STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor - Galatasaray | 5 Mart | 20.00

e1S1a.jpg

koyar geceriz,raad olun...:ka21:

O kadar kötü değil sanki.

Benim cozemedigim tek olay bu macin 8 de oynanmasi.Ulan inonudeki mac bile 7de basladi.Hava dahada sogusun mu istiyorlar anlamadim

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

zemin iyi olsunda koşarken ısınır futbolcular zaten.

Fenerliler dört gözle yenilmemizi bekliyor. Öyle umutlular ki. Kazanirsak moralleri alt üst olur. Gercekten sampiyonluk yolunda kilit maclardan birtanesi

Benim cozemedigim tek olay bu macin 8 de oynanmasi.Ulan inonudeki mac bile 7de basladi.Hava dahada sogusun mu istiyorlar anlamadim

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Cuma ve Pazartesi 8'de,haftasonu 7'de oynanır diye bi kalıp tutturmuşlar gidiyorlar.Sanki Allah'ın emri..

Cuma ve Pazartesi 8'de,haftasonu 7'de oynanır diye bi kalıp tutturmuşlar gidiyorlar.Sanki Allah'ın emri..

Allah günah yazar doğru bir iş yaparlarsa.Adamların inancı bu şekilde, Allah ile kul arasına girmeye utanmıyor musun !!

Koskoca Liverpool-Arsenal maçı bile gündüz oynanabiliyorsa bu maçı 8'de oynatmanın amacının LigTV'nin daha fazla kazanması olduğu çok açık.

muslera uzaktan yemez ujfa semıh adam kacırmaz eboue kanadı ıslettırmez kendı ısletır:D baltanın kanattan bıraz gelsınler selcuk melo elmander formdaysa fark atarız kanatlarda azcık oynarsa pek zorlanmayız erken gol bulursak cok rahat ederız bulamassak mac zora gırer bıde:D fvnvlıler kesın yenılcegımız gozuyle bakıyor en cokda bu yuzden kazanıp sunların suratlarını mosmor etmemız lazım saldır GALATASARAY'ım #

SampıyonlukYakinMesaleyiYakin

Eğer bu akşam kazanırsak o zaman Fenerli medyanın soğuk sessizliğini duyacağız..Sonra yavaş yavaş Aykut Kocaman ve Fb yönetimi kuyruğuna basılmış bir şekilde ciyaklamaya başlayacak..Fener kendi sahasındaki maça korkuyla çıkacak..

bence asıl selçuk'un dikkat etmesi lazım bu akşam, 2 sarı kartı var bu akşam kart görürse haftaya gençler maçını yönetecek olan zat , selçuk'a sarı göstermek için elinden geleni yapacaktır,bu maçta ujfalusi veya semihten en az birisi illa ki kart görecek bence ancak bilerek değil, çünkü sivas iyi takım , maçın belli bir bölümü bizi bunaltacak baskı yapacaklardır

Macin 30. Dakikasinda zemin bataklik olacak. Sakatlik olmasinda cok onemli degil puan almak. Ama takimimizin savasacagindan emin.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Geri
Üst Alt