STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası

Goktekin ve Ridvan simdi sarmas -dolastir:D :D

:sgr:

Stoch Tanju'yu nereye dagittiki ? Fenerli spikerin gazina geliyorsunuz. 6 pozisyonda 2 kez gecti sadece, 1'inde zaten Tanju kaydi. Spiker'in "vaaaaaaauvvvv Stochh ahhhhhhh"'sini anlamis degilim.

Yediği vücut çalımlarını bizim Serkan kurtuluş yemez

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İlk Yarı | 5 Şubat

Balon demedim. Tamam balon diyip kesip atınca haklı olmuyorsun. Savunduğun şey ile Sow'un 45dk da verdiği arasında alaka yok diyorum. Maçı izledik gördük. 3 top aldı "musait yerde" yardırsın demiyorum da pas veremedi diyorum. Haa bitiriciliğini göremedik evet ama tek forvet oynuyorsan o pasları sırtın dönük verip içeri koşu yapacaksın. Eee pas hatası yaparsan nasıl olacak diyorum ? Bu mudur yani bu adamın kalitesi diyrum.

tanju stoch'un karsisinda agir ve hantal kaldi...ikinci yari kendisini düzeltmezse, stoch yazar veya yazdirir bir tane.

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası | 5 Şubat

Veli, Tanju, Pektemek

BJK'nin derbide 11'inde oynayan topculara bak.

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İlk Yarı | 5 Şubat

Balon demedim. Tamam balon diyip kesip atınca haklı olmuyorsun. Savunduğun şey ile Sow'un 45dk da verdiği arasında alaka yok diyorum. Maçı izledik gördük. 3 top aldı "musait yerde" yardırsın demiyorum da pas veremedi diyorum. Haa bitiriciliğini göremedik evet ama tek forvet oynuyorsan o pasları sırtın dönük verip içeri koşu yapacaksın. Eee pas hatası yaparsan nasıl olacak diyorum ? Bu mudur yani bu adamın kalitesi diyrum.

Yahu sana alıntı yapınca bunun sonu gelmiyor :asd: O yüzden polemik yaratmamak için yazdım bunu.Yoksa sabaha kadar tartışırız.

bu iki ezik takim bize karsida böyle daginik oynarsa bunlari duman ederiz

Tanju çıkmalı salak fener oaradan fazla gelemedi yoksa Tanju sürekli yanlış yerde. 2.yarıda Carvalhalde az beyin varsa Tanju-Necip değişikliği yapacaktır. FB şu rezil BJk karşısında bile dökülüyor,bi numara yok fenerde.

Fenerbahcemiz ve Besiktasimiz maci nasil geciyor arkadaslar..?

Al Gülüm ver Gülüm..?

Sarmas Dolas...??

+18...??

Geri
Üst Alt