STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

zor maç olur beyler

7 atalım olmamı :D

Oyuncular formunda olursa çok rahat bir maç bizi bekliyor. Ancak pozisyon harcamamamız lazım FB maçındaki gibi.

100 bassam 300 temiz para haftasonu giderlerim çıkar :D

normalde sevmem Rehavt mehavet felan ama.. eger bu takimi yenmezsek dukkani kapatlim adamlar ne oynadigini bildigi yok hele hele Fernandesleride yok yani dusunun..

Ne olursa olsun zor maç, ama en önemli konu konsantrasyon. Eğer oyuncular ilk yarıdaki falloşbahçe maçındaki gibi konsantre olur, mücadele ederlerse, 3-4 gol atmamız işten değil. Yok şu sakat, yok bunlar yorgun diye rölantiye alırlarsa, ortada maç.

Tamamen bizim oyuncuların konsantrasyonuna bağlı bir maç ama FB maçı kadar konsantre olabileceklerini sanmıyorum, öyle olursa zaten çok rahat maç olur.

acımak yok acımak yok.....4 5 6 acımaaaak yooook....avrupalı acımıyor bknz;

[video=youtube;Q7C-4PEu7qQ]https://www.youtube.com/watch?v=Q7C-4PEu7qQ[/video]

Boyle ust bitecek sandigimiz maçta hep hayal kirikligina ugruyoruz :(

FT bu hafta oyuncularimiza acaip gaz vermistir ve ins'Allah fb'ye karsi gibi ekstra motivasyonla çikip, super bir performans sergileriz ve bol gol atariz :)

şöyle bir tarife olabilir

[video=youtube;_xiWOeIERJE]https://www.youtube.com/watch?v=_xiWOeIERJE&feature=related[/video]

Normal şartlarda normal topumuzu oynarsak kazanırız.

Beşiktaşı dün izledim çok kötüydüler.Carvalhal gene 7 defans+forvetsiz çıkarsa şaşırmam.

Böyle çıkarsa bizim işimize gelir.Çünkü dün Beşiktaş kaleye gidemedi Almeida giresiye kadar.

Maça büyük ihtimal önde basarak başlarız.Maça gelirse fener maçına yakın bir motivasyonla çıkacağımızı düşünüyorum.

Hoca takımı motive edecektir.Zaten tribünlerin arzusu takımıda motive edecektir.

Beşiktaş dün Fernandes olmasına rağmen çok gol pozisyonuna giremedi.Braga biraz becerikli olsa kesinlikle farklı olabilirdi.

Çünkü dün Beşiktaş resmen Malta takımlarının sistemiyle çıktı yazık.Carvalhal yine korkak oynatırsa bizim için çok iyi olur.

Normal çıkarsada farketmez ama biraz Almeida fiziğiyle zorlarsa zorlar.

İnşallah seyirci desteğimizle ve arzumuzla bu derbiyi 53.000 kişinin önünde kazanacağız.

Farklı galibiyet bekleyenlere hatırlatalım.Biz ne zaman farklı galibiyet beklesek hep o maçlarda anormal zorlandık.

Ben bu maçtada zorlanacağımızı ama kazanacağımızı düşünüyorum.Siz bakmayın benim tahmin yarışmasına 3-0 yazdığıma.:D

1-0 olsun bizim olsun.Fenere bilendigimiz gibi bjkye bilenemiyoruz malesef bu olumsuz sonuc yaratabilir ben fener macındaki gibi muthıs baskıyla baslıcagımızı da sanmıyorum 4-5 atarız yerine yenelim de skor ne olursa olsun mantıgında olmak iyidir , faydalıdır

engini nihayet milli takıma çağırdılar :S

antalya macındada burda 5-10 dıyenler vardı...biraz sakin lütfen, rakibe saygı duyalım..1-0 olsun bizim olsun, buda bizim farkımız olsun;)

Elmander idmanda, yanılmıyorsam ilk defa tam kadroyuz:)

Umarım Elmander oynamaz..Bir yırtık oluşsa telafisi çok güç olur..

Beşiktaşa ben neden saygı duyayım ki yahu 11 puan altımdaki rakibe.

Pek öyle rüyada maç görme adetim yoktur ama bu gece gördüm valla. Hoca Engin'i kesip Aydın'la başlıyordu.

Geri
Üst Alt