deil bu iki camianin ahlaksizliklari,her sitede okuyoruz tüm camia olarak taraftari yöneticisi hepsi ahlaksiz iki camia bunlar.

11'e baktım aslında Beşiktaş'ta eksik çok ama kadro yine de fena değil.

Direk kırmızıların havada uçuştuğu bir maç olur inşallah :D :D

Tanju'nun sagbekte oynamasi iyi. Ileri fazla cikmiyor, ama 1e1'de etkili. Gecmesi zor. Kene gibi yapisiyor oynadigi maclarda rakibe.

Hem sag, hem solbek oynayabiliyor. Sag ayakli.

[video=youtube;PRu-84Et9tU]https://www.youtube.com/watch?v=PRu-84Et9tU[/video]

Su cocuga biraz sans tanisa Carvalhal, milli takim icin faydali olur. En azindan sagbekte oynayabilecek yeni bir futbolcu olur.

uarmı 8 jk puan alır

maç bence golsüz berabere bitecek 0-0 a 100 lira bastım hadi hayırlısı

Özgür Yankaya ile Fenerbahcenin bu sezon hicbir maci kazanamadiginida belirtelim.

Al işte Allah'ın hanzoları..

Murat Kazanasmaz®

Besiktasli taraftarlar BKoprusu zincirlikuyu girisinde iki metrobusun camlarini tamamen asagi indirdiler seferler aksayabilir bilginize.

özer ve semih kadroda yoklarmis

Al işte Allah'ın hanzoları..

Murat Kazanasmaz®

Besiktasli taraftarlar BKoprusu zincirlikuyu girisinde iki metrobusun camlarini tamamen asagi indirdiler seferler aksayabilir bilginize.

Metrobüsten ne istiyo bu tinerciler?Gitsinler fenerbahçemiz diyen başkanlarını indirsinler önce

Carvalhal ne kadar stoper varsa sürmüş sahaya.

serveti verseydik onu bile oynatirdi bir türlü.

Şimdi ilk 11'lere baktım. Bjk'nin 11'i kız kardeşlerinden daha iyi bence.

Geri
Üst Alt