STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

eger bu adam mac boyunca tek top calamiyorsa o saydigin ozellikleri bir kagit parcasina yazip kibritle yakmak duser

gorunuse aldanmayin

yekta sabriden cok daha fazla top calar her mac

Yekta'yı şuanki hali ile beğenmiyorum ben. Kusura bakma. Bu hali ile iyi bir yedekten ibarettir. Sabri'yi alma sebebi Eboue'yi ofanstada kullanabilmekti sağ açıkta. Kazım'ı da sol açığa aldı oyunun belli sürelerinde. Mantıklı davrandı.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül

o 2 isabetli ortada gol oluyor maalesef... keşke bizdede adam gibi 2 orta açan adam olsa...

üstünede adam geçebilen oyuncu eksilten bir orta sahamız olsa...

Riera adam gibi orta açmayan oyuncuysa Servet'e sol açık der geçerim...

Besiktas'in kanatlarda bi Rierasi eksik bu cok belli. Quaresma-Simao ile sezonu cikartacaklar ikiside disiplinsiz, egoist herifler. 2 Senedir bunlarla rekabet edebilecek bi adam alamadilar. gittiler okadar adam kiraladilar,bosu bosuna. Guti'de futbolu kafasinda bitirmis. kapali kutu Julio Alves alinmis falan. 1 Kanat , 1 Forvet acilen gerekli. Tüpcü geregini yapmassa Besiktas batar.

Simao bana göre rieradan çok önde bir oyuncu sol kanatta..

Kontradan 2 yi bulabilir Bursa...

q7 önce kendi toparlansın sonra takımı toplasın, alıp başını gidiyor adam sırf tribün, takıma zerre katkısı yok.

O ayağının dışıyla kestiği ortaları kessin yeter.Yalan yok özledim bu tip adamları.

Yekta'yı şuanki hali ile beğenmiyorum ben. Kusura bakma. Bu hali ile iyi bir yedekten ibarettir. Sabri'yi alma sebebi Eboue'yi ofanstada kullanabilmekti sağ açıkta. Kazım'ı da sol açığa aldı oyunun belli sürelerinde. Mantıklı davrandı.

Şu hali derken ? Adam oyuna girdi de ben mi görmedim ? Bir maç oynayıp 5 maç yedek kalan biri nasıl form tutabilirki, Sabri istikrarlı bir oyuncu sürekli formsuz, Yekta'ya biraz süre verseler de görsek en azından.

ne yorumlar var ya şaşmamak elde değil....

aykut kalecimi ufuk dan kalecimi olur muslera ya bak saçma sapan goller yiyor bumu iyi kaleci.....

ya beyler ne çabuk oyuncuları siliyorsunuz biz destek çıkmazsak nasıl başarılı olur bunlar...

1-2 hata yaptılar diye kötülemek mi lazım....

AHmet Arı girdi Ozan'ın yerine.

o cok sorun degil olay sabrinin bek ozelliklerinin 0 olusu

FT e birsey demiyorum ben

ha ben olsam eboueye arkayi bosla derdim nasil olsa karabuk orta sahayi gecmiyor

alirdim bir orta saha oyuna bakardim ne olacagina

Kü7 iyi vurdu aut

ne yorumlar var ya şaşmamak elde değil....

aykut kalecimi ufuk dan kalecimi olur muslera ya bak saçma sapan goller yiyor bumu iyi kaleci.....

ya beyler ne çabuk oyuncuları siliyorsunuz biz destek çıkmazsak nasıl başarılı olur bunlar...

1-2 hata yaptılar diye kötülemek mi lazım....

Aykut'la Ufuk kullandılar şanslarını. Aykut bu kulübe yetmiyor. Ufuk ise bu kulübe yakışmıyor.

Muslera'ya kim kötü diyor? Göster bir imza alayım!?

Bursa Goooooooool,Goooooooool,Gol.Bursa Gooooooooooool,Goooooooool,Gol.

eboue'de sakatlaninca planlar bir kez daha alt üst oldu diyebiliriz.

bjk gol atsin istiyorum, 1-1 bitsin, bursa hava yakalarsa, rakibimiz oliur

Lan komşular bağırıyo, ne oldu maçta?

Şu hali derken ? Adam oyuna girdi de ben mi görmedim ? Bir maç oynayıp 5 maç yedek kalan biri nasıl form tutabilirki, Sabri istikrarlı bir oyuncu sürekli formsuz, Yekta'ya biraz süre verseler de görsek en azından.

90dk milli maç oynadı. Sorumluluk almıyor. Düz oynuyor. Yerini yadırgıyor. Bu hali ile iyi bir yedektir.

o degilde, simao bu sene lesh oglu lesh yahu

Ufuk Kayseri'de falan 1 tam sezon kiralık oynasa görürüm ben damacana şişesini :) Ama şimdi yetersiz tabi ki, çok panikliyor sanırım, birde zaman geçirme olayı falan deli etti beni...
valla gitsin oynasın. ben sanmıyorum. bu kaleciden birşey olmaz. adamın durdugu yerde hayır yok. iyi yer tutamıyo bikere. golde dikkat et. bizim futbolcuların arkasına gecmiş. tabi top geldikten sonra göremez topu.

Geri
Üst Alt