Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül
genelde sözlerine katılıyorum. riera cıkcagına kazım cıkmalıydı. ufuk karpuzcunun teki zaten. yedigi golü birine carptı sandım megerse ufukta göz yanılmaı olmuş. bizim futbolcuları arkasında durursa tabi topu göremez. kanat adamı olarak kazım oynamaz. oynatcaksan elinde hızlı ve pırpır olan engini oynatcaksın. iyi oynar veya oynamaz dogru olan bu. bu takımda forvet şarrtı alınmadı. bu takıma forvet arkası yaratıcı adam lazım bu belli oldu. birde defans cok geride duruyor. sorunların en büyügüde bu.. birde bümyamin şefrefsiz gerzerin sarı cıkarcagına kırmızı cıkarması bizi beter etti. oysaki maca iyi başlamıştık.Yahu hangi birisini yazcaksın..
Herşeyi geçtim...Şu ufuğun yetersiz bir kaleci hatta rezil bir kaleci olduğunu ne zaman anlayacağız..Daha ne kadar başımızı yakacak bu kaleciler..Yeter yahu..bıktım usandım..Adam YETERSİZ,YETERSİZ,YETERSİZ...Göndereceksin yahu..göndereceksin ve her hangi bir yerli kaleciyi alıp onu deneyeceksin..Belki bir ihtimal tutar umudunu taşırız bizde..
Gına geldi artık bunları göremeyen şu iş bilmez yöneticilerden,teknik ekiplerden..
Kardeşim mecburmuyum artık bu sabrinin,gökhanın,baltanın basit amatörce yaptıkları hataları izlemeye..Gönderin artık şu adamları be..yeterbe yeter....
Bundan önce Keitaya övgüler yağdırarak sezonu kapatıyorduk şimdide sadece Meloyu överek sezonu bitiririz..
Şu maç için söylenecek tek sözüm bünyamin Allah belanı versin..şu an karşımda olsan suratına tükürürüm..Bu takımı birazcık seven yönetici tepkisini koyar bu adama..Ama nerde öyle başkan ve yönetici...
Kimse kendini kandırmasın bu kadroyla bu ağır oyuncuların çok olduğu ve yaratıcı oyuncuların olmadığı bu takımla 10 kişiyle bu kadar olur..Zaten Fatih Terimde tercihleriyle olaya tuz biber ekti..10 kişi kaldıktan sonra Rierayı çıkartan Fatih Terimi görmez olsaydı bu gözler..Yazık...
Bilmiyorum Fatih Terimin transferde nasıl bir ilşkisi vardı yönetimle..İstediği adamlar alındımı...Yoksa fazla para deyip istemedimi...
Ama şu transfer konusunda şu yönetime ve teknik ekibe söyliyecek söz bulamıyorum..
Benim üzüldüğüm kadar,dert yaptığım kadar kafaya takıyorlarsa bende adam değilim..Yazıklar olsun size..
Bu takım bu sene başarılıda olabilir ama bu yukarıdaki gerçeği hiç bir zaman değiştirmez..