STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor - Galatasaray | 5 Mart | 20.00

ulan şaka mısınız anlamıyorum 1 puan iyidir falan. Sivas kim allah askına ya

bol bol kaleye şut cekmek lazım. kova nihat iceri alacaktır.

Necati bu tip deplasmanların adamı.Sivas,Kayseri,Antep bu tip deplasmanlarda Necati kingtir :D

bu mac cok sert gecicek... tam bi savas , zemin ve hava duruma ortada.

ilk 11 öyle olmasi lazim (fizik ve güc gerekli)

-Sabri---Semih--Zan--Caglar

---------Servet--Ujfalusi-----

-Eboue-------Melo-------Necati-

-------------Elmander-------

bu mac cok sert gecicek... tam bi savas , zemin ve hava duruma ortada.

ilk 11 öyle olmasi lazim (fizik ve güc gerekli)

-Sabri---Semih--Zan--Caglar

---------Servet--Ujfalusi-----

-Eboue-------Melo-------Necati-

-------------Elmander-------

katiliyorum. kaleye de ufuk

ulan şaka mısınız anlamıyorum 1 puan iyidir falan. Sivas kim allah askına ya

Sivassporun maçlarından pek haberin yok sanırım.Ben sivaslıyım takip ediyorum arada.Sivassporun içerde tek yenilgisi var o da 2.haftada Eskişehir karşısında.Trabzonla berabere kaldılar,fbyi yendiler,bjkyle berabere kaldılar.Geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliğiyle 9 kişi kalmalarına rağmen 3-3 berabere kaldılar.

Sivassporun maçlarını izlersen neredeyse ligin en iyi top oynayan takımı.Bi de senin yolun bi kış vakti hiç sivasa uğramadı sanırım.Maç saatinde -15 olması bekleniyomuş ki bu sivas için bu ayda yüksek bi sıcaklık aslında.Ama bu sıcaklığa ben sivasta büyümüş biri olarak normal diyorum.Ama bizde hiç bi futbolcunun böyle soğuklarda oynadığını sanmıyorum ki bu sıcaklık insanın canını çıkartır.Sivas deplasmanda 1puan bence gayet iyi.

Sivassporun maçlarından pek haberin yok sanırım.Ben sivaslıyım takip ediyorum arada.Sivassporun içerde tek yenilgisi var o da 2.haftada Eskişehir karşısında.Trabzonla berabere kaldılar,fbyi yendiler,bjkyle berabere kaldılar.Geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliğiyle 9 kişi kalmalarına rağmen 3-3 berabere kaldılar.

Sivassporun maçlarını izlersen neredeyse ligin en iyi top oynayan takımı.Bi de senin yolun bi kış vakti hiç sivasa uğramadı sanırım.Maç saatinde -15 olması bekleniyomuş ki bu sivas için bu ayda yüksek bi sıcaklık aslında.Ama bu sıcaklığa ben sivasta büyümüş biri olarak normal diyorum.Ama bizde hiç bi futbolcunun böyle soğuklarda oynadığını sanmıyorum ki bu sıcaklık insanın canını çıkartır.Sivas deplasmanda 1puan bence gayet iyi.

aga biz onlardan farklı oldugumuz icin lideriz ya:D

Malesef bu seferlik Sivas kazanır. Galatasaray bu maçı kazanırsa ligin gazı kaçar. O yüzden bu maç önümüz kesilcek arkadaslar.

Bu maçı kesin kaybettik.

Facebook da nice pic lerin altında bu yorumu 12 yere yapıştır vs vs tarzı bişeymi gördün ne yaptın.

Anladık kaybetcez.Sonra manyak mısınız,ruh hastası mısınız diyince uyarı yiyoruz

2 tane elmander atar 1 tanede deplasman golcusu necati atar sifas en fazla atabilirse enaramo ile 1 gol bulabilir maçı 3-0 veya 3-1 alır döneriz meraklanmayın renkdaşlar.

aga biz onlardan farklı oldugumuz icin lideriz ya:D
Tamam da hocam sivas içerde çok iyi oynuyo arada bi maçlarına bi göz atmış olsanız anlıcaksınız da.Sivasın ayazı da bambaşkadır :D

Sivaslıyım kendimi bildim bileli sivas şampiyonluğa oynadığı zamanlar bile içerde fbden 5 yerdi.Ama bize gelince aslan kesiliyolar.Türkiye kupasında bile elediler.

Bence sivas deplasmanda 1puan kötü değildir.Ama inşallah kazanırız orası ayrı :D

Bu maçı kaybetmemiz bir şeyi değiştirmez... Biz Galatasarayız..

Kazanırsak ama çok çok farklı olur herşey...Psikolojik olarak...Puan olarak... Takım olarak.... Realite olarak..

Tamam da hocam sivas içerde çok iyi oynuyo arada bi maçlarına bi göz atmış olsanız anlıcaksınız da.Sivasın ayazı da bambaşkadır :D

Sivaslıyım kendimi bildim bileli sivas şampiyonluğa oynadığı zamanlar bile içerde fbden 5 yerdi.Ama bize gelince aslan kesiliyolar.Türkiye kupasında bile elediler.

Bence sivas deplasmanda 1puan kötü değildir.Ama inşallah kazanırız orası ayrı :D

bende kolay demiyorumda kazanmak icin oynayalımda yenemezsek üzülürüz kötü oynarsak 1puana sevinirim o başka:)

416957_10151364006105164_15802420163_23286585_101835325_n.jpg

Şampiyonluk yakın Meşaleyi yakın.

ultrAslan Sivas.

bende kolay demiyorumda kazanmak icin oynayalımda yenemezsek üzülürüz kötü oynarsak 1puana sevinirim o başka:)

Sana bişey söylim mi :D Bu maçta oyuncularımızdan herhangi biri çok fena sakatlanmasında puanda o kadar önemli değil.Sivasspor yönetiminin alayı fblidir.Mecnunda çıktı içerden.Bu maçta bize herhangi bi şekilde zarar vermek isticektir sivas.Bu puan anlamında da olabilir,sakatlık anlamında da.

bu maçı alırsak fener maçına engel kalmıyor birde Saracoğlu'nda görsek şu galibiyeti playoff'ları gönül rahatlığıyla izlemek istiyorum.

Necatinin golu var.

Bu arada Fatih hoca sağ açıkta Sabriyi oynatırsa bu maç,kimse şaşırmasın.

Geri
Üst Alt