STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Hala Arda diyenler var, onu geç Keita diyenler var, bu üçlemeyi Ribery ile tamamlayalım da tam olsun bari.. Ardayı gitmek isteyince göndermeme mantığı Eşinizin sizden boşanıp başka birini tercih ettiğini söylemesi halinde hayır benimle evli kalacaksın deyip, bu evlilikten mutlu bir gelecek beklemeye benzer.

Ne yapalım,eleştirmeyelim mi? Biz Arda'nın gitmesine karşı değiliz.Transferin son günlerinde,kalacam kalacam demesine rağmen gitmesini eleştiriyoruz.Yüzüstü bıraktı bizi.Siz varın eleştirmeyin,adam hayatının kazığını attı bize.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Futbolcuların uyum sağlayamamış olmalarını falan anlıyorum buna lafımda yok ama bu kondisyon eksikliği nedir arkadaşlar takım yürüyor resmen senelerdir kronik sorunumuz oldu 70. dakikadan sonra yürüyen ölülerin dönüşü izliyoruz.

Abi ciddi misin dalga mı geçiyorsun?.:)

Bence yenerdik maç belli eder kendini Karabüğün taktik belli sert oynayıp Cernetın atıcağı uzun veya ara toplara Shelton koşuları tehlike bulmaktı.Zaten ilk 15 dakikada Elmander ve Sercanla önemli pozisyonları harcadık.Belkide ilginçtir ilk 15 dakika fener şansı olsa 2-0 önde bile olabilirdik.

Yok yahu estağfurullah niye dalga geçeyim.

Ciddiyim.

Karabük'ün golüne kadar seyrettim maçı.

Elmander biraz daha topu sürseydi ya da Sercan biraz daha yumuşak dokunsaydı belki de fark olurdu.

Arda ne yapsın.. Geçen sene Arda'dan bin kat daha faydalı Culio ve Pino zorla gönderiliyorsa, Arda ne yapmalı renktaş ? bu adam bu kulübün maaşlı futbolcusu değil miydi ? neden Arda'dan bir başkanmış gibi bahsediyorsunuz. Kafası futbolda olmadıktan sonra, inan bu sezonda başarısız olurdu... Fatih hoca geldiği gün böyle bir laf söyledi. "Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir" ama maalesef eldekilere sahip çıkmadı.

O zaman transfer sezonun başında gidecekti hocam,transfere günler kala,Culio elden çıktıktan sonra,kalıcam dedikten sonra değil.

bence defansımız iyiydi ama hızlı oyuncular olunca baya bi sorun yaşarız gibime geliyor.

şut kalecinin hatasıydı ama ordada vurdurturmucaksın işte.ama tabi şans işte vurunca gol oldu.

Adam 11 e 11 diye sormuş.Bence bırak bu işi hacı.

Gökay ilk 15 dakikada 2 pozisyon kaçıran beşiktaştı galiba yapma.:(

cat pat futbol oynuyoruz bunu nasil göremiyorsunuz ya?!

ilk 15 dakika da pozisyona girmemiz maci alacagimiz manasina gelmez!

kazansak bile, ben adam gibi futbol oynamamizi istiyorum! kaos futbol degil!

Hocam ben seni anladım. Burada bizi "1 puana" sevinen gibi gösterenler var. Bakın penaltı golü öncesi ne yazdım. Biraz gerilerde.

"Bu gol kaçsada ben memnunum" yazdım. Son 3 yıldır saçma sapan futbol izlemekten bıktım ben. 1 şeyi iyi yapan bir takım olduk kısa sürede.

Futbolu bilen herkes bilir. Bir takım başarılı olmak istiyorsa önce takım savunmasını oturtmalı sonra da ofansı. Sıra budur. Keitalar falan geçsin herkes. 3 gol atıp 5 gol yiyorduk. 1-2 maç 4-5 gol atıyorduk sonra yine kayıp. Dengeli takım oluyoruz. Ve zamana ihtiyacımız var. Yenilmedik. 11 kişi devam etseydik "kahinlik yapmıyorum" alırdık bu maçı. 2-0 gibi net bir skorla hemde. 8-10dk içinde 2-2.5 pozisyona girdik ve bunların 1 tanesi net gol pozisyonuydu. Bunu 3 gün önce maç yapmış ve deplasmanda yeni bir takım olarak yaptık. Rakibe pozisyon vermedik toplamda. Attıkları gol kısmetti. Belki atamasalar biz atıp alacaktık bu maçı. TS de böyle az maç almadı.

Atıp tutarken daha bilinçli olmakta fayda var. Kişisel konuşmuyorum yanlış anlamayın. Takım oalrak "çok" iyi yoldayız. Ama eksik oyuncumuz var. 1 ofansa(ortasaha yada forvet) 1 ortasahaya(göbeğe ya da ofansa) isim lazım. Bunlar elzem eksikler. Ben umutluyum. Dün feneri izledim rezalet. Aldanmasın kimse Alexspor oldular iyice ve rakipleri şanslı olsa fark yerdi o takım. Bejeke rezalet. TS bizimle benzer durumda. Kapanan Anadalu takımlarını açacak "kahraman" lazım. İçimizden ya da transferle. Birde takım olmak-uyum hepsi bu.

Katiliyorum

Emre'nin ve Gökhan'ın olmadığını unutmamak lazım.Adamlar sol ve sağ bekleriyle bile gol arıyorlar.Bizim Hakan ileriye gidip 10 metre geriye atıyor.

Rica ediyorum 3 maçlarında Antep'i kısmen iptal edelim yedikleri gol ve verdikleri pozisyonlara bak. Sonra gel konuşalım. Futbol namına birşey yaptıkları yok. Manisa dün pas manyağı adamları. Ordu farkı kaçırdı ama "kısmet" yenildiler. Bu kadar.

ft'yi savunan ve asiri derecede pozitif düsünen beyler bunu okuyun ve 3 saniye düsünün: diger takimlarin kadrolari bizimkinden cok mu iyi? yoksa bizim kadro digerlerinkinden cok mu kötü?

hayir, bu ligin belki en kaliteli kadrosu bizde (kagit üzerinde).

buna ragmen ilk 3 mac da, ('büyük' takimlara karsi daha oynamamiza ragmen), bir yenilgi, bir zor bela biraz da sans ile galibiyet ve bugün de cok sans ile beraberlik aldik. yani bana sorarsaniz, ilk 3 mac rezalet bir futbol ve 0 puan. kadrolari bizimkinden daha kötü olmasina ragmen, diger takimlar bizim üstümüzde yer aliyorlar puan durumunda!

Bu zihniyetten nefret ediyorum.Takım henüz kurulmuş ve 3 hafta oldu sakin gençler 10. hafta olsun hala aynı şeyler duruyosa eleştirin ozaman..Ayrıca Fatih Terime ft deme nezaketsizliğinden vazgeç

İyi diyorsunda yıllardır aynı şeyleri konuşuyoruz.

Tek farkı önceki yönetim göz boyamak için oyuncu alıyordu.(M.Batdal-Ali Turan-Serdar Özkan-Culio-Pino-M.Sarp....)

Yeni yönetim iyi bir kadro için alıyor.(Eboue-Melo-Muslera-S.İnan-Sercan-Riera....)

forumda provakatör tipli adamlar var.gaza gelmeyin bence.he deyin geçin.yoksa şu takıma şu aşamada,böyle anormal koşulalrda bu kadar sallamak bana hiç masum gelmiyor...

son 6-7 yilda hep ayni seyler yaziyor senin gibi düsünenler. takim hala düzelecek. ölme essegim ölme.

takıma biraz sabır göstersen.daha 3.haftadan kelle istiyorsun.

Aga birseyi sen goz ardi ediyorsun.. Takima kactane yeni oyuncu geldi adaptasyon sureci.. 'Team Chemistry' olayi denen birsey var.. Sen bu takima 11 tane yildiz getir bunlari hemen birbirleriyle anlasip herkezi yenmesini beklemiceksin.. Takima zaman ver 5-6 haftaya yavas yavas goruruz gercek Galatasaray'i.

Onu bunu bırakın geçen sene gol yeyince maç dönmüodu iki haftatır çeviriyoruz bide bu hafta 10 kişi oynatık yavaş olcak. Büyük hocada böyle olur iki haftadır oyuna aldığı adamların katkısı var takımın nerden nereye geldiğini gösterir bu.

Attığımız goldeki penaltı da ortada beyler yapmayın

Tamamen şans yanımızdaydı

Bir sefer zar zor geldik penaltı oldu

Hocam ben seni anladım. Burada bizi "1 puana" sevinen gibi gösterenler var. Bakın penaltı golü öncesi ne yazdım. Biraz gerilerde.

"Bu gol kaçsada ben memnunum" yazdım. Son 3 yıldır saçma sapan futbol izlemekten bıktım ben. 1 şeyi iyi yapan bir takım olduk kısa sürede.

Futbolu bilen herkes bilir. Bir takım başarılı olmak istiyorsa önce takım savunmasını oturtmalı sonra da ofansı. Sıra budur. Keitalar falan geçsin herkes. 3 gol atıp 5 gol yiyorduk. 1-2 maç 4-5 gol atıyorduk sonra yine kayıp. Dengeli takım oluyoruz. Ve zamana ihtiyacımız var. Yenilmedik. 11 kişi devam etseydik "kahinlik yapmıyorum" alırdık bu maçı. 2-0 gibi net bir skorla hemde. 8-10dk içinde 2-2.5 pozisyona girdik ve bunların 1 tanesi net gol pozisyonuydu. Bunu 3 gün önce maç yapmış ve deplasmanda yeni bir takım olarak yaptık. Rakibe pozisyon vermedik toplamda. Attıkları gol kısmetti. Belki atamasalar biz atıp alacaktık bu maçı. TS de böyle az maç almadı.

Atıp tutarken daha bilinçli olmakta fayda var. Kişisel konuşmuyorum yanlış anlamayın. Takım oalrak "çok" iyi yoldayız. Ama eksik oyuncumuz var. 1 ofansa(ortasaha yada forvet) 1 ortasahaya(göbeğe ya da ofansa) isim lazım. Bunlar elzem eksikler. Ben umutluyum. Dün feneri izledim rezalet. Aldanmasın kimse Alexspor oldular iyice ve rakipleri şanslı olsa fark yerdi o takım. Bejeke rezalet. TS bizimle benzer durumda. Kapanan Anadalu takımlarını açacak "kahraman" lazım. İçimizden ya da transferle. Birde takım olmak-uyum hepsi bu.

Karabük'ün golünden sonra maçı bırakıp foruma döndüm ve yazdığın yorumları okudum. İnanabilirsin.

Bold'ladığım alanlara da

imza atıyorum

O zaman transfer sezonun başında gidecekti hocam,transfere günler kala,Culio elden çıktıktan sonra,kalıcam dedikten sonra değil.

Tamam da şimdi tek sorun Arda mı.. Arda son iki senede sanki dağları mı deliyordu..

Görüyoruz bizde sıkıntıyı ama bahsettiğin şeyler, istediğin şeyler zamanla olacak neden anlamak istemiyorsun.Sabırsızlığın anlamı yok.Sana kalsa herkesi yollar 794. yeni yapılanmayı gerçeklestireceğiz.Az sabır yahu.

Acaba Arda olsaydı takım farklı olabilir miydi?

Geri
Üst Alt