STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor - Galatasaray | 5 Mart | 20.00

Eğer bu akşam kazanırsak o zaman Fenerli medyanın soğuk sessizliğini duyacağız..Sonra yavaş yavaş Aykut Kocaman ve Fb yönetimi kuyruğuna basılmış bir şekilde ciyaklamaya başlayacak..Fener kendi sahasındaki maça korkuyla çıkacak..

rıdvanı dınlıcem ılk olarak :) yenersek aglayanlar sonra sırasıyla ızlenır zatenn :))

bence asıl selçuk'un dikkat etmesi lazım bu akşam, 2 sarı kartı var bu akşam kart görürse haftaya gençler maçını yönetecek olan zat , selçuk'a sarı göstermek için elinden geleni yapacaktır,bu maçta ujfalusi veya semihten en az birisi illa ki kart görecek bence ancak bilerek değil, çünkü sivas iyi takım , maçın belli bir bölümü bizi bunaltacak baskı yapacaklardır

selcuk gormez ınsallah gorurse dıger mac kart gormeme oranı 100 de 1 :)

Odyakmaz sikecisi talimati vermistir. Ölümüne saldirin demistir. Tek kaldigimiz icin herkesi yenmemiz lazim. Sikecilere kiyak gecen cok olacaktir. Genclerbirligi´nin yaptigi gibi

muslera uzaktan yemez ujfa semıh adam kacırmaz eboue kanadı ıslettırmez kendı ısletır:D baltanın kanattan bıraz gelsınler selcuk melo elmander formdaysa fark atarız kanatlarda azcık oynarsa pek zorlanmayız erken gol bulursak cok rahat ederız bulamassak mac zora gırer bıde:D fvnvlıler kesın yenılcegımız gozuyle bakıyor en cokda bu yuzden kazanıp sunların suratlarını mosmor etmemız lazım saldır GALATASARAY'ım #

SampıyonlukYakinMesaleyiYakin

bi nefeste okudum.

Odyakmaz sikecisi talimati vermistir. Ölümüne saldirin demistir. Tek kaldigimiz icin herkesi yenmemiz lazim. Sikecilere kiyak gecen cok olacaktir. Genclerbirligi´nin yaptigi gibi

Gecende bir Sivas'li futbolcu GS maciyla ilgili "Baskanimiz icin oynayacagiz" demisti. Bunlar hayvan gibi saldiracaklar. Yazdigin gibi tek kaldik ve kendi göbegimizi kendimiz kesmemiz gerekecek.

Yenersek Kadıköy'de kaybetmeyiz ve dolayısıyla şampiyon oluruz.

ben cok rahatım...zorlanmadan kazanacaz

Bu heyecanı yaşamayalı 4 yıl olmuştu.Bunada şükür.

Ben mesela şu anda okuldayim, şu anda oynansa itirazım olmaz. Taraftarlar da izleyemesin bi maçı, sakatlık olmasın da..

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Ağızlarına plaster vericez hepsinin , rahat olun , dualar tam :D

çok kritik bir viraj yenersek hem kadıköye çok avantajlı gidecez hemde artık zor deplasman kalmayacak. Allah yardımcınız olsun çocuklar

Engin olmadigi icin orta sahayi Ceyhun´la saglamlastirirdim ben. Cünkü Engin deli gibi savasiyordu, kosuyordu. Riera o kadar mücadele edemez, etmiyor da zaten. Emre´yi zaten paramparca ederler Sivas´ta.

353284_Galatasaray_SK.jpg

Emre oynayamaz ayakta duramaz ona sağlam zemin gerek.

öne dogru oynayalım yeter başka bişey istemiyorum. macı uzun süre rolantide oynamayalım. ligin en cok gol yiyen takımının üstüne gitmek lazım. bol bol şut cekmek lazım. inşallah kalede nihat olur.

sağlam ve ayakta kalabilecek adamlardan kurması lazım kadroyu...

zaten kolay gol yiyen bir takım sivas üstüne ilk 11deki 2 defans adamı sol bek ve stoper kırmızı kart gördü geçen hafta yani yoklar...

Zemin BJK maçındaki gibi olursa işimiz çok zor iyi bir zeminde alırız maçı.

Engin olmadigi icin orta sahayi Ceyhun´la saglamlastirirdim ben. Cünkü Engin deli gibi savasiyordu, kosuyordu. Riera o kadar mücadele edemez, etmiyor da zaten. Emre´yi zaten paramparca ederler Sivas´ta.

353284_Galatasaray_SK.jpg

Ceyhun kuvvetli bir oyuncu değil, o yüzden o da zorlanacaktır.

Ayrıca Emre'nin olmasını daha çok isterim ben. Bu tip maçlarda kilit açacak oyuncular lazım.

aliriz insallah

Geri
Üst Alt