Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu
bugün fatih hocayi emreyi cikartip yigiti koymasini elestiriyorum,bana göre emre sahadan cikacak en son oyuncu,elmander-necati engin süper isler yaptilar ama ilk yarida sahada gezindiler,en azindan yigitin girmesi o kanadi hic isletmedi,emre gayette iyi oynadi daha etkiliydi top caliyordu,yigit öyleki geriye bile kosmuyor tam bir ruhsuz,yigit bu görüntüden hemen uzaklasmali nerde oynadiginin
farkinda degil,yigit biran önce kendini toparlmali sans bir gelir iki gelir bir daha gelmez,bu önündeki süreci iyi degerlendiremezse bir daha forma bulamaz yazin heleki oraya transfer yapilicakken.
Riera kesinlikle skor öndeyken girmeli,son 30 dakikanin topcusu konumunda,sercan her türlü oynar,yigitten en az 2 gömlek daha savsci en azindan defansa yardim ediyor,topuda hizli tasiyor.
Semih ve Selcugu bugün cok begendim,sabride hatasiz oynadi,yavas yavas sabri topluyor kendini 1-2 haftaya daha ihtiyaci var,sabri 2 haftaya daha iyi kondisyona ulasicaktir.
Engin sahanin yildiziydi konusmaya gerek yok,bugünkü galibiyeti engine borcluyuz.
Muslere harika bir kaleci,cok güven veriyor,bana göre avrupanin en iyi kalecilerinden biri ,dünyanin sayili kalecilerinden biri suan bizim takimda topu sokmasi zamanlamasi hucum yönüde harika,uzun yillar bizle kalir insallah...
En önemliside artik berbat zemine son,bundan sonra berbat zemin kalmadi,artik adam gibi pas yapacagimiz zeminlerde oynayacagiz gene 550-600 paslari görürüz,kurtulduk en sonunda kötü zeminden,haftaya iyi oyun ve guzel bir galibiyet aliriz herkes rahat olsun,simdi tekrar yukariya dogru cikisimiz basliyor!