STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Bu sene yine avaraj takımı oluruz gibi geliyor. Saç baş yoluyoruz 2 senedir,, rezalet futbol, çelimsiz ve isteksiz futbolcular,, taktik ve ruh anlamında hiç bir şey veremeyen bir terim ve en büyük eksi gökhan zan, sercan ve hakan baltamız var,, sabriyi saymıyorum bile,, gene takımın en iyisi kazımdı,, melo'dan beklentiler çok fazla melo gol oyuncusu değil defansif orta saha oyuncusudur,, bundan daha iyisini yapamaz,, elmander kesinlikle aranan adam değil,, baros yine girdiği giib kendini attı bu sefer penaltı oldu,, geçen haftalarda attıklarından hiç biri olmamıştı,, ujfaluji çok aksıyor,, özet geçeyim teknik heyetten futbolcularına herkez dökülüyor,, Muslera mı? :) denecek birşey yok,, birkaç maç daha sabretmemiz gerekicek,,
Bu arkadaş herhalde alkollu.Alın bunu dışarı...

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

enayi birde meloyu gecen macta yaptigi gibi ofansa katki yapmiyor diye elestiriyor, ulan salak herif, takim 10 kisi, melo en defansif olan adam sahada, ne ofansa katki mi yapicak su halde, gerizekali.

"gecen mactaki ofansa olan katkisindan eser yok" diyor herif utanmadan ikinci spiker de, aynen diyor

Melo'nun hatası 10 numarayı almak oldu. İnsanlar onu Alex benzeri bir topçu sanıyor artık. Futbol cahili ve gerizekalı insanlar sarmış futbol programlarını.

birde su var, kuslar öne olduklari halde evinde 1 kisi eksik olan rakibi yenemiyor

biz hemen hemen 80 dk bir kisi eksik oynadik, deplasmandaydik, ustune kirmizi karti göre kaleci idi.

kisaca, en mantiklisi en iyisi, bu maci hemen unutmak.

bir dahaki maca konsatre olmak.

bakin yarin en buyuk 2 rakibimiz bursa-bjk oyniyor, en az birisi, yada ikiside puan kaybedecek.

fener kayseride 3 puanla dönerse, kirmizi kar yagar, gerci bu balla dönerbilir de ama neyse.

demek istedigim cok takmayin kafaniza, baya puan kayiplari olacak, hem biz de, hem rakiplerde.

Alayınızı biliyoruz rahat ol sen.Sadece yenilgi sonraları ortaya çıkan fırsatçılarla oturup futbol tartışmam .

boş mesajlarla ortalık bulandıranlardan değilim en azından.. gördüğümü yazarım,, geçen sene lig bitiş averajın -5 bu sene bu futbolla nereye kadar gider sanıyorsun,, karalara bağlamadım ama görünen köy klavuz istemez.

Melo'nun hatası 10 numarayı almak oldu. İnsanlar onu Alex benzeri bir topçu sanıyor artık. Futbol cahili ve gerizekalı insanlar sarmış futbol programlarını.

kaya cilingiroglu mesela. ben olsam 10 numara olarak almazdim dedi. bunun gibi adamlar futbol yorumculugu yapiyor iste.

Bu sene yine avaraj takımı oluruz gibi geliyor. Saç baş yoluyoruz 2 senedir,, rezalet futbol, çelimsiz ve isteksiz futbolcular,, taktik ve ruh anlamında hiç bir şey veremeyen bir terim ve en büyük eksi gökhan zan, sercan ve hakan baltamız var,, sabriyi saymıyorum bile,, gene takımın en iyisi kazımdı,, melo'dan beklentiler çok fazla melo gol oyuncusu değil defansif orta saha oyuncusudur,, bundan daha iyisini yapamaz,, elmander kesinlikle aranan adam değil,, baros yine girdiği giib kendini attı bu sefer penaltı oldu,, geçen haftalarda attıklarından hiç biri olmamıştı,, ujfaluji çok aksıyor,, özet geçeyim teknik heyetten futbolcularına herkez dökülüyor,, Muslera mı? :) denecek birşey yok,, birkaç maç daha sabretmemiz gerekicek,,

Ahh saner ahh hırsız bir başkanımız yokki bize maç satın alsın

boş mesajlarla ortalık bulandıranlardan değilim en azından.. gördüğümü yazarım,, geçen sene lig bitiş averajın -5 bu sene bu futbolla nereye kadar gider sanıyorsun,, karalara bağlamadım ama görünen köy klavuz istemez.

Emreyi sadece Goooll yazdı diye anında ihraç eden Moderasyon uyuyor galiba ya herif takımın kalecisinden çaycısına kadar sallamış niyeti belli işte hala neyi bekliyorlar acaba.

Lütfen bırak bu işleri.

averaj takımı oluruz lafın boşun önde gideni mesajdı bursalı.

birde su var, kuslar öne olduklari halde evinde 1 kisi eksik olan rakibi yenemiyor

biz hemen hemen 80 dk bir kisi eksik oynadik, deplasmandaydik, ustune kirmizi karti göre kaleci idi.

kisaca, en mantiklisi en iyisi, bu maci hemen unutmak.

bir dahaki maca konsatre olmak.

bakin yarin en buyuk 2 rakibimiz bursa-bjk oyniyor, en az birisi, yada ikiside puan kaybedecek.

fener kayseride 3 puanla dönerse, kirmizi kar yagar, gerci bu balla dönerbilir de ama neyse.

demek istedigim cok takmayin kafaniza, baya puan kayiplari olacak, hem biz de, hem rakiplerde.

Puan kaybı değil takılan konu,oynanan futbol. Belli bir şablonda oynamıyor gibiyiz,topu tutamıyoruz,pas yapamıyoruz vb.Hadi 10 kişi olmaya bağlayalım da, Karabükspor'a Barcelona tarzı takım hüvviyeti kazandırmanın bahanesi olamaz bu.

Sahada kişiliğimiz yok. Bu zaman alacak bir konu olsa da,oyuncu yapımız hızlı oynayabilecek yapıda değil. Ağır bir takımız..Hızlı oyuncularımızın da top kontrolleri iyi değil.

Ahh saner ahh hırsız bir başkanımız yokki bize maç satın alsın

öyle bir şey olmasın zaten,, onları yapanlar nerelerde belli,, ama gerçekleri görmemek için kör olmak lazım,, takımdaki futbolcuların galatasaray' yakıştığını düşünenler varsa galatasaraylılığından şüphe duyarım onların.

nerde eski galatasaray kalmadı eski büyüklüğümüz

öyle bir şey olmasın zaten,, onları yapanlar nerelerde belli,, ama gerçekleri görmemek için kör olmak lazım,, takımdaki futbolcuların galatasaray' yakıştığını düşünenler varsa galatasaraylılığından şüphe duyarım onların.

Evet, hepimizin foruma girip "averaj takımı oluruz" yazmamız gerekli. Ancak o zaman gerçek Galatsaray'lı oluruz.

Puan kaybı değil takılan konu,oynanan futbol. Belli bir şablonda oynamıyor gibiyiz,topu tutamıyoruz,pas yapamıyoruz vb.Hadi 10 kişi olmaya bağlayalım da, Karabükspor'a Barcelona tarzı takım hüvviyeti kazandırmanın bahanesi olamaz bu.

Sahada kişiliğimiz yok. Bu zaman alacak bir konu olsa da,oyuncu yapımız hızlı oynayabilecek yapıda değil. Ağır bir takımız..Hızlı oyuncularımızın top kontrolleri iyi değil.
aynen hızlı olmadıgımız gibi aklıyla oynayacak oyuncuyuda cıkarıyoruz. riera meslea. kazım tamam mücadele ediyor. hareketler yapıyorda sonuc yok. birde oyuna sabriyi alıyorsun. adamda teknik yok. 10 kişi kaldıgın macta hem teknik hem hızlı adamları alacaksın. engin varsa elinde engin oynar kanatta. kazım artık yedek kalmalı. ufugun yedigi golü görünce amatörde bile kalecilik yapamaz dedim.

10 kisi kalinan macta alinan 1 puan kotu degildir.Her mac galip gelecek degiliz elbet

belki söz ağır ama geçen seneki avarajına bir bak istersen, sen yakıştırıyosan boş mesaj olsun benimkiside.

Yakıştırmamak ayrı, buraya gelip averaj takımı oluruz yazmak ayrı. Galatasaray'lı adam öyle yazmaz.

Misal siz bizi 6-0 yendiniz, üzüldük hepimiz. Fakat sonra ki derbilerde buraya gelip de "fark yeriz" yazmadık. Fakat bu durum o aldığımız farklı yenilgiyi takımımıza yakıştırdığımız anlamına gelmez. Anlatabildim mi?

averaj takımı falan olmayız ama vasat bir sezon olur ,takım oturacak diye bekleyip dururken seneye eboue-riera-elmander gibi isimler biraz daha tempo kayıp ederler , yerlilerde gökhan zan falan gönderilse bile bu sefer engin gibi vasat transferler günah kecisi olur vessalam kısır bir döngü sürer gider taaki birileri ne oluyoruz deyip koskoca Galatasaray camiasını aynı isimiler etrafında dönen komedi carkından cıkarıp modern bir yapılanmaya sokuncaya kadar umarım o zamana kadar bu köhnemiş zihniyet mali olarak bizi batırmaz...

Ben Galatasarayı hiç beğenmedim hiç iyi bir kadro oluşturulmadı o yüzden umudum yok :

Öncelikle 1.snıf bir kaleci almalıydık. ( Muslera olabilirdi.)

Sonra defansa tecrübeli bir isim alınabilirdi. ( Ujfalusi olabirdi hem tecrübeli hemde hesaplı olurdu. )

Oyunu iki yönlü oynayabilen oyuncular almalıydık. ( Eboue-Melo çok iyi olurdu. )

Kaliteli türk oyuncular almalıydık. ( Selçuk İnan-Sercan )

Üstelik yabancı T.Direktörle olmuyor yerli olmalı. ( F.Terimi ikna etmeliydik. )

A.Polatlada devam etmemeliydik artık güvenimiz kalmadı.

Bunlar yapılmamışken bende diğer arkadaşlar gibi bu senede bir şey olmaz diyorum.:)

Geri
Üst Alt