STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

Rıdvan: Galatasarayı evinde hakemlerin doğradığını felan gördünmü güntekin

Güntekin: Antep maçı belki hocam

Rıdvan: 404 notfound error

Rıdvan & Güntekin şov devam ediyor. 2. yarı takdir hakları lehimizeymiş.

rıdvan ilk once seni sonra senın gelmisini , geçmişini , gelecegeni ,tuttugun takımı , tuttugun takımın baskanını................

hakana saygim sonsuz ama emre yorumuna katilmiyorum emre-engin-selcuk disinda kim oynadi acaba bula bula emreyi bulmus,necati-elmander bana göre cok ama cok kötü oynadilar,rierada sol bek oynadi ama gene yoktu oyunda asist disinda hicbir artisi eksisi yoktu,meloda cok calisti onuda unutmiyalim baya top kesti cok calisti meloda.

KEsinlikle cok kötü oynadik ben hic begenmedim bugün gidisatimizi,kazimi cok ariyoruz ebatli oyuncu eksikligi cekiyoruz,baros topu ilerde tutuyordu oda yok,ebouesiz hucuma cikamiyoruz,acikcasi fatih hocayada ilk defa elestiriyorum oyuna cok gec müdahale etti,necatiye nasil sabretti anlamak mümkün degil,birde elmanderin dokunulmazligimi var anlamadim adam 75 lerde oyundan düsüyor,topu zar zor tutuyor,sok oraya baska bir eleman...

Cok genc oyuncularimiz var ama israrla genc bir 11 sürmüyoruz sahaya,bir kerede sercan-baros sagda yigit solda emreli genc bir takim seyretsek,kendi sahamizda bu lüksümüz var diye düsünüyorum,hos yigittende bir isik görmüyoruz...bugün icin söylemiyorum yigit bugün 3 dakika felan oynadi.

Emre ve Selcuk normal oyunlarını ortaya koydular bence.Yani mucadele ettiler.bir kac pozisyon dısında hucumda oyunun ıcıne tam gıremedıler.

Engin ve Melo cok kostu cok top kaptılar.

Elmander yine mucadele etti ama o da oyuna gıremedı.

Necati vasattı.

Kısmadılar. Sesli izlerim maçları o ses kısılması hiç olmadı gerek kalmadı.

Birşeye değineceğim; Geçen sene 8.ci bitirdik. Muslera sayesinde ilk 3e Melo-Elmander-Eboue-Ujfalusi sayesinde ise lideriz diye yorumlamak istiyorum.

Önce Muslera'ya teşekkürler. Devam et Aslan. Sabri'yi bile alkışlattı. O bile yeter adamsın ! Sonra Ujfa tam bir reis. Melo bu maç topladı kendini. Bunu istiyoruz işte. Bakın yine el kol yaptı bolbol ama bu sefer futbol oynadı.

Aldığımız yabancılardan gerçek anlamda faydalandık, Kalecin güven verirse oyuncular da daha iyi oynuyorlar. O yüzden Muslera transferi bizim en iyi transferimiz.

Saydığın isimler bizi bir üst seviyeye getirdiler. Farkındaysan iyi oynamadığımız zamanlarda bile çok az pozisyon veriyoruz, doğal olarakta en az gol yiyen takımız.

Geçen sene her maçta en 5-6 net pozisyon verip çoğunda da golleri kalemizde görüyorduk.

Dediklerine ek olarak F.Terimi söylemek isterim, o olmasaydı bugün işimiz biraz daha zor olurdu.

rıdvan sacmalıyomuş şerefsiz....lan hakem kırmızı vermedi.....ayıp be

izlemeyin su adamları o zaman çok mu zor ... tepki koymazsan konuş dur boşuna rıdvanda salllar durur zaten şeref yok bu adamlarda ... açmayın o kanalı her haber burada var sağolsun koyuyor modlar çok mu zor bunu yapmak

Kritik bir maçtı 3 puan çok önemliydi.Liderliğimizi sürdürüyoruz.Bu galibiyetlerin devamı gelir umarım.Seri galibiyetler alırız inşallah.

Kayserisporun kanat oyunculari bizden daha iyi.

Hakem tam eyyamcıydı. Elmander'in gole gittiği pozisyonu görmezden geldi.. Keza o pozisyonda gerekeni yapsaydı Kayseri 10 kişi kalacaktı..

1 dk sonra Biseswar'a arkadan müdahele yaparak indiren Engin ikinci sarıdan atılmalıydı.

Ama aklı Elmander'in pozisyonunda kaldığı için faul bile vermedi.. Oyunun geneline bakıldığı zaman bizim aleyhimize daha saçma düdükler çaldı..

-Eric Gerets tribünde-

Öte yandan, Kayserispor maçını Galatasaray ile daha önce şampiyonluk yaşayan teknik direktör Erik Gerets de Türk Telekom Arena'da izledi

Sağbek yok solbek yok kanatlar boş ginede önemli bi galibiyete imza attık helal olsun zor gunde kazanmak onemlı olan.

Melo'nun Attığı Gol Başta Süleyman Hurma Olmak Üzere Birçok Kişiye Girdiğini Galatasaray Borsa'ya Bildirdi..! Koyduk Mu ?

Aldığımız yabancılardan gerçek anlamada faydalandık, Kalecin güven verirse oyuncularda daha iyi oynuyorlar. O yüzden Muslera transferi bizim en iyi transferimizde.

Saydığın isimler bizi bir üst seviyeye getirdiler. Farkındaysan iyi oynamadığımız zamanlarda bile çok az pozisyon veriyoruz, doğal olarakta en az gol yiyen takımız.

Geçen sene her maçta en 5-6 net pozisyon verip çoğunda da golleri kalemizde görüyorduk.

Dediklerine ek olarak F.Terimi söylemek isterim, o olmasaydı bugün işimiz biraz daha zor olurdu.

FT'ye laf yok. Neden mi ? Çünkü bu oyuncula gelmişse etken o dur. Yani onun eseri o yüzden yazmak istemedim. Benim söylediğim saha içi tamamen. Oyun kalitesi.

Açık açık belli. Önce Muslera bizi 3-4 sıra yukarı atıyor ve basit-kritik golleri yememizi engelliyor. Diğer saydıklarım ise bizi orada tutuyor. Kötü oynasak bile takımda oldukları belli. En büyük 3 eksiğimiz kaleci-ortasaha-defans idi.

Muslera-Melo-Ujfalusi&Eboue diyorum:) Eboue hem ortasaha hemde defansta olduğu için önemi biraz daha fazla. Bir an önce gelmeli. Bir an önce !

Geri
Üst Alt