STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Yahu hangi birisini yazcaksın..

Herşeyi geçtim...Şu ufuğun yetersiz bir kaleci hatta rezil bir kaleci olduğunu ne zaman anlayacağız..Daha ne kadar başımızı yakacak bu kaleciler..Yeter yahu..bıktım usandım..Adam YETERSİZ,YETERSİZ,YETERSİZ...Göndereceksin yahu..göndereceksin ve her hangi bir yerli kaleciyi alıp onu deneyeceksin..Belki bir ihtimal tutar umudunu taşırız bizde..

Gına geldi artık bunları göremeyen şu iş bilmez yöneticilerden,teknik ekiplerden..

Kardeşim mecburmuyum artık bu sabrinin,gökhanın,baltanın basit amatörce yaptıkları hataları izlemeye..Gönderin artık şu adamları be..yeterbe yeter....

Bundan önce Keitaya övgüler yağdırarak sezonu kapatıyorduk şimdide sadece Meloyu överek sezonu bitiririz..

Şu maç için söylenecek tek sözüm bünyamin Allah belanı versin..şu an karşımda olsan suratına tükürürüm..Bu takımı birazcık seven yönetici tepkisini koyar bu adama..Ama nerde öyle başkan ve yönetici...

Kimse kendini kandırmasın bu kadroyla bu ağır oyuncuların çok olduğu ve yaratıcı oyuncuların olmadığı bu takımla 10 kişiyle bu kadar olur..Zaten Fatih Terimde tercihleriyle olaya tuz biber ekti..10 kişi kaldıktan sonra Rierayı çıkartan Fatih Terimi görmez olsaydı bu gözler..Yazık...

Bilmiyorum Fatih Terimin transferde nasıl bir ilşkisi vardı yönetimle..İstediği adamlar alındımı...Yoksa fazla para deyip istemedimi...

Ama şu transfer konusunda şu yönetime ve teknik ekibe söyliyecek söz bulamıyorum..

Benim üzüldüğüm kadar,dert yaptığım kadar kafaya takıyorlarsa bende adam değilim..Yazıklar olsun size..

Bu takım bu sene başarılıda olabilir ama bu yukarıdaki gerçeği hiç bir zaman değiştirmez..
genelde sözlerine katılıyorum. riera cıkcagına kazım cıkmalıydı. ufuk karpuzcunun teki zaten. yedigi golü birine carptı sandım megerse ufukta göz yanılmaı olmuş. bizim futbolcuları arkasında durursa tabi topu göremez. kanat adamı olarak kazım oynamaz. oynatcaksan elinde hızlı ve pırpır olan engini oynatcaksın. iyi oynar veya oynamaz dogru olan bu. bu takımda forvet şarrtı alınmadı. bu takıma forvet arkası yaratıcı adam lazım bu belli oldu. birde defans cok geride duruyor. sorunların en büyügüde bu.. birde bümyamin şefrefsiz gerzerin sarı cıkarcagına kırmızı cıkarması bizi beter etti. oysaki maca iyi başlamıştık.

Ben takımdan ve gelişiminden memnunum.

Bu gece bir kaza oldu. Golü yedikten sonra beraberlik bizim için şanstı.

Eksiklerimiz tabi ki var ama geçen seneden en azından daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.

Melo, Sercan, Elmander, Baros, Ujfalusi, Gökhan istekli,

Hakan Balta iki maçtır iyi iş çıkarıyor, özgüveni yavaş yavaş yerine geliyor,

Kazım'ın zor zamanlarda inisiyatif alma çabasını sevdim,

Selçuk'un zor maçlarda biraz daha ön plana çıkması lazım,

Eboue'den daha fazlasını bekliyorum,

Riera'yı merak ediyorum,

Sabri ileride topu biraz isabetli kullansa vazgeçilmez olur,

Muslera'ya da kesinlikle destek olunması lazım.

Eboue 10 kişi olmamızdan dolayı defansı düşündü daha çok ve duvar gibiydi.*

Çok iyi bir yorum olmuş oyuncuları güzel değerlendirmişsiniz. Ben de aynı fikirdeyim.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

spiker hemen muslera zaten ilk haftada güven vermemisti diyor.ulan adami almadan önce alamazlar deniyordu alinca tüh kaka oldu

Bu ne yahu herkes yine karalar bağlamış.Sükunet beyler herkes tabi ki eleştirebilir fikrini söyleyebilir zaten burası bunun için var ama yok averaj takımı oluruz yok öldük bittik kahrolduk demeye hacet yok.Bu ligde kimler nerelerden şampiyon oldu.Eğer bir sıkıntı yaşamazsak sakatlık gibi şampiyon olabiliriz.İnanın arkadaşlar oyuncuya güvensizlik değil mesele takıma inanmak tamamen.

Devre arasinda mutlaka hizli ve iyi bir stoper bulmamiz lazim. Defansin arkasina atilan hemen hemen her top tehlikeli oluyor.

beyler, elestirip durmayin gözünüzü seveyim.

kirmizi kart olmasaydi, inanin cok farkli bir mac olacakti.

ben hic kizmadim, hatta sevindim 1-1 bitmesine, cunku o penaltiyi ridvan hediye etti bize resmen.

sadece musleraya cok kizdin, cunku saka gibi bir hata yapti.

ama gecti artik, musleraya en cok simdi destek verilmeli, cunku simdi cok ihtiaci var adamin bu destege.

2 macta yakmis olabilir ama benim ona olan güvenim sonsuz, cunku cok iyi bir kaleci oldugunu biliyoruz, cok daha iyi olabilicegine de.

ufuga gelirsek, yedigi gol, girer girmez elinden kacirdigi top ... aynen devam gecen senelerde oldugu gibi.

es ese karsi aykut yetisir umarim

Aynen katılıyorum sana.

Dostlar maçı izleyemedim. Oyuncular nasıldı. Kısa bir özet geçebilecek varmı? :)

spiker hemen muslera zaten ilk haftada güven vermemisti diyor.ulan adami almadan önce alamazlar deniyordu alinca tüh kaka oldu

enayi birde meloyu gecen macta yaptigi gibi ofansa katki yapmiyor diye elestiriyor, ulan salak herif, takim 10 kisi, melo en defansif olan adam sahada, ne ofansa katki mi yapicak su halde, gerizekali.

"gecen mactaki ofansa olan katkisindan eser yok" diyor herif utanmadan ikinci spiker de, aynen diyor

Yahu çok mu zor fbliyim bjkliyim demek hayır utanıyor musunuz anlamam ki yani her takım taraftarına açık bir forumken hala Galatasaray'lı gibi yorum yazmak ne iş lan

Gördüğümü yazdım ben arkadaşım bjk li f5 li olsam burda yazmam,, kimlik numarama kadar herşey var kayıtlarda rahat ol yani,, doğruları yazınca hepiniz yamuluyorsunuz, açın gözünüzü artık,, bu akşam ne vardı takımda 11 kişi olsak yenecekmiydik sanıyorsun, ne yani 10 kişi kaldık kardemir karabük demir çelik spor!!!! un taraftarının holeylerini mi duymak hoşunuza gitti,, öyle aptal aptal oturup tek bir kişinin topa basmamasını izlemek hoşuna mı gitti,, Oynadığın takıma bak bir de kendine dön bak ne haldesin.

enayi birde meloyu gecen macta yaptigi gibi ofansa katki yapmiyor diye elestiriyor, ulan salak herif, takim 10 kisi, melo en defansif olan adam sahada, ne ofansa katki mi yapicak su halde, gerizekali.

"gecen mactaki ofansa olan katkisindan eser yok" diyor herif utanmadan ikinci spiker de, aynen diyor
bunlarin alayi yavsak zaten.fb yalakalari nolacak

Bence Fatih hoca mantıklı davrandı şu sıkı maç trafiğinde oyuncuları yorup sakatlamak çok saçma olur..Bugün kuşlar kendi evlerinde 10 kişi kalan takımı yenemiyolar biz deplasmanda 10kişi kalmışız ve sercan çıkana kadar oyundan o kadar da kopmamışız ve beraberliği çıkarabilmişiz en azından ama hala Allah' tan belasını isteyenler var..İstersek 34 de 34 yapalım şampiyon olmayacağız.Play-offu anlatsın biri en iyisi

Bence Gökhan yerine Semih oynamalı artık yeter, bir uzun top atıyorlar direk tehlike. Artık hemen hemen her takımın seri forvetleri var, bizim stoperler maymun oluyorlar karsılarında. Semih hem daha çevik hem de ayağını daha iyi kullandığı için savunmadaki problem tam olarak olmasa da önlenmiş olur.

Onu söyledikten sonra o spikere cok agir küfürler ettim, o arada da golü yedik. :asd:

dün telegolde febesler erman torogluna ana avrat küfrediyor tvde.gargamelde gülerek erman hocaya hafif bir protesto var diyor.ulan adamin anasina küfrediyorlar hafif diyerek gülüyor gargamel

salman ben bunu unutmuştum aynen. cok salak spikerler var bu lig tvde angutmudur nedir anlayamdım şerefsizleri.

aynen. buna bende acayip sinirlendim. nereden buluyorlar böyle salak spikerleri sasiriyorum. bakkal dan, manav dan mi aliyorlar ne.

Gördüğümü yazdım ben arkadaşım bjk li f5 li olsam burda yazmam,, kimlik numarama kadar herşey var kayıtlarda rahat ol yani,, doğruları yazınca hepiniz yamuluyorsunuz, açın gözünüzü artık,, bu akşam ne vardı takımda 11 kişi olsak yenecekmiydik sanıyorsun, ne yani 10 kişi kaldık kardemir karabük demir çelik spor!!!! un taraftarının holeylerini mi duymak hoşunuza gitti,, öyle aptal aptal oturup tek bir kişinin topa basmamasını izlemek hoşuna mı gitti,, Oynadığın takıma bak bir de kendine dön bak ne haldesin.

Alayınızı biliyoruz rahat ol sen.Sadece yenilgi sonraları ortaya çıkan fırsatçılarla oturup futbol tartışmam .

.

arkadaslar takım henuz lıge hazır degıl..bırsuru mac ard arda gelınce takımın kosacak halı kalmadı...ama bu takımın sunu ogrenebılmesı gerekıyor..bu gıbı maclarda pozısyon vermeden bır kac pozısyona gırıp gol atmasını ogrenmemız gerekıyor..deplasman maclarında cok sıkıntı cekecegız gıbı...

Geri
Üst Alt