Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat
hakana saygim sonsuz ama emre yorumuna katilmiyorum emre-engin-selcuk disinda kim oynadi acaba bula bula emreyi bulmus,necati-elmander bana göre cok ama cok kötü oynadilar,rierada sol bek oynadi ama gene yoktu oyunda asist disinda hicbir artisi eksisi yoktu,meloda cok calisti onuda unutmiyalim baya top kesti cok calisti meloda.
KEsinlikle cok kötü oynadik ben hic begenmedim bugün gidisatimizi,kazimi cok ariyoruz ebatli oyuncu eksikligi cekiyoruz,baros topu ilerde tutuyordu oda yok,ebouesiz hucuma cikamiyoruz,acikcasi fatih hocayada ilk defa elestiriyorum oyuna cok gec müdahale etti,necatiye nasil sabretti anlamak mümkün degil,birde elmanderin dokunulmazligimi var anlamadim adam 75 lerde oyundan düsüyor,topu zar zor tutuyor,sok oraya baska bir eleman...
Cok genc oyuncularimiz var ama israrla genc bir 11 sürmüyoruz sahaya,bir kerede sercan-baros sagda yigit solda emreli genc bir takim seyretsek,kendi sahamizda bu lüksümüz var diye düsünüyorum,hos yigittende bir isik görmüyoruz...bugün icin söylemiyorum yigit bugün 3 dakika felan oynadi.