STSL 11/12 H:26 | K.Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | K.Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bak bak bak bak çakala bak çakala.......çakal rıdvan seni.....

Puan farkı açılıyormuş bu gidişle play off'un hiçbir önemi kalmayacakmış...

Şeref haysiyet yok bunlarda....

Bu laflar gerekli yerlere gitmiştir....

M.emin karamehmet'e fenerasyona hakemlere...

aziz dışarda olsaydı..

Mehmet Yıldız : hastayım ishal olmuşum oynıyamam...

Cernat : Dişim Ağrıyor Oynayamam

İlhan Parlak : Tırnaklarımı Yeni Kestim ..

2010-2011 Emenike : Karnım Ağrıyor Oynıyamam... |ANLAYANA|

alıntı :asd:

NTVspor reklama girmis herhalde ridvan dayanamadi hüngür hüngür agliyor :sad007:

play-off sacma sapan arkadaslar herkes farkindada ligtvyi kurtarmak icin yapildi,bu senelik idare edecegiz,merak etmeyin arenada oley cekeriz hasilat yapariz hatta iyi oldu,sampiyonluk turunu uzaticagiz,öpe öpe sampiyon olacagiz.Ekonomik acidanda bize gelir kapisi olacak icerde cok büyük hasilatlar elde ederiz,bu millet cünkü uyutulmaya bayiliyor,hala rekabet felan var saniyor,sampiyonuz suan coktan sampiyonduk,hikayeden oynuyoruz iste ligi.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum millet anlamıyo.Hala play off ta şöyle mi böyle mi olacak diyolar.Zaten 2 senaryo var

1.Fener herhangi bir ceza alır kafadan şampiyonuz

2.Fener play off a katılır Uefa hepimizi bitirir ne play off kalır ne futbol.Kaosun kralı olur.Hesap yapsak nolur o saatten sonra?

aziz dışarda olsaydı..

Mehmet Yıldız : hastayım ishal olmuşum oynıyamam...

Cernat : Dişim Ağrıyor Oynayamam

İlhan Parlak : Tırnaklarımı Yeni Kestim ..

2010-2011 Emenike : Karnım Ağrıyor Oynıyamam... |ANLAYANA|

alıntı :asd:

Hakeme sorsan o pozisyonda iyi göremediniz herhalde.. cevap : basur var çok ağrıyor.. koşamıyorum..:D

Bugün hala rakiplerin şampiyonluk şansı devam ediyorsa MAA ya ve uyduruk play off sistemine dua etsinler.

bunlardan hicbirsey olmaz. 8 macin 7sinde puan kaybedecekler. (Ankaragücü haric)

Şeytan "Beni Türk hakemlerine emanet ediniz":D

Play-off da ki sistem şu :

Fb nin ligi kaçıncı bitireceğine göre o sırada ki takım ŞL ye gider..

Arkadaş playoff ne saçma bişi. 8 puan farkla playoffa girsek ilk maç karıköyde olsa yenilsek fark 1 puan olacak. Hiçbişeyin garantisi yok.

Caner Erkin : "Biz Galatasaray'ın 3 puan gerisinde kalacak takım değiliz." Haklısın 6 puan gerisinde kalacak takımsınız. :D

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum millet anlamıyo.Hala play off ta şöyle mi böyle mi olacak diyolar.Zaten 2 senaryo var

1.Fener herhangi bir ceza alır kafadan şampiyonuz

2.Fener play off a katılır Uefa hepimizi bitirir ne play off kalır ne futbol.Kaosun kralı olur.Hesap yapsak nolur o saatten sonra?

Aynen ölye ceza aldiktan sonra yemisim süperligini,anlatamiyoruz hala fener fener,fener bir tuzak bizi aldatiyorlar,digitürk satsin diye ensemizde fener kollaniyor ve bunca puan topladilar kollanmasalar suan darma dumandilar,her hafta kollaniyorlar bugün hakem herseyi yapti ama atamadilar,cogu macta attilar...

Bu tuzaga düsmeyin kimse milli takimin veya tüm türkiyenin ihrac etmesini göze alamaz,casdaki davasini kaybedicekleri asirkarken uefa hic feneri avrupaya alirmi sampiyonlarliginde fener olurmi diyenler var saka gibi....

Orda belki besiktasta olmayacak!

Ne ceza alir bilmiyorum ama genel kuruldaki hayirdan sonra 58.madde degismiyeceginden düsecekler,artik eksi puanla yirtamazlar,uefa raporladi ve ilk söyledigi eksiye okay olurunu vermez,mehmet aydinlar 23.günde daha sicagi sicagina olacaklari aslinda söyledi ama kapali gözler göremiyor,adam ben fener düsmezse tazminat ödeyecegim diyor 40 milyonu cebimden veririm diyor yani düsecegini biliyor,bunu söyliyen sokaktaki vatandas degil fenerbahce kongre üyesi ve son federasyon baskanimiz,hala play-off konusuyoruz saka gibi.

Bizim rakibimiz degiller heeee zevk aliyoruz yenilmelerinden diyorsaniz orasi ayri bende zevk aliyorum heleki büyük kaptan koyunca :D

karabükün 2. golünde alexi takip edin :D koçum benim yanından adam geçip gole gidiyo kendi hatası yüzünden bi demiyo ki aga nereye koşuyon :D

Geri
Üst Alt