STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

güzel maç oldu Galatasaray'ı tebrik ederim kendi adıma. futbol çok garip bir oyun Almeida kaçırır sonra da yersin golü...

Aynen çok garip, öylesine bir orta açar Quaresma sonra Semih'e çarpar gol olur, Quaresma çok zor bir gol atmış gibi yerlerde seker falan.

almeida kaçırdığı an ben gol olacağını sezdim zaten. futbolda şaşmayan bir kural varsa oda atamayana atarlardır

Felipe Melo; Taraftarımızın yaptığı koreografi çok güzeldi. Kariyerimde bu kadar güzelini görmedim

Bütün kuşlara koyduk be daha ne isterim.

B_2df96b61d09443e77ba4dbb2bffbc761.jpg

Seviyoruz sizleri.:)

B_b9acc9bbddcea9d1ff455be272c6bcf4.jpg

B_8d2db32d3e3f235c2f825233bacf9f8b.jpg

Bu takım bu taraftar herşeyin en iyisini hakediyor.

Basket'de Cska macı futbol bugünkü beşiktaş macı hayatımda bu kadar sevindiğimi bilmem.Yaşım gereği Uefa finali hatırlamam :)

TRT1 maç özetini vermek üzere.

güzel maç oldu Galatasaray'ı tebrik ederim kendi adıma. futbol çok garip bir oyun Almeida kaçırır sonra da yersin golü...

Muhtemel 11'ler konusunda "Almeida 11 başlarsa kazanırız" demiştim. Almeida çok boş bir adam. O boyla hava toplarında mükemmel olması lazım ama her geleni kaçırdı. 2 tane rahat atardı kafayla.

Güzel bir maç oldu. Fırat Aydınus kötü kararlar verse de kazandık yine de. :005:

Yalnız atamayana atarlar olayını biz pek yapamıyoduk, bu maçta son anda yapmak ayrı bir zevkli oldu :asd:

haftaya gencler sikebahceye kadiköyde sahaya gömer,bizde sivasi yenip puan farkini 12 yapariz,dahada acilir bu puan farki play-off garantilemis girecegiz,yeterki biz puan kaybi yasamiyalim,kadiköyde bu sene galip gelip tur atariz...

Fenerin deli gibi zor maclari var cok acilir bu puan farki fenere cezayi gelecek sene versinler bence :lol:

Ezikler kalan maclari gencler,ankaragücü,GALATASARAY,Bursaspor,Trabzonspor,Antalyaspor, Ankaragücü-Trabzonspor deplasman,trabzon deplasmanina direk trabzona 3 veriyorum,suan 12 puan fark kisaca,bizde gömdükmü kadiköyde al sana 15 bütün maclarimizi kazanalim 6/6 yapalim simdi sampiyonuz,play-off felan kalmaz.

Bana göre bu ezikbahce deplasmanda ankaragücünü bile yenemiyebilir ciddiyim!

cok sükür

seneye bize s.tasci-g.töre-taiwo-hamita.-m.demir alinmali

Bugün belki kazandık ama takım zevk vermedi.Sahada müthiş bir mücadele vardı ama itiraf edeyim iyi oynamadık.Özellikle Engin bugün beni biraz hayal kırıklığına uğrattı,faul pozisyonlarında kendini hep abartılı şekilde yere atması rahatsızlık vericiydi, umarım bu huyunu hızla terk eder. Elmander'e ve profesyonelliğine, her zaman olduğu gibi yine şapka çıkarıyorum.Galibiyetten daha fazla Semih'in kendi kalesine attığı gol yüzünden puan kaybetmeyişimize Semih adına çok sevindim.

Bugün galibiyete çok sevinemedim.Malum nedenlerden dolayı bu maçı çok farklı kazanacağımıza inanmıştım.Beşiktaş gibi vasat futbol oynayan bir takım karşısında geriye yaslanmanın nedenini Fatih Terim mutlaka sorgulayacaktır takımla birlikte. Biraz buruk bir mutluluk yaşıyorum.Bu gecenin en güzel görüntüsü hazırlanan olağanüstü koreografi ve takımın kazanma hırsı, tebrikler!

Son golden sonra Hasan Şaş ile Engin'in gol sevinci.. :asd:

Pazartesi sendromunu ortadan kaldıran tek şey Galatasarayın haftayı 3 puanla kapatması,

Yenildiğimiz zaman hafta berbat başlıyor ve bitmek bilmiyor,

Kazanmak güzel:D

Fatih Terim : "Benim için o kadar şey yapıldı, pankart açıldı, bağrıldı ama bu sefer çok etkiledi beni."

Muhtemel 11'ler konusunda "Almeida 11 başlarsa kazanırız" demiştim. Almeida çok boş bir adam. O boyla hava toplarında mükemmel olması lazım ama her geleni kaçırdı. 2 tane rahat atardı kafayla.

Güzel bir maç oldu. Fırat Aydınus kötü kararlar verse de kazandık yine de. :005:

Talha Fırat Aydınus'tan daha iyi kimse yönetemezdi bence bu maçı.

Almeida tamam kazma ama mustafa oynasa hava toplarını alma şansımız dahi kalmazdı. zaten fernandes yok bide almeida sız başladığında kendi yarı sahamızdan çıkamazdık ...

2,gol iyi bir şanstı. ilk golü erken yedik . beraberlik geldi derken 2 yi hemen yedik. Bence Carvalhal kontra oynatmak istedi takımı ama ona hiç fırsatı kalmadı.

Çok küçümsedik BJK yi. 1-0, 2-1 ken "bunlar gol atamaz" dedik....Futbol bu, kendi kalemize gol attık....Bunlar bir türlü ders olmuyor. Tek farklı skor her zaman tehlike.

Uzun zamandır uzatmalarda maç çevirdiğimizi hatırlamıyorum. Gerets in maçlarını hatırladım. " Son topa kadar " gibiydi aynen. 3. golde iki futbolcunun birden gol için kafaya çıkması çok güzeldi. Bu pozisyon, maçı ne kadar istediğimizi gösteriyor.

Herkesin tersine ben Semih in attığı gole çok kızdım. Top kaleciye gelecekken araya girmesi, hala acemi olduğunu gösteriyor. Neyseki maçı aldık. Teşekkürler CİMBOM.

Bu arada fenerofflar olmasa şampiyonluğu ilan etmiştik.

Geri
Üst Alt