STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

beşiktaş bugün sadece yenilmemek için ölümüne mücadele etti o kadar... onun dışında bolca kıvıresmaya yaslandılar. berabere kalsaydık yazık olacaktı ama yinede dört dörtlük bir baskı kurduğumuzu söyleyemem

Haftaya fener lig 5.cisi gençlerbirliği ile beşiktaş trabzonsporla yapacak iyice karışacak etraf :D

Semih'in yaptığı hatayı bir başkası yapsaydı tüm sülaleyi 12431 defa geçmiştim.

Ama bu adam daha acemi bu şekilde tecrubelenecek.

Kareografi kısmında duygulandım lan. Helal olsun bu takıma be.

İNANDIK BİR KERE!

Bu sonuçla Galatasaray play-off oynamayı garantiledi.

[video=youtube;jMpMNoj71BY]https://www.youtube.com/watch?v=jMpMNoj71BY[/video]

Beyler coşun GOOOOLLLLLLLLLLL :asd:

beşiktaş bugün sadece yenilmemek için ölümüne mücadele etti o kadar... onun dışında bolca kıvıresmaya yaslandılar. berabere kalsaydık yazık olacaktı ama yinede dört dörtlük bir baskı kurduğumuzu söyleyemem

Son 10 dk'yı bir kez daha izle derim :D

Eğri oturun doğru konuşun yahu bu maçın hakkı beraberlikti.. O stadda Beşiktaşın en önemli oyuncusundan eksik ve yorgun bir şekilde verdiği mücadele elbette takdire şayan.. Tamam adamlar sağlı sollu gelmedi ama bizim 4-5 şutumuz var 3ü gol olmuş..

Çok harika bir geceydi arkadaşımla izledik maçı bilmiyorum aynı hisse kapılanınız olmuş mudur ama maçın 1-1 e geleceği ilk yarıdan belliydi. Maç, ''ben 1-1 olacağım abi'' diyordu.

Herkes tuttuğu takımdan bahsederken '' x takımlı olmak bir başka, y takımlı olmak bir başka takımıma hastayım'' der ama Galatasaraylı olmak gerçekten daha bir başka.

Ben konusu açılan her yerde ''Galatasaray- Beşiktaş, Beşiktaş- Galatasaray maçları asla fenerle yapılan maçlara benzemez ayrı bir tadı olur'' derim bugün çok haklı çıktım şu Beşiktaş taraftarının 8-0 kininden doğan sonsuz düşmanlık olmasa çok delikanlı harbi bir rekabetimiz ve derbilerimiz var bize kin duymayan ve saygı duyan Beşiktaşlı kardeşlerime de ayrıca teşekkür ederim hiçbir fener derbisi şu lezzette geçmez mutlaka kavga dövüş çıkar hakem maçı batırır ilginç ilginç şeyler olurdu.

Fatih Hocam sana teşekkür ederim bugün attığımız üçüncü golden sonraki gol sevincim içerdeki Suat'lı Juventus maçının sevinciydi resmen bu iki maçta ancak bu kadar kendimi parçaladım sevinirken yani aynı heyecanı yaşattı bana bu takım.

Unutmadan oyunculuğu harika olan canını dişine takan Engin BAYTAR'a helal olsun ancak kendisine gelmeyen darbelerde yere aşırı abartarak düşmesi ve nerdeyse düştüğü her pozisyonda hakemden düdük beklemesi beni üzdü. Keşke öyle yapmasa. Biz bu tarz hareketler rakip oyunculardan gelince nasıl hissediyorsak kendimizi de eleştirmesini bilmeliyiz ben açık net söyleyeyim bazı pozisyonlarda utandım.

Ne maçtı lan öyle :)

fft96mm1652567.jpg

3. golde kahvehaneyi yıkıyordum lan adam olcaksınız galatasaray arifeyi gösterir bayram ettirtmez

CİM BOM'um 90'da 2 KUŞ Vurdu! :))

431483_350932161613060_126027510770194_993860_1915760083_n.jpg

Bir taşla iki kuş

Fanatik

İroniye gel :D

siradaki iki maci alirsak 100% sampiyonuz

Geri
Üst Alt