STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

Hakemlerin bu tip konularda biraz esnek olması lazım,Yoksa her mac kırmızı cıkar...

Bursa 1 kisi eksik oynamasina ragmen oyunu ile 11 kisilik BJK'yi eziyor.

Ilk yari bitti bu arada.

Yalnız İbrahim'in dediği o değil sanki. Cavcav diyor ya "herkes yapıyor, yaptı, o yüzden Fener düşmesin"

Senin dediğin de ona benzemiş biraz.

Evet :) Aynen dedim zaten bende.

Cavcav ne oldu bu arada ?

Hakemlerin bu tip konularda biraz esnek olması lazım,Yoksa her mac kırmızı cıkar...

Ah Muslera'ya çıkmayacaktı Karabük'te kırmızı, görürdüm o maçı alırdık en kötü 1-2, şampiyonluk iddiamızı sürdürürdük. Şimdi ise, o iddiamızı biraz yitirdik gibi geliyor bana.. Fener, Trabzon puan kaybetmişken kesin olarak kazanmamız gerekirdi :(

yıl 2011 hala ...off diyenler ligimizde kırmızı kart yiyor. yan hakeme acaba bir bjk li bu küfürü etseydi gidip şikayet etmeye yermiydi onuda düşünmüyor değilim.

not: neticede avrupada oyuncular her kızdığında bu sözü sarfeder milan baros'dan bunu iyi biliriz. her maç 5-6 kart çıkması gerek nedense bir tek bizde bu kadar acımasızca davranılıyor. mhk düzen oturtamamış anlaşılan hala hakemlerimiz tam donanımlı değil.
tetikci hakemlerden kurtulmadıktan sonra hic birşey olmaz. dünkü bünyamin şerefsizgezere bak. kaleci yerde yatıyor. sinsice kırmızı kart cıkartıyor. adamın ayaga kalkmasını beklemiyo bilmiyo daha davar. buna hakemlik belgesi verenin aklına şaşayım.

Ah Muslera'ya çıkmayacaktı Karabük'te kırmızı, görürdüm o maçı alırdık en kötü 1-2, şampiyonluk iddiamızı sürdürürdük. Şimdi ise, o iddiamızı biraz yitirdik gibi geliyor bana.. Fener, Trabzon puan kaybetmişken kesin olarak kazanmamız gerekirdi :(

Daha 3 maç oynadık dostum. Bitime 3 maç kalmadı yani.

Turgay vurdu, Rüştü son anda yetişti, Rüştü'nün müdahalesi ile direkten döndü..

Rüstü eskiden belli cok ilginc bir kaleci.Bazen bakıyorsun inanılmaz toplar cıkarmıs,bazen de bakmıssın hic olmuyacak goller yemis...

maça aslında iyi başlamıştık.

önce elmander sonra sercan ile iyi pozisyon yakaladık ama 10 kişi kalınca herşey bozuldu

Beşiktaş 11 kişi, hakem ekibi 3 kişi. = 14.

Bursaspor 10 kişi.

Buram buram kalite farkı.

Bursa 10 kişi olmasına rağmen nasıl basıyor,pozisyon buluyor.Utansın bizimkiler.

Ayrıca Galatasaray'ın 10 kişi kaldıktan sonraki oyunu ile Bursaspor'un 10 kişi kaldıktan sonraki oyununun arasındaki farka dikkat çekmek istiyorum.

Üstelik takımların birisi Beşiktaş, diğeri Karabükspor.

Beşiktaş 11 kişi, hakem ekibi 3 kişi. = 14.

Bursaspor 10 kişi.

Buram buram kalite farkı.

14 kisilik fener ve 10 kisilik cimbomun oynadigi oyunu karsilastirsan sonuc ezici. bizim 10 kisilik oyun , fenerin 13-14 kisilik oyunundan iyi.

Canını sıkma be renkdas,daha ligin bası;)Bu haftadan itibaren serimiz baslıyacak insallah:)

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 22 Eylül | 1.Yarı

en son yazdığıma bak

ne dediğimi anlarsın??

Sen ilk şunu dedin :

"bakalım bizim gibi 10 kişi oyunu çevirebilecekler mi?"

Sıkıntı orada herhalde, ben dahil birçok kişi anlam veremedik dediğine. Oyunu çevirecek olan takım 10 değil, 11 kişi. Bizimkinin tersi.

Ayrıca Galatasaray'ın 10 kişi kaldıktan sonraki oyunu ile Bursaspor'un 10 kişi kaldıktan sonraki oyununun arasındaki farka dikkat çekmek istiyorum.

Üstelik takımların birisi Beşiktaş, diğeri Karabükspor.

Yanlış bakıyorsunuz olaya. Beşiktaş tamam da, 5 forvetle oynuyorlar. Egemen'i de aldı adam. Karabük ise 7 kişi defans yapıyordu. Hatırlatırım.

Teteh neden atıldı renktaşlar, ilk 40 dakikayı kaçırdım

Geri
Üst Alt