STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

[video=youtube;T2uumOElXDk]https://www.youtube.com/watch?v=T2uumOElXDk[/video]

:D

Ünal Aysalın azize’’ bir adam ’’ demesi çok koymuş ağlayacaktı nerdeyse.araya sıkıştırdı onu da , hiç alakasız yere söyledi

Şener Şen’le Kemal Sunal’ın repliği aklıma geldi

"Hööst! Ben adam mıyım?"

"Değil misin? Vah vaah!

alıntıdır. :asd:

Ankaragücü bunlara bir sürpriz yapsa ya küme düşmeden :D

aman ha!

oyle birsey olursa takim halinde can guvenligimizi veremeze FB kulubu. o Taraftar tamaman kopar yalanim yok bak buraya yaziyorum bizim oyunculara saldirirlar

Buraya yaziyorum FB GS maci eger bir sekilde 0-2 0-3 gibi bir skor olursa her hangi anda inanin o mac 90dakikayi doldurmaz bizimkiler can sagligindan baska birseyi dusunmez hale gelir

aman ha!

oyle birsey olursa takim halinde can guvenligimizi veremeze FB kulubu. o Taraftar tamaman kopar yalanim yok bak buraya yaziyorum bizim oyunculara saldirirlar

Buraya yaziyorum FB GS maci eger bir sekilde 0-2 0-3 gibi bir skor olursa her hangi anda inanin o mac 90dakikayi doldurmaz bizimkiler can sagligindan baska birseyi dusunmez hale gelir

kim kime saldırıyo ya. yamulturlar adamı

BU HAFTA DA 7'DE 7 YAPTIK, HER ALANDA KOYDUK!

Anadolu Efes 65 - 74 GALATASARAY (Beko basketbol Ligi)

GALATASARAY 67 - 41 Mersin BŞB. (Kadinlar Basketbol Ligi)

GALATASARAY 114 - 42 Engelli Yıldızlar (T.S. Basketbol Ligi)

GALATASARAY 3 - 0 Torul Gençlik (Erkekler Voleybol Ligi)

Pursaklar İhtisas 0 - 3 GALATASARAY (Bayanlar Voleybol Ligi)

Sivasspor 0 - 4 GALATASARAY (Spor Toto Süper Lig)

GALATASARAY 13 - 2 Işıkkent (Sutopu Ligi)

#AzizYildirimGitsinKogustaklerinAtesiniSondursun

yüklenin beyler yüklenin hadii

Tebrikler aslanlar. helal olsun. Kritik viraji farkla gectik.. :tiphat:

Samsun maçında Ujfalusi'nin asistiyle Semih gol atmıştı. Bu kez de Semih'in asistiyle Ujfalusi gol attı. İşte takım dediğin böyle olur :)

Gollerin asistleri Riera, Semih, Necati ve Selçuk.

Bu falloşbahçeli köpeklerin seviyesine düşmeyin arkadaşlar, bırakın onlar havlasın, ulusun, itler köpekler ne yaparsa onları yapsın. Nasıl aşağılık, pislik, adi olduklarını göstersinler.

Maça gelince:

1. Muslera maçı kurtardı, helal olsun.

2. Necati'ye de helal olsun, böyle oynamaya devam ederse seneye Muhammet Demir'i alıp dönüşümlü oynaabiliriz diye düşünüyorum.

3. Emre Çolak'dan umudum her maç azalıyor. Bu çocuk Bülent Korkmaz'ı 28 yaşından sonra gösterdiği gelişim gibi bir gelişim göstermezse ilk 18 bile göremez seneye. Semih ile aynı kefeye koyuyorsa kendini, hayal dünyasından uyandırmalı birileri...

4. Sivasspor inanılmaz sert oynadı, hakem de ezik ve karaktersiz olduğu için buna müsaade etti, sarı kartları bize çıkarttı. Befret ediyorum böyle zavallı hakemlerden, yeterince erkek değilsen, çıkma ulan sahaya!

5. 4-0 mükemmel bir tokat oldu tökezlememizi bekleyenlere. Eboue ve Necati'nin gelişi takımın direncini çok arttırdı, hepinize helal olsun aslanlar!

Şampiyonluk böyle maçlarda belli olur aslanlarım benim, imkanı olanlar arkadaşları gençler macına beklıyorum aslanlarımızı min. 45.000 le uğurluyalım kadıköye;)

Bu falloşbahçeli köpeklerin seviyesine düşmeyin arkadaşlar, bırakın onlar havlasın, ulusun, itler köpekler ne yaparsa onları yapsın. Nasıl aşağılık, pislik, adi olduklarını göstersinler.

Maça gelince:

1. Muslera maçı kurtardı, helal olsun.

2. Necati'ye de helal olsun, böyle oynamaya devam ederse seneye Muhammet Demir'i alıp dönüşümlü oynaabiliriz diye düşünüyorum.

3. Emre Çolak'dan umudum her maç azalıyor. Bu çocuk Bülent Korkmaz'ı 28 yaşından sonra gösterdiği gelişim gibi bir gelişim göstermezse ilk 18 bile göremez seneye. Semih ile aynı kefeye koyuyorsa kendini, hayal dünyasından uyandırmalı birileri...

4. Sivasspor inanılmaz sert oynadı, hakem de ezik ve karaktersiz olduğu için buna müsaade etti, sarı kartları bize çıkarttı. Befret ediyorum böyle zavallı hakemlerden, yeterince erkek değilsen, çıkma ulan sahaya!

5. 4-0 mükemmel bir tokat oldu tökezlememizi bekleyenlere. Eboue ve Necati'nin gelişi takımın direncini çok arttırdı, hepinize helal olsun aslanlar!

emre dışında katılıyorum

Fatih Terim'de dedi zaten emreyi kazanmak için oynatıyorum normal şartlarda kesmem gerekir ama bilinçli olarak kesmiyorum dedi markus merk'in programında

zaten emre için banko 11 oyuncusu olmak için erken. biraz daha pişmesi lazım vücut olarak falan.

Yalnız inanılmaz mutluyum.:f50:

Şimdi sırada satılık cavcavspor var sonra şikeci fb. Hadi bakalım. Hepinizin kirli oyunlarını elinizde patlatacağız inşAllah.

Selçuk'un asisti 12 mi oldu? Kaçtı, Fenerli medyaya göre daha düşüktü gerçi de.

Yalnız inanılmaz mutluyum.:f50:

Şimdi sırada satılık cavcavspor var sonra şikeci fb. Hadi bakalım. Hepinizin kirli oyunlarını elinizde patlatacağız inşAllah.

zaten geriye kalan maçların hepsi sanırım şikeci takımlarla. şikenin lideri gb ile haftaya, şikenin kralı g.bahçe ile de daha sonra oynucaz.

Ujfa ve Semihin hala kart sınırında olması biraz sakat oldu

aman ha!

Akıllı olsunlar adam olsunlar kimse Galatasaray'ıma bir şey yapamaz arkadaş savaş çıkar savaşş fatih hocanın kılına zarar gelirse size şu özlü sözümüzü hatırlatmak isterim 1.000 Galatasaraylı 10.000 fenerliyi yok eder.

FenerWho ne la? :D

Ujfa ve Semihin hala kart sınırında olması biraz sakat oldu

Illa Fenerbahce macinda oynayacak diyorsak oynatmayiz olur biter. Ha ceza almis, ha dinlenmis. Terim isini bilir. Ben Semih´i dinlendirirdim sadece. Ujfalusi itiraz etmedigi sürece kart yemiyor zaten.

Gerci sonra Trabzonspor maci var. Halledecegiz insallah bi sekilde

emre dışında katılıyorum

Fatih Terim'de dedi zaten emreyi kazanmak için oynatıyorum normal şartlarda kesmem gerekir ama bilinçli olarak kesmiyorum dedi markus merk'in programında

zaten emre için banko 11 oyuncusu olmak için erken. biraz daha pişmesi lazım vücut olarak falan.

Umarım sen haklı çıkarsın, ama ben tek bir umut ışığı görmüyorum. Aldığı bütün topları ezdi. Çalım atamıyor, kanada inemiyor, top saklayamıyor, inanılmaz kötü paslar atıyor, inanılmaz kolay top kaybediyor. Gerçekten çok çalışması lazım, Aydın şu haliyle Emre'den çok daha iyidir bence.

Geri
Üst Alt