STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

cok guzel oldu. cok onemli galibiyet aldik.

artik devami gelir insallah artik

Ekvatoral Gine akar.Haydi aslanlar.

tesekurler aslanlar

Imparator Imparator Imparator Fatih Terim Imparator Imparator Imparator Fatih Terim

ben anlamıyorum...ben dahil bu forumun nerdeyse hepsi yiğit den bir cacık olmayacağnı söyledi almadan önce....nasıl aldılar hayret ya...olcan olsa 1 level daha iyi oynardık

1 level mi ? Kanatsız oynuyoruz Olcan ilaç olurdu bizim takıma.En az 3 gömlek.

Rıdvan iti ;''Galatasaray'ın pozisyonu yokken Emre'nin hatası golü getirdi'' gibisinden bişey söyledi şerefsiz

Hocamiz Fatih Terim en kisa zamanda daha iyi bir ideal kadro olusturacagindan eminim.

hayret rıdvan penaltı dedi

bugün fatih hocayi emreyi cikartip yigiti koymasini elestiriyorum,bana göre emre sahadan cikacak en son oyuncu,elmander-necati engin süper isler yaptilar ama ilk yarida sahada gezindiler,en azindan yigitin girmesi o kanadi hic isletmedi,emre gayette iyi oynadi daha etkiliydi top caliyordu,yigit öyleki geriye bile kosmuyor tam bir ruhsuz,yigit bu görüntüden hemen uzaklasmali nerde oynadiginin

farkinda degil,yigit biran önce kendini toparlmali sans bir gelir iki gelir bir daha gelmez,bu önündeki süreci iyi degerlendiremezse bir daha forma bulamaz yazin heleki oraya transfer yapilicakken.

Riera kesinlikle skor öndeyken girmeli,son 30 dakikanin topcusu konumunda,sercan her türlü oynar,yigitten en az 2 gömlek daha savsci en azindan defansa yardim ediyor,topuda hizli tasiyor.

Semih ve Selcugu bugün cok begendim,sabride hatasiz oynadi,yavas yavas sabri topluyor kendini 1-2 haftaya daha ihtiyaci var,sabri 2 haftaya daha iyi kondisyona ulasicaktir.

Engin sahanin yildiziydi konusmaya gerek yok,bugünkü galibiyeti engine borcluyuz.

Muslere harika bir kaleci,cok güven veriyor,bana göre avrupanin en iyi kalecilerinden biri ,dünyanin sayili kalecilerinden biri suan bizim takimda topu sokmasi zamanlamasi hucum yönüde harika,uzun yillar bizle kalir insallah...

En önemliside artik berbat zemine son,bundan sonra berbat zemin kalmadi,artik adam gibi pas yapacagimiz zeminlerde oynayacagiz gene 550-600 paslari görürüz,kurtulduk en sonunda kötü zeminden,haftaya iyi oyun ve guzel bir galibiyet aliriz herkes rahat olsun,simdi tekrar yukariya dogru cikisimiz basliyor!

boşu boşuna yiğiti almışız bir şey yok bu adamda. onun yerine keşke turgut doğan'ı alsaydık. adam 10dk de sabri'yi maymun etti. eboue de bi an evel dönsün, sabri çok kötü, sakatlıktan sonra oynamayı unutmuş resmen.

1.5 senedir diyorum, tesadüf üzerine kurulu paslar, şutlar, ortalar.

Top kontrol yok, dağınık, ne yapacağını bilmiyor.

984389349843894343 fırın ekmek yemesi gerek 11 için.

Anca defansın arkasına kontra top atacaksın da, orta yapacak da bizim adamı tesadüfen bulacak, necatiye bir pozisyonda yapamadığı ortanın olduğunu varsayalım.

2.5 milyon euro çöpte şimdilik.

Rıdna iti ;''Galatasaray'ın pozisyonu yokken Emre'nin hatası golü getirdi'' gibisinden bişey söyledi şerefsiz

Ridvan serefsizi cekemiyor bizi ne olsun iste yarin insallah fener yenilsinde onun yuz ifadesini gorum bi Besiktas'a ne camurlar atacak yarin cok merak ediyorum.

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Beyler kendimden korkmaya başladım. Biri bana bu rüyalarımın çıkması olayını açıklaya bilir mi? :)

Reis bende seni ariyordum. Mactan once okumustum yorumu. Supersin. Bence sen uykuyave ruyalara devam. Yarin icinde bir ruya gor be kardes. Ya siyah kuslar yensin yada berabere bitsin.

Ridvan Dilmen suski adam sansinlar. Seni yorumcu yapanda suc.

Geri
Üst Alt