STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

Şu kayseri febe maçında nasil 4 gol yedi...

Hakemin elinden en az hasarla kurtulduk. Hadi bakalım.

Şu takıma iki tane adam alınsaydı hem taraftarın göz zevkini okşardı hem böyle bize karşı gıcığı olan takımları eze eze farklı yernerdik.

İleride çok yetersiz,çok fazla tercih hatası yapan adamlar olunca rakibe çok fazla oynama imkanı veriyoruz.Ve oynadığımız maçlardanda hiç zevk almıyorum.Şöyle beni umutlandıracak,heyecanlandıracak adam olmadığı için hem çok zor anlar yaşıyoruz hemde futbol zevki denen birşey olmuyor.

Bazen öyle bir an geliyor ki kimin ne yaptığı belli değil,ne düzen kalıyor ne sistem.

yönetim taraftar stadı doldursun,şunu alsın bunu alsın demeyi biliyor ama asıl kendileri Galatasaraya gerekli olan değeri vermiyor.Yani rakiplerin şu düştüğü duruma rağmen yöneticilerin bu kadar hata yapmasıı inanılır gibi değil.

Gene hakem faciası gene kimse konuşmayacak.

Zurab: Elmander'e dokundum sanırım ama önce topa vurdum, faul yoktu, hakem 90 dakikada verdiği tek doğru karardı zaten.

ya ufuk deme, midem bulaniyor

muslera gibi topu oyuna iyi sokan kaleci görmedim ben, el, ayak farketmiyor, istedigi yere, adamin ayagina koyuyor topu, mesafe hic farketmiyor

Taffarel de bu konuda baya başarılıydı.

Günün adamı çoğu zaman olduğu gibi Elmander ve Muslera'ydı.Şu bir gerçek ki; Galatasaray futbol takımı da Türkiye ligi'ni amaç olarak değil sadece Avrupa için bir araç olarak görüyor. Bu ligin değerini yerle bir edenlere lanet olsun!

Abdürrahim Albayrak mode on : Ay Lav Yu Fatih hocam

Taraftarlarımıza teşekkür etmek lazım, biz burda kendimizi tutamadık onlar orda kendilerini tuttular, iyikide tuttular bu zorlu virajlarda seyircisiz oynamak iyi olmazdı.

Maçı izlerken küfür sesi hiç duymadım, yayıncı kuruluş sesi kıstıysa bilemicem ama

Kısmadılar. Sesli izlerim maçları o ses kısılması hiç olmadı gerek kalmadı.

Birşeye değineceğim; Geçen sene 8.ci bitirdik. Muslera sayesinde ilk 3e Melo-Elmander-Eboue-Ujfalusi sayesinde ise lideriz diye yorumlamak istiyorum.

Önce Muslera'ya teşekkürler. Devam et Aslan. Sabri'yi bile alkışlattı. O bile yeter adamsın ! Sonra Ujfa tam bir reis. Melo bu maç topladı kendini. Bunu istiyoruz işte. Bakın yine el kol yaptı bolbol ama bu sefer futbol oynadı.

Necati'nin kafa vuruşu gol olsaydı maç 4e 5e giderdi.

Melo 7 gol oldu demi :)

Rıdvanın kafası güzel :)

hakana saygim sonsuz ama emre yorumuna katilmiyorum emre-engin-selcuk disinda kim oynadi acaba bula bula emreyi bulmus,necati-elmander bana göre cok ama cok kötü oynadilar,rierada sol bek oynadi ama gene yoktu oyunda asist disinda hicbir artisi eksisi yoktu,meloda cok calisti onuda unutmiyalim baya top kesti cok calisti meloda.

KEsinlikle cok kötü oynadik ben hic begenmedim bugün gidisatimizi,kazimi cok ariyoruz ebatli oyuncu eksikligi cekiyoruz,baros topu ilerde tutuyordu oda yok,ebouesiz hucuma cikamiyoruz,acikcasi fatih hocayada ilk defa elestiriyorum oyuna cok gec müdahale etti,necatiye nasil sabretti anlamak mümkün degil,birde elmanderin dokunulmazligimi var anlamadim adam 75 lerde oyundan düsüyor,topu zar zor tutuyor,sok oraya baska bir eleman...

Cok genc oyuncularimiz var ama israrla genc bir 11 sürmüyoruz sahaya,bir kerede sercan-baros sagda yigit solda emreli genc bir takim seyretsek,kendi sahamizda bu lüksümüz var diye düsünüyorum,hos yigittende bir isik görmüyoruz...bugün icin söylemiyorum yigit bugün 3 dakika felan oynadi.

Geri
Üst Alt