STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Maçın taktiği , oyuncuların formu , kimin oynadığı , kimin oynamadığı , hakem nasıl , rakip nasıl vs vs... bu maç için hepsinden daha önemli bir olay oldu. Hemde 3-4 defa en az.

UFUK denilen şahıs Galatasaray'ımızı rezil etmiştir. Şuandan itibaren takımda en nefret ettiğim kişidir. Yazıklar olsun sana.

kardeş ufuk naptı ??

kardeş ufuk naptı ??

Hiç bir şey yapmadı ki.Sorun bu heralde.Adam topu oyuna bile sokmuyor.Galatasaray ne durumda olursa olsun 1 puan için oynacayak bir takım değildir.Biri öğretsin şu kalasa.

Bu maçın bir yorumu olamaz. Muslera sağolsun 3 lig maçının 2'sinin içine etti. Umarım devamı böyle olmaz. Taktik-sistem falan konuşmak anlamsız. 4-4-2 oynadığımız ilk 15 dakika umut verdi. Belki de bir deplasman maçından rahat bir 3 puan çıkarabilirdik. Birkaç maç daha görmek gerek.

Hakemin ne kadar çelişkili kararlar verdiğini çok rahat görebiliriz.. Eboue'ye yapılan hareket Muslera'nın yaptığının aynısıydı.. Biri kırmızı kartla cezalandırıldı diğeri uyarılmadı bile.. Melo'yu 2 pozisyonda net indirdiler.. Bünyamin Gezer bugün bizi öldüren adamdır.. Muslera'ya suç bulmak hata bence..

Hakemin ne kadar çelişkili kararlar verdiğini çok rahat görebiliriz.. Eboue'ye yapılan hareket Muslera'nın yaptığının aynısıydı.. Biri kırmızı kartla cezalandırıldı diğeri uyarılmadı bile.. Melo'yu 2 pozisyonda net indirdiler.. Bünyamin Gezer bugün bizi öldüren adamdır.. Muslera'ya suç bulmak hata bence..

Muslera doğru mu yaptı yani ?

Hakemin tutarsızlığna bir şey demem de Muslera'nın pozisyon bence kırmızı kart. Yorum meselesi bu, çok üstünde durmuyorum.

Stekelenburg'u Roma'nın aldığına bugün bir kez daha üzüldüm. 15dk.oynamasına rağmen sektirdiği top, kırmızıdan daha büyük hataydı bence. Muslera ibb'de 3,bugün 2, toplam 5 puana neden oldu.neyse canı sağolsun

bizde adam gibi stoper olsa, en azindan bir tane adam gibi yabanci stoper olsa, hem geride cok daha saglam duran, hem kornerlerde goller bulan bir akim olurduk.

elin oglu cikiyor ilk macta kafadan 2 tane asiyor, 2-3 kaciriyor

biz korner kullaniyoruz, kalemizde pozisyonla sonuclaniyor atak.

bizde adam gibi stoper olsa, en azindan bir tane adam gibi yabanci stoper olsa, hem geride cok daha saglam duran, hem kornerlerde goller bulan bir akim olurduk.

elin oglu cikiyor ilk macta kafadan 2 tane asiyor, 2-3 kaciriyor

biz korner kullaniyoruz, kalemizde pozisyonla sonuclaniyor atak.

Abi korner dedin de Selçuk şu kornerleri ön direğe kesmese ne güzel olur.

Ben takimdan umutluyum hele 4-4-2 ile.

Bugun sans yanimizda degildi Sercan o asirtmayi atsaydi keske.

Neden positif dusunmuyoruz mesela sonradan oyuna girenlerin katkisi yada mac cevirmemiz felan.

Sabir renktaslar sabir daha cok mac var ligde hicbir takim hazir degil

Ben takimdan umutluyum hele 4-4-2 ile.

Bugun sans yanimizda degildi Sercan o asirtmayi atsaydi keske.

Neden positif dusunmuyoruz mesela sonradan oyuna girenlerin katkisi yada mac cevirmemiz felan.

Sabir renktaslar sabir daha cok mac var ligde hicbir takim hazir degil

Sercan o aşırtmayı 100 defa yapsa 90 tanesinde yapamaz,sorun burda zaten..

Abi korner dedin de Selçuk şu kornerleri ön direğe kesmese ne güzel olur.

Selçuk Trazon'da duran toplardan çok sayıda asist yapıyordu. Demek ki bizde duran topları gole çevirecek adam yok. :o

Selçuk Trazon'da duran toplardan çok sayıda asist yapıyordu. Demek ki bizde duran topları gole çevirecek adam yok. :o

bende böyle dusunuyorum.

servetin hava toplarda iyi olmadigini 3 yildir dile getiriyorum zatende, gökhan zan servetten beter mis bu konuda.

egemen mesela, dun gerek kendi ceza sahasinda, gerek kornerlerde rakibin ceza sahasinda hemen hemen tüm kafa toplarini aldi.

sidnei 2 gol atti.

lugano kornerlerde hep buyuk tehlike oluyordu.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Gördüğümü yazdım ben arkadaşım bjk li f5 li olsam burda yazmam,, kimlik numarama kadar herşey var kayıtlarda rahat ol yani,, doğruları yazınca hepiniz yamuluyorsunuz, açın gözünüzü artık,, bu akşam ne vardı takımda 11 kişi olsak yenecekmiydik sanıyorsun, ne yani 10 kişi kaldık kardemir karabük demir çelik spor!!!! un taraftarının holeylerini mi duymak hoşunuza gitti,, öyle aptal aptal oturup tek bir kişinin topa basmamasını izlemek hoşuna mı gitti,, Oynadığın takıma bak bir de kendine dön bak ne haldesin.

İdeal kuşsun. 2 yıllık üyelik 20 mesaj.

Şimdi cevap veriri. Girip okuyorum ben pek yazmam...Şimdide yazma lütfen.

Arkadaşlar panik yapmaya grek yok istediğimiz hayal ettiğimiz kadar iyi değiliz ancak geçen seneye oranla çok farklı oldugumuzda ortada gecen sezon geriye düşüp beraberliği kurtardıgımız yada gecen haftakı gibi 1-1den 3-1 yaptıgımız mac varmı;muslera konusun gelince acaba adamın böyle garip cıkıslar yasaması panık oldugunun göstergesı değilmi acaba stoperlerımız yada geri dörtlü maç içerisinde muslera ıle diyalog içerisindemi?savunmada gökhan zanı ,serveti oldugu müddetce ki hakan baltayıda unutmamak lazım savunma muhakkak sorunlu demektır .kaleci böyle bir cıkıs yapıyorsa savunmaya güvenmedıgınden ve iletişimsizlikden olabılır yoksa musleranın amatör bir kalecı olmadını hepimiz biliyoruz fatih terim ulfalujiyi stoper olarakda dusunmuyordu neden bu takıma stoper ıstemedı acaba ,ayrıca bizi yakarsa fatih terimin sabri,kazım,balta hastalığı yakar .ocak ayındada gelenler olacaktır bir santrafor bir stoper garanti hazırandada gelenler olur sözün kısası daha ıyı olucagız...

A planı olmayan imparatordan B planı beklemek saçma tabi.

10 kişi kaldık, imparator ne yapsın ?

Rierayı çıkar sonra Sercanı da çıkar, Sabriyi al. Golü yiyince Baros u sok. Gol yemesen Baros u alacağın yok. Beraberlik ne güzel.

bende böyle dusunuyorum.

servetin hava toplarda iyi olmadigini 3 yildir dile getiriyorum zatende, gökhan zan servetten beter mis bu konuda.

egemen mesela, dun gerek kendi ceza sahasinda, gerek kornerlerde rakibin ceza sahasinda hemen hemen tüm kafa toplarini aldi.

sidnei 2 gol atti.

lugano kornerlerde hep buyuk tehlike oluyordu.

çok haklısınız.fakat bir de şu durum var.selçuk her zaman 6 pasa doğru attığı serbest vuruş ve kornerlerle goller attırmıştır genelde.bugün attığı kornerleri lütfen evinde ligtv olanlar bir izlesin.bi iki tanesinde topu değil kafa bel hizasına kaldıramadı ve her topu anca ön direğe yetiştirebildi.gerçekten büyük fark var arkadaşlar.yoksa kafa vurcak adamda yok bizim takımda haklısınız..hele biraz önce falcaoyu izledikten sora,herşey tokat gibi çarpıyo insanın suratına...

bu takımda geçen senenin baskısı var.

ne zaman yenilsek oyuncular açıklama yapıyo taraftarımız üzülmesin geçen senekinden farklı olacak. yok şöyle yok böyle. sürekli geçen seneyi katıyolar araya. demek ki üzerlerinde bu sene başarılı olmalıyız yoksa dünyanın ucunda ölüm var zihniyetinde bi baskı var.

ama genel anlamda oyuna baktığımızda Riera çıktığı anda maç koptu. ilerde tek top tutabilecek adamdı. kazıma kaldık 80 dakika ne gol atacağını ne de attıracağını biliyorduk zaten.

edit: 2 mesaj göndermiş :(

fatih hoca kazım ve sercan duruken takımda tek orjinal kanat oyuncusu rierayı oyundan çıkarması çok yanlış bir tercihti şu kazım aşkını anlamadım hocanın olmuyor işte olmuyor

Geri
Üst Alt