STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

necoyu 11de oynatmayacağını bi tek ben mi düşünüyorum bu forumda....

Çoğunluk oynar diye düşünüyorsa aklın yolu birmiş demek ki. :) Elmander'in yanında anlaşabileceği bir partner olmayınca gol yollarındaki kısırlığımız göz önünde olduğuna göre haklı olarak Terim,Necati'yi ilk 11'de oynatır diye düşünüyoruz.

Hikmet yenemese bile çelme atmak isticektir bize

beyler bi totem yapalım...

ftw1905 Ftw

Trend olmadığından beri puan kaybettiğimizin farkında mısınız ? #BugunGunlerdenGalatasaray (Totemler aşkıyla saldır!)

İzmir'e kar yağar , memleket raydan çıkar , nehirler tersine akar ; farketmez gökten yere inse ay #BugunGunlerdenGalatasaray !

ooooooooo...şşşşşşşşşşşş....1-2-3

cimbombom...cimbombom

laylaylaylaylaylaylaylaylay......:f50:

beyler bi totem yapalım...

ftw1905 Ftw

Trend olmadığından beri puan kaybettiğimizin farkında mısınız ? #BugunGunlerdenGalatasaray (Totemler aşkıyla saldır!)

su herifi dovmek istiyorum

ooooooooo...şşşşşşşşşşşş....1-2-3

cimbombom...cimbombom

laylaylaylaylaylaylaylaylay......:f50:

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo cimbombommmmmmmmmmmmmmmmmmm

laylaylaylaylayalayalaya

oooooooooooooooooooooooooo cimbombommmmmmmmmmmmmm :f50:

Sercan kendine bi sormasi lazim ben napiyorum abi?

Necati diye bi adam geliyor 32.de geri takima..

millet onun ismini yine benim ismimden daha once kadroya yaziyor..

kendini bi sorguliycaksin.. bilmiyorum ama ben Galatasarayda oynasam.. yemin olsun niye ekstra antreman yapmayim biseyler gelistirmek icin? benim isim bu haci? gunluk yaptigim baska bisey yok bitek top oynuyorum.. adamlar 12 saat calisip.. 40 milyon yovmeye aliyor.. ben 2 saat calisip evime gidip milyonlari kapiyorum..

isin ne? 2 saat antremansa.. yarim saatte kendine ayir.. 1 gun sut calis oteki bi gun ara ver.. ertesi gun top surmesini calis nebiliyim boyle topu alinca dengesiz kosmamayi bi ogren..

Son cümleye %200 katılıyorum , daha topla dengeli koşamıyor Sercan nasıl bir sorundur bu daha başka fubolcuda görmedim ben bu futbolcudan bişey beklemiyorum zaten alınırken de demiştim ama inşallah olur ne diyelim.

Bu maçı alırsak çok rahatlarız.Pazar günü derbide kuşlardan biri nasılsa telef olacak.Bjk telef olursa belini doğrultamaz.Feboş mağlup olursa isyan başlar.

Necati en az 1 gol atar

Ligtv´nin muhtemel 11´i insallah dogru degildir. Gol atamayiz cünkü. Elmander tek forvet diyorlar

Ligtv´nin muhtemel 11´i insallah dogru degildir. Gol atamayiz cünkü. Elmander tek forvet diyorlar

Her konuda leşler ama bu kadro konusunda çok iyiler.Doğru olma olasılığı çok fazla.

Bugün sahada Riera'yıda Gökhan'ı da görmek istemiyorum..

Arkadaşlar maçları seyretmiyorsunuz herhalde. Riera Önde oynayan 5 adamdan en faydalısıydı geçtiğimiz maç.

Her maçı izlerim yıllardır..

Riera son maçlarda iyi gibi görünebilir ama deplasmanlarda asla en az güvendiğim oyuncu çıt kırıldım..

Carrusca gibi oynuyor benim gözümde hiç farkı yok..

Enginle orda başlamak çok daha mantıklı sağ tarafta Yiğit başlasın ilerde Neco ile Elmander..

Bak çocuk olan Emre bile daha cesaretli oynuyor koskoca İspanyol milli takımında banko forma giyen (bir aralar) Riera'dan..

Ayıp yahu geldiğinden beri attığı çalım 5'i geçmez Riera'nın bu kadar korkak kanat oyuncusu mu olur..

Rakibinin üstüne gidemiyor daha..

Geri
Üst Alt