Deniz Seyman
Cezalı
- 25 Mayıs 2009
- 5.677
- 0
- 1.331
Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası
Goktekin ve Ridvan simdi sarmas -dolastir

:sgr:
Goktekin ve Ridvan simdi sarmas -dolastir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıntalamadan önce o mesajımdan sonraki yorumları okusan ve ben de tekrar aynı şeyleri yazma gereği duymasam nasıl olur?
Stoch Tanju'yu nereye dagittiki ? Fenerli spikerin gazina geliyorsunuz. 6 pozisyonda 2 kez gecti sadece, 1'inde zaten Tanju kaydi. Spiker'in "vaaaaaaauvvvv Stochh ahhhhhhh"'sini anlamis degilim.
yahu koca 45 dk ne cabuk gecti
Tamam Sow balon.![]()
ben alintiladiktan sonra yazmasaydin okurdum.
christina :sad007::sad007::sad007:
Yok la, adami 2 kez gecti. Korner olan pozisyon ornek, gecemedi.
Ikinci yari Stoch sahada olmaz. Fernandes bu macta oynasaydi bak nasil oluyordu.
Veli, Tanju, Pektemek
BJK'nin derbide 11'inde oynayan topculara bak.
Balon demedim. Tamam balon diyip kesip atınca haklı olmuyorsun. Savunduğun şey ile Sow'un 45dk da verdiği arasında alaka yok diyorum. Maçı izledik gördük. 3 top aldı "musait yerde" yardırsın demiyorum da pas veremedi diyorum. Haa bitiriciliğini göremedik evet ama tek forvet oynuyorsan o pasları sırtın dönük verip içeri koşu yapacaksın. Eee pas hatası yaparsan nasıl olacak diyorum ? Bu mudur yani bu adamın kalitesi diyrum.
O yüzden polemik yaratmamak için yazdım bunu.Yoksa sabaha kadar tartışırız.fernandesin cezasına itiraz ettimi bjk
fernandesin cezasına itiraz ettimi bjk
Goktekin ve Ridvan simdi sarmas -dolastir![]()
Aradan beş dakika geçmiş, onu yazmak için 5 dakika mı düşündün yoksa?![]()
Yok la, adami 2 kez gecti. Korner olan pozisyon ornek, gecemedi.
Ikinci yari Stoch sahada olmaz. Fernandes bu macta oynasaydi bak nasil oluyordu.