STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor - Galatasaray | 5 Mart | 20.00

Allahım akşam şikecileri kahhar ismi şerifinle kahreyle ya rabbi!

Amin.

Muslera uzaktan gol yemez, hepsi Ronaldo olsa kaç yazar.

Eboue grosicky e adım attırmaz ondan eminim ama erman hakan baltayı delik deşik edecek gibi duruyor.

yeneceğimizi sanmıyorum

Muslera+Ujfa+Semih kart sınırındalar :(

Muslera+Ujfa+Semih kart sınırındalar :(

+ Neco

Muslera hariç hepsi kart görsün bence. Gençlerbirliği'ni Arena'da yeneriz.

GB maçında stoper mevkiinde Zan ve Ceyhun oynar. Neco yerine de Baros var zaten.

Ben şu Erman dan korkuyorum bir tek.Atarsa o atar bence.Dengesiz dengesiz golleri var.

Kesinlikle en önemli maçımız değil ama en önemli maçımıza psikolojik olrak üstün çıkmamızı sağlayacak en önemli maç. Bu yüzden bu maçı kesinlikle almalıyız. Gençler fenere çok güzel bir kıyak geçerek fenerin moral motivasyonunu yukarıya taşımasına yardımcı oldu. Bizim alacağımız puan kaybı takım üzerinde ve taraftar üzerinde olumsuz bir etki yaratacaktır. Alacağımız bir galibiyet ise rakiplerin morallerini çok bozacaktır. Çünkü Sivas' ın bugün puan almasını herkes bekliyor.

Söylediğim gibi en önemli maçımız bu değil fener maçı. Ama fener maçına giden en önemli virajdayız şu anda. Bu maçı alırsak fener deplasmanına moralli gideriz. Önümüzdeki Gençler maçının sonucu ne olursa olsun psikolojimizi etkilemeycektir Sivas maçı kadar. Moralli gittiğimiz kadıköyde de feneri yenersek fener tamamen bitecektir.

Erman birebirde cok etkili degil yav.Durdursun balta bi zahmet

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Bence bilerek kart görmez bizimkiler Fatih hoca istemez ama çok riskli.Muslera-Semih-Ujfalusi 3'lüsünden biri bile Fb maçnda olmazsa büyük sıkıntı olur..

Sakatlık felan olmaz inşallah. Melo Selçuk ve Elmanderin performansları kilidi açıcak muhtemelen

Bence bilerek kart görmez bizimkiler Fatih hoca istemez ama çok riskli.Muslera-Semih-Ujfalusi 3'lüsünden biri bile Fb maçnda olmazsa büyük sıkıntı olur..

Kart görmelerine gerek yok. Madem Gençler maçında kart görmelerinden bu kadar korkuyoruz, Gençler maçında sahaya çıkartmayız. Ama Ben Semih' in bu maçta sarı kart göreceğine inanıyorum. İstemeden görecektir bence.

ne ermanı yaw yapacağı birşey varsa oda musleranın değerini arttırmasıdır :D

Sahada yer yer çamurlaşmalar var çokda iyi değil zemin. Ntvspor'daki görüntülerde öyle gördüm ben

Kart görmelerine gerek yok. Madem Gençler maçında kart görmelerinden bu kadar korkuyoruz, Gençler maçında sahaya çıkartmayız. Ama Ben Semih' in bu maçta sarı kart göreceğine inanıyorum. İstemeden görecektir bence.

Sınırda olanları G.Birliği maçında oynatmamak en mantıklısı haklısın..

Geri
Üst Alt