STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Galatasaray taraftarı 10 kişide kalsa 1 puana sevinmemeli.Muslera olmadık hatalarla bizi çok yakacak bu anlaşıldı.Adama 6.250+Cana verdik Ufuktan bir farkı yok.2. yarı boyunca 1 şutumuz yok.Abartmıyorum 1 tane dahi şut çekmedik.2 defa ceza sahasına girdik.Yaratıcı oyuncu eksikliği çok fazla takımda.Melo eyvallah görevini yapıyor ama hücumda katkısı yok.Selçuk TS de ki performansının çok altında.Elmanderle gider ayak bir kazık daha atmş Adnan Polat sağolsun.Bence ne olursa olsun Baros oynar bu takımda.Eboue ve Hakan Balta hiç ofansta yok.Eboue Arsenal de dakika da 2 kere gidip gelirdi zamanında.

Maçın başından beri 10 kişiyle oynamak kolay değildir.Ya bir gol atıp üstüne yatacaksın.Ya da beraberliği koruyup şans golü bulmayı bekleyeceksin.Hele deplasmandaysanız işiniz 2 kat daha zordur.Dk geçtikçe kondisyonunuz karşı takımdan çok daha hızlı düşer bu işin psikolojik kısmı da var.Bilip bilmeden sallamak çok kolay.

:005:

oyun kurucu alinana kadar elmander forvet arkasi oynamali!

Oyun kurucudan kimi kastediyorsunuz bilmiyorum ama,bizde yeteri kadar oyun kurucu var.Melo-Selçuk.Bize topu ilerde tutabilecek,santraforlara zemin hazırlayabiliecek bir oyuncu lazım.Diego,Hagi...

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Karabük'ün golünden sonra maçı bırakıp foruma döndüm ve yazdığın yorumları okudum. İnanabilirsin.

Bold'ladığım alanlara da

imza atıyorum

Eyvallah Hocam. Ben 1 puana sevinen bir Galatasaray Taraftarı değilim.

96 senesini hatırlarsın Hocam. Dağılmış bir takım. İstifa eden yöneticiler. Kötü skorlar. O oyunculara 2-3 yerli takviyesi + Hagi-Popescu-Tafi paketi. Sabırla oldu. O sene yine ilk 5 maç biliyorsun. Umutsuzluktan okulda gıkım çıkmıyordu. Neyse...

Burada benim gördüğüm olumlu yönlerimiz şu dur :

1-Takım savunması (izlediğim takımlar arasında yaklaşık 12 takım 2şer maç) en iyisini biz yapıyoruz. An itibari ile TS hala yapamıyor.

2-Direnç

3-Gelişen özgüven

Eksiklikler:

1-Ofansta yetersiziz ama bu maç test edemedik 4-4-2yi. 10dk da gördüğüm "umutluyum" çok gol atamasakta baskı kurabilir ortalama 2 golü bulabilirz Ocak ayına kadar

2-Bazı oyuncularımıza uyarılar gerekiyor. Muslera-Sabri ve Selçuk

3-Yetersiz seviyede olan özgüven (gelişmekte)

gecen yıldan iyiyiz ama ne kadar iyiyiz??

futboldaki gelişime ve değişime ne kadar ayak uydurabildik...

yabancı olarak başlayalım elano-lincoln-kewell-neill-keita-misimovic-linderoth-riera-elmander-eboue -ulfalujisi ve hatta melo

bunların ortak noktasını kim söyleyebilir kim son 10 yılda yapılan en başarılı yabancı transferin bütün bunlardan daha ucuza alınan riberi olduğunu itiraf edebilir,

yerli olarak sarp,zan,servet,sabri,serdar özkan,aydın,balta,cağlar, ayhan say say bitmez kim bunların döneminin gectiğini,kalitesiz olduklarını itiraf edebilir kim

serdar azizin,serdar kesimalin,hasan ali , gökhan törenin ve say say bitmez yeni nesil futbolcuların yukarıda saydığımız oyuncularımızdan cok daha kaliteli olduğunu acık secik ilan edebilir...

kusura bakmayın sorun rijkardda,skibbede,hagide ,terimde değil sorun artık eskimiş ,köhnemiş 10-15 yıl öncede kalmış komik bir futbol yönetim şekli,transfer politikasındadır, gidin 10 tane daha arsenal yedeği oyuncu alın 24 yaşındaki ardayı satın alırken 33 yaşındaki oyuncusunu bize veren a.madridin 10 tane daha emekliliğine bir adım kalmış oyuncusunu alın ,gidin 10 tane baltayı alın,10 tane sabriyi alın ,10 tane zanla 3 yıl sözleşme imzalayın ama yinede başarılı olamayacaksınız...

ey eskimiş ve köhnemiş zihniyet ,sezginler tulunlar dürüstler yeter artık cekilin köşenize ,itiraf edin modern futbolla işiniz olmadığını,itiraf edinki bu camiayayı dahada batırmayın,gidin lütfen gidin...

basarili veya basarisiz olabilir ama sistemi olan, düzeni olan ve saha icinde organizasyonu saglayabilecek bir td lazim. simdi aklima kimse gelmiyor ama iddia ediyorum, luce gelse, defansif futbol bile oynatsa, en azindan oyunu kontrol eden, sistemi olan bir td!

ne oynadigimizi bilmiyoruz. iddia ediyorum oyuncular bile ne yapacagini bilmiyorlar sahada!
senin bazı laflarına katılıyorum ama bu maca iyi başlamıştık muslera bizi zorladı. yinede 10kişide kalsak gömülmeyi biyere kadar katlanırım. bizde tempo eksikligi var. sorun orda. ama 11 e 11 kalsaydık belki garantisi yok ama macı kazanacagımıza benziyordu.

kisisel yetenekler ile maclarda varlik gösteriyoruz. sorun burada!

Maclarin özetini verecek bir program varmi bugün?

Stadyum felan olacakmi sonra?

bu arada ufuk denen karpuzcunun yerine paf takımdan emirhanın yedek kaleci olmasını istiyorum. bu herif her macta sama sapan gol yemek zorundamı... gitsin amatörde bir takımda kalecilik yapsın. cürük elma istemiyorum.

Bizim yenerken kötü denilen Samsun 25dk da 4pozisyona girdi ve baskı kurdu TS'ye. Yaa atıp tutanlar.

Biz kendi evimizde oynadık ama,Samsun'da oynasaydık emin ol daha fazla verirdik.

Eyvallah Hocam. Ben 1 puana sevinen bir Galatasaray Taraftarı değilim.

96 senesini hatırlarsın Hocam. Dağılmış bir takım. İstifa eden yöneticiler. Kötü skorlar. O oyunculara 2-3 yerli takviyesi + Hagi-Popescu-Tafi paketi. Sabırla oldu. O sene yine ilk 5 maç biliyorsun. Umutsuzluktan okulda gıkım çıkmıyordu. Neyse...

Burada benim gördüğüm olumlu yönlerimiz şu dur :

1-Takım savunması (izlediğim takımlar arasında yaklaşık 12 takım 2şer maç) en iyisini biz yapıyoruz. An itibari ile TS hala yapamıyor.

2-Direnç

3-Gelişen özgüven

Eksiklikler:

1-Ofansta yetersiziz ama bu maç test edemedik 4-4-2yi. 10dk da gördüğüm "umutluyum" çok gol atamasakta baskı kurabilir ortalama 2 golü bulabilirz Ocak aına kadar

2-Bazı oyuncularımıza uyarılar gerekiyor. Muslera-Sabri ve Selçuk

3-Yetersiz seviyede olan özgüven (gelişmekte)

+ Ali Samiyen'deki 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi.

Ancak ben o zaman şu an ki halimden daha da umutluydum. Neden mi ?

Hagi'yi biliyordum. Efsane, Hagi ya !

Popescu, bize geldiğinde Barca'nın kaptanıydı.

Taffarel, bir şey söylemeye bile gerek yok.

Ya şimdi,

benzetmemi mazur gör, hani art niyetli olduğumdan değil, öyle lakap takmışlar ya o yüzden..

3 haftadır canla başla mücadelesine şahit olduğumuz bidon Melo !!

Biraz da Muslera

Yani kısaca,

o zaman ki yabancılardan beklenen beklenti ile şimdikilerden beklenen beklenti. İkisinin arasında dağlar, hatta okyanuslar var.

Umarım anlatabilmişimdir.

Yerlilere hiç gelmiyorum bile

Burada da uçurumlar var.

Bu yüzden yönetimler diyorum ya işte.

+ Ali Samiyen'deki 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi.

Ancak ben o zaman şu an ki halimden daha da umutluydum. Neden mi ?

Hagi'yi biliyordum. Efsane, Hagi ya !

Popescu, bize geldiğinde Barca'nın kaptanıydı.

Taffarel, bir şey söylemeye bile gerek yok.

Ya şimdi,

benzetmemi mazur gör, hani art niyetli olduğumdan değil, öyle lakap takmışlar ya o yüzden..

3 haftadır canla başla mücadelesine şahit olduğumuz bidon Melo !!

Biraz da Muslera

Yani kısaca,

o zaman ki yabancılardan beklenen beklenti ile şimdikilerden beklenen beklenti. İkisinin arasında dağlar, hatta okyanuslar var.

Umarım anlatabilmişimdir.

Yerlilere hiç gelmiyorum bile

Burada da uçurumlar var.

Bu yüzden yönetimler diyorum ya işte.

O konuda haklısın. Eksiklerimiz hala devam ediyor. Hocamız farkında ve istekleri var. Umarım yerine getireceklerdir. Ama iyi yoldayız. Karamsar olunacak tablo yüzdelik dilimin 20sini oluşturuyor kanımca.

Bizim yenerken kötü denilen Samsun 25dk da 4pozisyona girdi ve baskı kurdu TS'ye. Yaa atıp tutanlar.

İşte anlamıyorlar bizde körükörüne Galatasarayı desteklemiyoruz.

Deplasman-10 kişi-Kaleci-yeni takım bunlarıda görmeliyiz.

Fener berbat top oynuyor.Orduspor ve Manisa maçlarını nasıl kaybetmedi hala anlamış değilim.Antep zaten berbattı.

Bilica-Caner-Bekir-Christian la top oynuyorlar taraftar hala memnun.

Bizde bu durumdan memnun değiliz ama umutluyuz diyoruz.

ts 1-0 onde. burak

Geri
Üst Alt