STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

Kritik maç bizden çok FB lileri heyecanlandırmış. Öyle böyle değil. Çıldırmışlar resmen. :)

Kötü oynadık ama bu ağır sahada, bu kadar eksikle kazanmak çok önemli... Haftaya Mersin de Melo ve Riera cezalı. İşimiz pek kolay değil. Eboue dinlenme yapmadan dönerse belki takımda olur...Ama BJK maçında tam kadro olacağımızı düşünüyorum. İki maçı alırsak yolumuz açık.

Gökhan Ünal : Amrabat'ın bize karşı yanlış bir tavrı yoktu ama tavrı yanlıştı.

Mal stayla

Kayseri iyi bir takım ama bu iyi takımı sadece Galatasaray'a karşı izlemek biraz şaşırtıcı!İnsan merak ediyor diğer maçlarda bu kalite niye sahaya yansımıyor diye...Melo-Elmander-Ujfalusi-Eboue sayesinde lider olduğumuza kesinlikle katılıyorum.Muslera ise benim için takımın yarısından fazlası.Onu her zaman ayrı tutarım...

Riera bence sol bekte Hakan'dan daha iyi oynadı.En azından Sabri'nin tersine, top ayağına geldiğinde hata yapma potansiyeli taşımıyordu.Bir parantez de Amrabat için ilk devre kaçan balığın büyük olduğundan emin oldum ikinci devre fizik gücü uzun süredir takımdan ayrı olmasımdan dolayı doğal olarak düştü.

İlk yarı sonu bende yazdım. Ama 2.ci yarı resmen yoktu sahada. Kayseri'ye artık diyecek laf yok.

Bu arada transfer yüzünden yönetime sallamak hoş olmuyor. Ekonomik durumları unutmayın. Gelen oyuncuların tamamı katkı sağladı. Başta Muslera, Melo, Eboue, Selçuk, Ujfalusi ve Elmander. Sezon ortası 1 oyuncu almalıydık sağ ya da sol açığa. Yiğit için zaman lazım ben onu 11 oyuncusu olabilir diye düşünemiyorum.

Elmander ilerde pres yapmaktan ve geriye yardım etmekten asıl işini yapamıyor.Son vuruşlarda çok güçsüz kalıyor..

Mersinden sonra

Besiktas-Sivas-Gecler-Fenerbahce-Trabzonspor

off off off, 5 zor mac arka arkaya.

Ilk yarida bazi arkadaslar 2 mac kazanirsak iyidir demislerdi besiktas haric hepsini yenmistik,fakat o zaman daha formda girmistik o döneme toparlanirsak hepsini yenebiliriz,mersin macindan sonra baros-eboue gibi cok önemli kilit oyuncularimiz dönüyor,sabriyi önde sag acikta kullanabiliriz son 30 dakika ekstra opsiyonumuz olucak kanat icin,keza baros her zaman bir silah,mersinide gecersek besiktasa karsi iyi oyun ile yukariya bir cikis yapabiliriz,deplasmandaki sivas-fenerbahce maclari zor ama kazanilmayacak maclar degil yeterki havamizi yakaliyalim.

Hakem Galatasaray'ın bütün oyununu, konsantrasyonunu alt üst etti. Doğradı bizi yahu. Fb'li zaten; AY'ın harddiskinde de öyle yazıyormuş.

Kritik maç bizden çok FB lileri heyecanlandırmış. Öyle böyle değil. Çıldırmışlar resmen. :)

Kötü oynadık ama bu ağır sahada, bu kadar eksikle kazanmak çok önemli... Haftaya Mersin de Melo ve Riera cezalı. İşimiz pek kolay değil. Eboue dinlenme yapmadan dönerse belki takımda olur...Ama BJK maçında tam kadro olacağımızı düşünüyorum. İki maçı alırsak yolumuz açık.

Eboue zaten Afrika kupasında paso yedek kulübesinde bekletildi diye biliyorum

Üç tanesi Aslantepe'de. Bence hepsini kazanırız.

Hakemlerin yüzünden kendi sahamız da bile rahat maç kazanamıyoruz.

Banada bu maçlardan zaferle ayrılacağız gibi geliyor, feneride yenersek olay tamamdır.

Mersinden sonra

Besiktas-Sivas-Gecler-Fenerbahce-Trabzonspor

off off off, 5 zor mac arka arkaya.

sivas disinda zorlanmayiz hicbir macta oda zaten riza var diye. fb-ts-bjk net galibiyetler bekliyorum her nekadar hakem olsada.

MİY maçında bir şekilde puan(lar) almalıyız. İlk yarı bitimi belli olur zaten. Yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Şampiyonluk yolu buradan geçiyor.

sota falan, kayseri agliyor, hakem yakti diyor

ulan hakem bizi yakti asil

Onlara ne oluyor play-off lara katılamayacaklar ki

Maçı izledin mi? Her top da geçti Sabri'yi tehlikeli pasını verdi. Kalede Muslera olmasaydı görürdüm seni.

maci izledim ama sen izlememissin belliki söyle bakalim muslera kac top cikarmis ve amrabati yarattigi kac pozisyonu önlemis,kayserinin gökhan disinda ve benim sana söyledigim tomasin ayaginin kaymasiyla olusan pozisyonu disinda zaten pozisyonu yok,izlemeden salliyorsun sanirim,klasik sabri kötüdür yeahh mantigi...bende sana yorum yaziyorum sen maci izledinmi acaba....

Geri
Üst Alt