Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
------------Vjekoslav Tomic-------------
Erdem----Deumi---Danilo Nikolic----Erkan
---------Ragued---Birol-----------------
Ilhan Parlak----Cernat------Mehmet Cakir
--------------Shelton-------------------
Karabükspor'da cok ofansif oynayacak.
kendisini yakınen tanımam ama ihraclara baktıgımda 'Kamil Sarper Özsefer' isimli üyenin ihrac edildigini gördüm nedeni baska takımı tutup üyeleri provoke etmek yazıyor.oysaki ben bu isimli bir üyeyi gsbasket den de tanıyorum.kendisi basketle yakından ilgilidir.kendisini bir galatasarayli olarak bilirim.sadece yanlış hatırlamıyorsam göztepeye de sempatisi var o kadar.örnegin bu sebeple bu ihracı cok da anlayamadım ya neyse sonucta olayın iç yüzünü pek bilmiyom.
Süratli oyunculardan korkarım.Zan'ı geçtim artık Ujfalusi'nin tutması lazım onu.
beyler kaptan kim ya bu takımda![]()

İnsanların arkasından konuşmak hoş değil. Sen buralarda yokken Emre günlerce burada nöbet tutuyordu. Elbet bir yanlış anlaşılma olmuş. Yoksa Emre`nin fener ile alay edici bir sürü mesaj ve paylaşımlarını göstere bilirim. Bir yazı ile adamı harcamayın. Maçı radyodan dinliyordu. Yanlış anlamış olabilir...
' siz yokken biz vardik'Emre yanındayım ben de renktaşBana da bi like
![]()
![]()
![]()
Sabri'nin ortaları konuşulmuş yine, ben de birşeyler karalıyım o vakit. Sabri'nin ortalarının bu kadar yerden yere vurulması tamamen ön yargı ve sürü psikolojisinden kaynaklanıyor. Mükemmel olmayabilirler, isabet oranı %100 olmayabilir (ki böyle bir istatistiği yakalayan futbolcu yok zaten) ancak kesinlikle ve kesinlikle bu kadar eleştirilcek kadar kötü değiller, benim zaman zaman beğendiğim dahi oluyor hatta. Sabri'nin problemi başka, Sabri nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor yani temel, mental bir sorun, eleştirecekseniz doğru yerden eleştirin bari. Sadece ortalarını kıyaslayarak konuşuyorum, Sabri'nin ortaları o sözde Avrupa'nın en iyi 10 beki arasından gösterilen, Avrupa devlerini peşinde sürükleyen (!) Gökhan Gönül'ünkülerden kat be kat daha iyi.
Koyun can derdinde, kasap et derdinde.![]()

Formamız hangisi ?
Emre nin yorumlarını takip ettiğim kadarıyla çok koyu bir Galatasaralıy dı, neden ihraç ediliğini bilmiyorum ama transfer sezonunda sabahlara kadar klavyenin başındaydı neden ihraç edildiğini açıkcası merak ediyorum foruma renk katıyordu hakkının yenmesini istemem.