STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | Devre Arası | 22 Eylül

bursa kontratak moduna geçmesi lazım

Bursaspor Adem Kocak'i transfer ederek iyi bir is cikardi. Süper bir orta saha bence. Kac senedir sezonlari Full oynuyor adam.

aha bi zenci daha girdi bursada

Batalla çıktı, Tagoe girdi.

Bu MHK yada Hakemlerinede uyuz oluyorum. Bursaya handikaplı verdik hin oğlu gitti Bursayı 10 kişi bıraktı. Benim kuponlarımı takip ediyor namussuzlar :) Bir daha Süper fason lige oynamamak en iyisi galiba.

Ertugrul hoca degisiklikte acele etti bence. 60'lada falan yapacakti degisikligi.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

karabük 10 kişinin üstüne gelmekten cok top ceviriyordu. birtane net pozisyonu yok. ama bursa 1-0 önde 10 kişide kalsa beşşiktas savunmasını orta sahaya kadar cekti. onunla bunu bir tutan adam anca skor yazarıdır. sana degil dediklerim. o kendini biliyor bursalı cenke söyledim.

Saçma sapan konuşuyorlar işte. Bejekeye karşı 10 kişi oynamak daha kolay cidden. 6 oyuncu defansta bırak diğerleri önde. Karabük daha sert bir takım ve forvetleri boğa gibi. Ek olarak kapandılar ve deplasmandayız. Aşırı nem varmış birde. Diğer son etken ise bizim takım oyununu oturtamamış oluşumuz. Yani şu kıyasları yapmasalar iyi olacak.

Bursa karabük e karşı 10 kişi kaybeder .Karabük beşiktaştan 10 kat daha organize bir takım.Beşiktaş teknik direktörlerini kovmazsa bu sene ilk 5 e giremez.

tam tersi Quaresma falan adam olmaszsa besiktas ilk 5'e giremez. Antrenörlerini kötülemeyin bence. Elindeki bu adamin.

bizim takimin sag ve sol beklerinden kurtulmasi ile takim duzelecek

mac boyunca bir tane orta yapamayan beklerimiz var

ne sabri nede balta 2. lig ayarinda olmayan adamlar bek olarak

2 senedir soyluyorum elbet gorecek birileri bu gercegi:)

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül

Vayybee yan hakemlerimiz kültürlü ve okumuş agaa.En ufak ingilizce argo kelimeyi kaçırmıyor " biliyom ben yaaaa " diyor resmen.İtalyan ve Alman hakemler örnek alsınlar az.

Besiktası cözdüm ben,Eger kanatlarını kapatırsan ve duran toplarında da dikkatlı olursan macı alamaman mucize olur...

bizim takimin sag ve sol beklerinden kurtulmasi ile takim duzelecek

mac boyunca bir tane orta yapamayan beklerimiz var

ne sabri nede balta 2. lig ayarinda olmayan adamlar bek olarak

2 senedir soyluyorum elbet gorecek birileri bu gercegi:)

Herkes görüyor o gerçeği. İyi bek bulmak kolay değil, bu yıl sağa aldık bir tane, belki bu yaz da sola buluruz.

Kü7 bir git ya hemen atlıyor yere

kacinci dk ?

Bursa yönetimi bukadar gerizekali olmamaliydi bence. Volkanla Sercan kalsaydi adamlarin kadrosu cok iyi olmus olacakti. Kulübesi acayip kötü Bursa'nin. Bu yüzden adaylardan biri olsada ister istemez geride kaliyor.

Herkes görüyor o gerçeği. İyi bek bulmak kolay değil, bu yıl sağa aldık bir tane, belki bu yaz da sola buluruz.

Katılıyorum, ama Hakan Balta'da ciddi bir düzelme gördüm ben. Fatih Hoca ile düzeleceğini düşünüyordum zaten, umarım performansı artmaya devam eder.

Vayybee yan hakemlerimiz kültürlü ve okumuş agaa.En ufak ingilizce argo kelimeyi kaçırmıyor " biliyom ben yaaaa " diyor resmen.İtalyan ve Alman hakemler örnek alsınlar az.

Dünyada 1000 tane dil var, yani olay sadece küfür etmekse gider topçu Zulu dilinde ana-bacı öğrenir, maç boyu sallar hakeme. Atacak mı yine? Şaşırmış bu hakemler.

Quaresma sarı kart gördü.

Quaresma sarı kart dk:51

Geri
Üst Alt