STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

Vikiye baktım Sheltonla ilgili bir cümle: He is considered one of the fastest players ever.İlk defa duydum bu adamı milli takımında da oynuyormuş.Tehlikeli bir oyuncu.

Emre nin yorumlarını takip ettiğim kadarıyla çok koyu bir Galatasaralıy dı, neden ihraç ediliğini bilmiyorum ama transfer sezonunda sabahlara kadar klavyenin başındaydı neden ihraç edildiğini açıkcası merak ediyorum foruma renk katıyordu hakkının yenmesini istemem.

Mehmet Batdal'a ne olmus böyle :D

bu arada 1000 mesaji üstüne gecmisim.

LIKE'lar gelsin :D

------------Vjekoslav Tomic-------------

Erdem----Deumi---Danilo Nikolic----Erkan

---------Ragued---Birol-----------------

Ilhan Parlak----Cernat------Mehmet Cakir

--------------Shelton-------------------

Karabükspor'da cok ofansif oynayacak.

öndeki 4lü iyi

sadece parlak soru işareti

çakır ve shelton çok süratli, cernat çok zeki

ragued her an kırmızı görebilecek bir oyuncu, aşırı agresif

beyler kaptan kim ya bu takımda:D

cevabımı aşağda buldum ufa:D

kendisini yakınen tanımam ama ihraclara baktıgımda 'Kamil Sarper Özsefer' isimli üyenin ihrac edildigini gördüm nedeni baska takımı tutup üyeleri provoke etmek yazıyor.oysaki ben bu isimli bir üyeyi gsbasket den de tanıyorum.kendisi basketle yakından ilgilidir.kendisini bir galatasarayli olarak bilirim.sadece yanlış hatırlamıyorsam göztepeye de sempatisi var o kadar.örnegin bu sebeple bu ihracı cok da anlayamadım ya neyse sonucta olayın iç yüzünü pek bilmiyom.

Emre yanındayım ben de renktaş :D Bana da bi like :) :D :asd:

İnsanların arkasından konuşmak hoş değil. Sen buralarda yokken Emre günlerce burada nöbet tutuyordu. Elbet bir yanlış anlaşılma olmuş. Yoksa Emre`nin fener ile alay edici bir sürü mesaj ve paylaşımlarını göstere bilirim. Bir yazı ile adamı harcamayın. Maçı radyodan dinliyordu. Yanlış anlamış olabilir...

:asd:' siz yokken biz vardik'

Sabri'nin ortaları konuşulmuş yine, ben de birşeyler karalıyım o vakit. Sabri'nin ortalarının bu kadar yerden yere vurulması tamamen ön yargı ve sürü psikolojisinden kaynaklanıyor. Mükemmel olmayabilirler, isabet oranı %100 olmayabilir (ki böyle bir istatistiği yakalayan futbolcu yok zaten) ancak kesinlikle ve kesinlikle bu kadar eleştirilcek kadar kötü değiller, benim zaman zaman beğendiğim dahi oluyor hatta. Sabri'nin problemi başka, Sabri nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor yani temel, mental bir sorun, eleştirecekseniz doğru yerden eleştirin bari. Sadece ortalarını kıyaslayarak konuşuyorum, Sabri'nin ortaları o sözde Avrupa'nın en iyi 10 beki arasından gösterilen, Avrupa devlerini peşinde sürükleyen (!) Gökhan Gönül'ünkülerden kat be kat daha iyi.

ggönülün ortaları da iyi bence

ayrıca sabrinin ortalarını beğeniyorum, sert ve kavisli

ancak ceza alanında sadece barosun olması sıkıntı verici

Formamız hangisi ?

Emre nin yorumlarını takip ettiğim kadarıyla çok koyu bir Galatasaralıy dı, neden ihraç ediliğini bilmiyorum ama transfer sezonunda sabahlara kadar klavyenin başındaydı neden ihraç edildiğini açıkcası merak ediyorum foruma renk katıyordu hakkının yenmesini istemem.

dün fener gol attığında gooollll diye bağırdı ondan olması lazım bende sinirlenmiştim ama emre manisa gol attı sandı galiba

skor tahminis nedir?

Sercan Horozcu - moderatörümüzden ricam Emre`nin ihraçını bir kaç dakikalık kaldırsın. Cevap yazsın bakalım neden öyle yazmış. Sonra asıp keseriz. Ben Sercan beye özel olarakta yazmıştım. Emre`nin GS`lı olduğundan hiç bir şüphem yok...

Geri
Üst Alt