STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Net Penalti.

Pozisyon penaltı beyler.

Neyse ben kaçar iyi akşamlar.

su gidecekler listesine yigit i ekleyebiliriz

birtane olumlu hareketi yok

yiğit sercan 6 milyon avro....gecmiş olsun..akıllanmadılar bu transfer politikasından

Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Ekrem, Ernst, Necip, Veli, Simao, Edu ve Mustafa Pektemek

kadroya gel:D

Abi Meloya cok laf edilmiş ama ben hala bu takımın Melonun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncuya sahip oldugunu veya olabileceğini düşünmüyorum.

İlk dönem biraz ofansif oynuyordu o yuzden göze batıyordu.Şimdi daha cok defansif oynuyor.Herkes ondan daha fazlasını bekliyor.

melo saha sartlarindan dolayi zorlaniyor. bir de rakipler üzerimize cok fazla geldigi icin, ileriye cikamiyor. önümüzdeki haftalarda toparlanacagini düsünüyorum, hele havalar biraz daha isinsin :)

Beyler bizim oynadıgımız rakipler 1 hafta sonra TSle oynuyor nasıl oluyor bu

sadece penalti degil bence kirmizida var gecerse gol yaparmi,kesinlikle yapar tek vurusluk hakki var ayni zamanda kirmizi bülent yildirim bunu hep yapiyor,tüm maclarimizi inceleyin bülent yildirimla her zaman bu tür duruma düsüyoruz,bizden oyunculari her zaman rahat atan faulleri alehimize calan penaltimizi es gecen bana göre art niyetli bir hakem bülent yildirim.

Geri
Üst Alt