STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray - Kayserispor | 11 Şubat | 19.00

Hurma'yı perişan edeceğimiz bir maç olsun.

Troisi-Amrabat-Sefa 3'lüsü başımızı ağrıtır..

allah askina birakin artik bu isleri.

troisi son macindan haric kayserisporda hic oynayamiyor ve kayserispor onu zaaten satmak istiyor.

sefa da hic birsey yapmiyor.

kayserisporun ofans hatti zaaten bence ligin en kötülerinden biridir.

ne dogru dürüst forvetleri var.amrabat haricde baska iyi oyunculari yok.okay diye genc biri var o iyide ama daha genc iste güzel oynasada fazla etkili olamiyor.

her hafta rakiblerin oyuncularini ronaldo-iniesta-messi 3lüsüne benzetmeniz yokmu.

Kar yağışı geliyor, yine tribünlerde çok az taraftar olur.

Necati transferi beni her anlamda umutlandırdı..Bu adam tempo kazanırsa çok zor maç kaybederiz..

ya böle şans olmaz arkadaş..hafta sonu yine aşırı kar yağışı varmış istanbulda..ne talih bizdekide anlayamadım gitti..kaç maçtır adam gibi havada sahada top oynayamıyoruz..bu maçtan çok ümitliydim ama son haberler hiç iç açıcı değil.zorlanırız yine ne yazıkki

İçeride oynayacağımız son 5 maç maçın ilki.Tabi ki play off dönemi hariç.Fenerbahçe ve Beşiktaş muhtemelen puan kaybedecekler bu hafta.Antalya maçındaki gibi beraberlik ile değil galibiyet ile açalım puan farkını.İçeride 5 maçta 5 galibiyet almalıyız.Takım maça dinlenerek gelecek ben bu maçta Melo ve Selçuk'un eskisi gibi oynayacaklarına inanıyorum tek sıkıntı zemin ve hava durumu.Artık şu son 5 maçta en az 40.000 görelim.Gönül ister ki 52.000 olalım ama derbiler dışında çok zor.Umarım geride kalan 5 iç saha maçımızda +40.000 ortalama yakalarız.Play offlarda 50.000 kişiye oynayacağımız zaten garanti.Takım şampiyonluğu ilerliyorken stadı doldurmak şart.Bugün Galatasaray'ın lakabıyla dalga geçenle,boğazlarına kadar pisliğe batmışken hala dertleri biz olmuşlarla,bize futbolcu satmamak için ellerinden geleni yapanlarla iç saha maçlarımızda ve sezon sonunda görüşeceğiz.

allah askina birakin artik bu isleri.

troisi son macindan haric kayserisporda hic oynayamiyor ve kayserispor onu zaaten satmak istiyor.

sefa da hic birsey yapmiyor.

kayserisporun ofans hatti zaaten bence ligin en kötülerinden biridir.

ne dogru dürüst forvetleri var.amrabat haricde baska iyi oyunculari yok.okay diye genc biri var o iyide ama daha genc iste güzel oynasada fazla etkili olamiyor.

her hafta rakiblerin oyuncularini ronaldo-iniesta-messi 3lüsüne benzetmeniz yokmu.
Epic Fail ,Troisi forvet olmamasina ragmen 8 gol atmis daha ne yapacagidi

troisiyi son 2 mac 90 dk izliedim, özgüven tavan yapmis, süper oyniyor.

özellikle furkanla cok iyi anlasiyorlar ilerde.

Umarım kazanırız,Bülent kaptan da bir güzellik yapsa bu hafta çok iyi olur.

Bu hafta Fenerin puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Bu sebeple kazanmamız gereken bir maç

Baskimiza dayanamaz Kayserispor. Artik ayaginda 1 saniye top tutamayan forvetimiz de yok. Necati var.

Engin Necati Elmander onlara yeter zaten

Herkes gayserinin forvet hattından bahsediyor ama defanstan bahseden yok.. adamların defansı folluk.. 5 tane sallarız..

cok zor gececektir,ekstra oynayacaklar ve direneceklerdir,ama bi yere kadar direneceklerdir...

zor da olsa kazanırız diyorum...:ka21:

beyler hakem kiskirtacaktir, kufur olmasin, olursa cezayi yeriz

Baskimiza dayanamaz Kayserispor. Artik ayaginda 1 saniye top tutamayan forvetimiz de yok. Necati var.

Engin Necati Elmander onlara yeter zaten

İyi pas yapıyor 3üde futbol olarak. Biraz ağır kalırız ama bol pas ve şut çekebilen bir 3lü.

maç keşke hafta içi olsaydı kim bekleyecek 4 gün :/

kayseri kalenin ağzına kadar gelip ondan sonra bir şey üretemeyen enteresan bir takım, ben bu maçı rahatlıkla kazanacağımızı düşünüyorum

Vay vay bi an yine kendimi Barcelona veya Real Madrid taraftartar forumunda hissettim kendimi. Yine rahatlik gitmemis. Yie cogumuz 5 tane atariz 10 tane atariz gorusunde.

Geri
Üst Alt