STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

Fener maçını kesinlikle bize kazandırtmazlar(saha dışı faktörlerle).

Güntekin: Kayserililer hakeme tepkili.

Rıdvan: Haklılar...

Fb gibi ezik, aşağılık bir camia yoktur. Ulan siz önce kendinize bakın şikeci denyolar. Platini kayacak...

Bülent Tulun,iş başında.

Yönetim , sadece Fatih Terim'e değil taraftara da meydan okuyor sanki.İçimden berbat bir ses diyor ki "yönetim,takımın şampiyonlar ligine gidebilecek kadar başarılı olmasını istiyor, şampiyon olmak umurunda değil":(

Yalnız şunu söylemek gerek Fatih Terim'i bu şekilde alaşağı edenin ömrü çok uzun olmaz, tecrübeyle sabit. (Bkz.Şampiyon olan Lucescu gönderilip Fatih Terim'in getirilişi...)

MAA 32.günde acikladi fener play-off olmayacak bizim rakibimiz felan degiller bir ceza alacaklar cok net,besiktas-trabzonspor-genclerbirligi-sivasspor rakiplerimiz su durumda sampiyonuz gibi,trabzon ve besiktasi evimizde yenersek bizim icin lig biter...

Gökhan Ünal günün en mal açıklamasına imza attı 1 dakikada. transfer 2 klup arasında olur tırı vırır falan.

maci izledim ama sen izlememissin belliki söyle bakalim muslera kac top cikarmis ve amrabati yarattigi kac pozisyonu önlemis,kayserinin gökhan disinda ve benim sana söyledigim tomasin ayaginin kaymasiyla olusan pozisyonu disinda zaten pozisyonu yok,izlemeden salliyorsun sanirim,klasik sabri kötüdür yeahh mantigi...bende sana yorum yaziyorum sen maci izledinmi acaba....

Boş konuşuyosun. Gir Sabri konusuna bak herkes ne yazıyor. İlla kalecininin 90 dan çıkarması mı lazım??? Kaç tane öne çıkarak aldı. Kaç kere bire bir de geçti Amrabat Sabri'yi. Sen söylesene olumlu ne yaptı bu adam? Yaptığı tek şey aldığı topu havadan ileriye doldurmak. Başka hiç bi işe yaramıyor. Riera bile bek de bu adamdan daha iyi. Yeter artık 10 senedir şu adamı savunmaktan bıkmadınız. Her maç olduğu gibi bu maçta da lesh oglu lesh.

MAA 32.günde acikladi fener play-off olmayacak bizim rakibimiz felan degiller bir ceza alacaklar cok net,besiktas-trabzonspor-genclerbirligi-sivasspor rakiplerimiz su durumda sampiyonuz gibi,trabzon ve besiktasi evimizde yenersek bizim icin lig biter...

beşiktaş ile aramızdaki puan farkı 11 trabzonspor ile 12 berabere kalsak bile bunlarla evimizde şampiyon oluruz rahat

ridvan reklamdan snra aciklayacakmis maa olayini

"bana ikiyüzlü diyorlar, rahatsizim, aciklicam"

Güntekin: Galatasaray taraftarı size şu an küfür ediyordur ?

Rıdvan: Haklılar...

hakem kayseriyimi bizimi sabote etmis,adam gibi hakem olsaydi kayserili 2 oyuncu atilirdi,avantajimiz olan pozisyonlari kesmezdi,cogu faulleri es gecti kayserinin yaptigi hatta birinde gol yiyorduk akabinde,hakem yakmis diyorlarsa ciddi doktora gözüksünler sikayetci olan biz olmaliyiz onlar degil,arti niyetli oldugunu düsündügüm abuk sabuk hakem zaten yankaya!

Eboue_27 Emmanuel Eboue

1-0 win baby!!!!! #WeAreTopOfTheLeague #FenerWho

Yalnız Sekiztasa ve Hamsilere 10-11 puan fark atmısız herifler hala bizi begenmiyor:asd:

Ne iciyorlarsa

Top gökhan,top şota,top rıdvan

Bunlar fırıldak adamlar

Ha tabi bizdede bülent tulun denen sinsi,düzenbaz denen bir şahıs var

Fatih terim bu sinsi yüzünden giderse,başkanda dahil bu kulüpten eric geretslerini rulo yapıp bi zahmet defolun!

Rıdvan & Güntekin şov devam ediyor. 2. yarı takdir hakları lehimizeymiş.

kizmayin renkdaslar ama ne kadar meraklisiniz

su sümüklüleri izlemeye

bosverin kanal mi kalmadi

sinirlerinize yazik

reyting yaptirmayin su maymunlara

Geri
Üst Alt