STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Wagner love gitmis miydi antepten?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Alıcaz başka ihtimal yook

Hikmet karaman bilenir ve oyuncularini da biler bize karsi...

Gs galibiyeti ile seriye baslayalim hesabi...

Bes para etmez bir takim ama ne yazikki bizdede pek is yok...

Puan kaybi yuksek ihtimal bir mac...

Her maçı izlerim yıllardır..

Riera son maçlarda iyi gibi görünebilir ama deplasmanlarda asla en az güvendiğim oyuncu çıt kırıldım..

Carrusca gibi oynuyor benim gözümde hiç farkı yok..

Enginle orda başlamak çok daha mantıklı sağ tarafta Yiğit başlasın ilerde Neco ile Elmander..

Bak çocuk olan Emre bile daha cesaretli oynuyor koskoca İspanyol milli takımında banko forma giyen (bir aralar) Riera'dan..

Ayıp yahu geldiğinden beri attığı çalım 5'i geçmez Riera'nın bu kadar korkak kanat oyuncusu mu olur..

Rakibinin üstüne gidemiyor daha..

Ben de Riera'yı hiç beğenmeyenlerdendim, ama Ankaragücü maçından itibaren ciddi bir toparlanma içine girdi, 3 maçtır ilk 11 başlıyor ve bence Emre'den falan çok daha faydalı takıma. Aldığı topları çok akıllıca ve düzgün kullanıyor genelde. Evet hantal bir oyuncu, ama bence sol kanat için elimizdeki en iyi adam şu anda Riera.

Emre'yi ise ben olsam ilk 18'e bile almam. Ankaragücü maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi Arda'nın son yıllarından bir çalıntı gibiydi. Arda gibi havaya girmiş ama onun onda biri kadar oynamıyor. Her maç sürüyle şut atıyor, şut isabet oranı rezalet. Top tutmayı beceremiyor, aldığı topların birçoğunu kaybediyor. Antalya maçında bütün duran topların içine etti. Yaptığı ortalar rezalet. Son haftalarda defansif olarak bile yok. Sahada ne yaptığını anlayabilmiş değilim.

biz böle her deplasmanda puan kaybetmeye göz yumursak ohhhooo.

Wagner love gitmis miydi antepten?

:D Wager gitti evet. Ama oyunculari yinede ters bize.

- Cenk lesh gibi olsa da hep bize atiyor gol

- Popov Hakan´i her mac sürklase ediyor

- Sosa tehlikeli

- Sapara tehlikeli

Bu takim neden bu durumda anlamis degilim. Ayrica Hikmet Karaman, basina gectigi takimlari ilk haftalarda mutlaka yukarilara tasir herzaman. En zor maclarimizdan biri olacak. Kazanirsak cok rahatlayacagiz. Kaybedersek strese devam

Ben de Riera'yı hiç beğenmeyenlerdendim, ama Ankaragücü maçından itibaren ciddi bir toparlanma içine girdi, 3 maçtır ilk 11 başlıyor ve bence Emre'den falan çok daha faydalı takıma. Aldığı topları çok akıllıca ve düzgün kullanıyor genelde. Evet hantal bir oyuncu, ama bence sol kanat için elimizdeki en iyi adam şu anda Riera.

Emre'yi ise ben olsam ilk 18'e bile almam. Ankaragücü maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi Arda'nın son yıllarından bir çalıntı gibiydi. Arda gibi havaya girmiş ama onun onda biri kadar oynamıyor. Her maç sürüyle şut atıyor, şut isabet oranı rezalet. Top tutmayı beceremiyor, aldığı topların birçoğunu kaybediyor. Antalya maçında bütün duran topların içine etti. Yaptığı ortalar rezalet. Son haftalarda defansif olarak bile yok. Sahada ne yaptığını anlayabilmiş değilim.

Tamam. Adam resmen Emreyi bitirdi, iste taraftar buna denir... Yazik.

Tamam. Adam resmen Emreyi bitirdi, iste taraftar buna denir... Yazik.

Kendine gelmesi için bence kesilmeli 1-2 maç. Başka türlü Emre kendi kendini bitirmiş zaten. Oldum havalarında, Arda'nın zirvesi de oldum havalarına girdiğideydi. Emre daha küçük bir tepenin zirvesinde bile değilken zirve yaparsa, Aydın 2 olur. Bu yüzden kendini bişey zannetmeyi bırakıp, bahsettiğim eksiklerini gidermesi lazım.

Top tutamıyor, adam geçemiyor, şutları isabetsiz, ortaları kötü, duran toplar rezalet. Fizik gücünü arttırması lazım, çabukluğu ve oyun aklı üzerine çalışması lazım. Özetle eşşek gibi çalışması lazım. Arada iki gol attı, tamam oldu moduna girdi.

Kendine gelmesi için bence kesilmeli 1-2 maç. Başka türlü Emre kendi kendini bitirmiş zaten. Oldum havalarında, Arda'nın zirvesi de oldum havalarına girdiğideydi. Emre daha küçük bir tepenin zirvesinde bile değilken zirve yaparsa, Aydın 2 olur. Bu yüzden kendini bişey zannetmeyi bırakıp, bahsettiğim eksiklerini gidermesi lazım.

Top tutamıyor, adam geçemiyor, şutları isabetsiz, ortaları kötü, duran toplar rezalet. Fizik gücünü arttırması lazım, çabukluğu ve oyun aklı üzerine çalışması lazım. Özetle eşşek gibi çalışması lazım. Arada iki gol attı, tamam oldu moduna girdi.

Emre´den iyisi yok o bölgede. Kazanmak zorundayiz. 20 yasinda, sabredecegiz. Bence faydali Emre

Abi asil sorun Emrenin yeteneklerinin malesef Ardadan cok daha kistli olmasinda. Bu yüzden Emreyi Ardayla kiyaslamanin ona zarar verdigini düsünüyorum, bence birakalim bu sezon nekadar gelisecek izleyerek ögrenelim. Sezon sonuna kadar dribbling, orta vs. konularinda gelisme olmassa zaten bize ilerki yillarda fazla katki saglayamaz.

ne yazıkki hücum hattı bizim takımdan daha etkili bir takım . hakan ın ileriye hiç çıkmaması lazım zaten cıkmıyodu da olur da bu maç cıkmaya hiç yeltenmesin,popov affetmez.

muslera sabri:( ujfa semih hakan melo selcuk emre yigit necati elmander

Emre´den iyisi yok o bölgede. Kazanmak zorundayiz. 20 yasinda, sabredecegiz. Bence faydali Emre

Görecekseniz arkadaşlar, böyle giderse kesecek Emre'yi Terim bikaç maç. Onu kazanmak zorunda olduğumuza katılıyorum, ama bazen kazanmak kendine getirmekle olur. Bu konuda da korkum yok, Terim Kazım'a çok şans verdi, gerektiğinde bir kalemde çizdi. Emre böyle devam ederse, yedek sırasında oturur kendine gelene kadar. İnşallah çok çalışıp kalitesini arttırarak takımın vazgeçilmesi olur. Ama sadece iyi niyetlerle olmuyor bu olaylar.

Son maçta Selçuk yerine tüm duran toplara gitmesi, kendine güvendiğini gösteriyor. Sabri de kendine güvenen bir oyuncu ama 10 yıldır orta yapmayı öğrenemedi ne yazıkki. Yetenek-kendine güven-çok çalışmak. Bu üçü bir arada olmadan hüzünlü hikayeler... Sercan, Aydın, Sergen...

Abi asil sorun Emrenin yeteneklerinin malesef Ardadan cok daha kistli olmasinda. Bu yüzden Emreyi Ardayla kiyaslamanin ona zarar verdigini düsünüyorum, bence birakalim bu sezon nekadar gelisecek izleyerek ögrenelim. Sezon sonuna kadar dribbling, orta vs. konularinda gelisme olmassa zaten bize ilerki yillarda fazla katki saglayamaz.

Aynen katılıyorum, bu yüzden pek umudum yok işte onunla ilgili. Maçları kazandığımız sürece oynatalım tabii, ama puan kaybına tahammülümüz yok artık, o yüzden korkuyorum.

Aynen katılıyorum, bu yüzden pek umudum yok işte onunla ilgili. Maçları kazandığımız sürece oynatalım tabii, ama puan kaybına tahammülümüz yok artık, o yüzden korkuyorum.

Playoff icin kanatlara kesinlikle bir veya iki hazir adam lazimken, yönetim bana göre hata yaparak yine bir yildiz adayi olan Yigiti getirdi, onu sezon sonu kolaylikla alirdik. Malesef kanatlarda sezon sonuna kadar istikrari yakalayamayacagiz.

slm rnkdaslar son 10 haftaya gırılırken psıkolojık kırılma macımız bugun antep macı tıpkı ılk yarıdakı ankarada gencler macı gıbı donum macımız alacagımız 3 puan yenı serının baslangıcı ve puan farkıyla play off demek bence..

umarım hoca tek forvet cıkmaz maca yoksa 60 dk bosa gıder her zamankı gıbı elmander necatı olmalı bencede

ayrıca bu rıera pek bısey yapacak gıbı durmuyor tek forvet cıkacaksa rıera kesınlıkle olmamalı sahada derım

antepde hava gayet guzel ve guneslı umarım gunes takımımızıda ısıtı r ve 3 puanla gelırız allahın ıznıyle

tek korkum bulent yıldırım (bıze karsı tutumu bellı) uzerımıze oyunlar basladı yıne hayırlısı

Kardesim suc sizde. Bu karsilastirma hastaligi yüzünden onlarca kaliteli futbolcu kaybettik biz. Her geleni Hagi ile kiyaslayarak büyük beklenti yarattiniz, dogal olarak kimse bi Hagi olamadi ve gittiler. Emre´yi niye Arda´yla kiyasliyorsunuz ki? Birakin isini yapsin cocuk. Faydali olsa yeter. Sergen´ler, Tugay´lar, Arda´lar öyle kolay yetismiyor.

Playoff icin kanatlara kesinlikle bir veya iki hazir adam lazimken, yönetim bana göre hata yaparak yine bir yildiz adayi olan Yigiti getirdi, onu sezon sonu kolaylikla alirdik. Malesef kanatlarda sezon sonuna kadar istikrari yakalayamayacagiz.

Bu sene kanatsiz oynasak daha iyi olur bence. Oyunculari bi bölgeye hapsetmek hem onlarin verimini düsürüyor hem takim olarak etkimiz azaliyor.

Yine sacma olacak biliyorum, biktik bu karsilastirmalardan, ancak 2000 takiminin da kanatlari yoktu, Barcelona´nin da yok.

Pas trafiginde ciddi bir düsüs var. Onu gözlemliyorum ben. Pas futbolu gitti, dan dun futbolu döndü son bi kac mactir.

Oyun icinde kanatlara kayacak futbolcularimiz var zaten. Ama biz yeniden pas trafigimizi gelistirmeliyiz. Galibiyetler otomatikmen gelecektir

Sağ kanatta Emre ile Yiğit'e kaldık, ama esas Eboue'nin gelmesi çok rahatlatacak sağ kanadı. Transfer konusuna hiç girmeyelim transfer döneminin son günlerinde yeterince kalayladım yönetimi :) Sezon sonu son şansları, şampiyon olamazsak zaten yönetim gider büyük ihtimalle. Şampiyon olursak da minimum 40 milyon € bütçeyle 5 transfer yapmalıyız:

Ömer Toprak - Serdar Taşçı - Serdar Aziz

Nuri Şahin - Gökhan İnler

Taiwo - Aly Cissokho

Gökhan Töre

Matias Suarez - Doumbia

Bu sene kanatsiz oynasak daha iyi olur bence. Oyunculari bi bölgeye hapsetmek hem onlarin verimini düsürüyor hem takim olarak etkimiz azaliyor.

Yine sacma olacak biliyorum, biktik bu karsilastirmalardan, ancak 2000 takiminin da kanatlari yoktu, Barcelona´nin da yok.

Pas trafiginde ciddi bir düsüs var. Onu gözlemliyorum ben. Pas futbolu gitti, dan dun futbolu döndü son bi kac mactir.

Oyun icinde kanatlara kayacak futbolcularimiz var zaten. Ama biz yeniden pas trafigimizi gelistirmeliyiz. Galibiyetler otomatikmen gelecektir

Karşılaştırma yapmamın sebebi, Emre'nin kendini Arda gibi yıldız zannetmeye başlaması.

Ama pas konusunda %100 hemfikirim. Rijkaard'ın Ardalı orta sahası geliyor aklıma. Tek paslarla rakibin başını döndürdüğümüz zamanlar. Ah Polat ah! Rijkaard'ın eline Arda-Melo-Selçuk orta sahasını versen neler yapardı...

Arkadaslar konuyla hic alakali degil, ama cok begendigim saga kanat oyuncusu Gabriel Obertan 2 hafta önce Manudan Newcastle Uniteda sadece 3 milyon euroya transfer olmus, maliyeti görünce icim acidi biz nasil düsünemedik diye.

Geri
Üst Alt