STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

valla kanatlar defansif açıdan zayıf.o yüzden korkmuyorum değil.sercan ve elmander in ilerde biraz koşması lazım

Muhtemelen öyle sandı ve hepiniz üstüne atladınız adamın. Belkide sadece jb geçiyordu.

Emre, bazen çok konuşuyor ve dikkat çekmek için saçmalayabiliyor, ama Galatasaraylılığından şüphe duymam. En azından şu ana kadarki tutumu beni Galatasaraylı olduğuna inandırmaya yeter.

Herkes de çok abarttı bu işi.
bence bir şans en azından kendini bir kac dk lık ifade edebilecek bir imkan saglamaları gerekiyor Emre arkadasımıza.cünkü 2-3 sayfa önce de yazdım baska bir forumdan tanıdıgım ve kesinlikle bir galatasaraylı olduguna emin oldugum birini baska bir takımı tutdugu gerekcesiyle ihrac etmeleri şasırttı beni.

GS Store'un Inter formali kampanyasi taraftarin internet uzerinde kisa sürede olusan tepkisi sonra yayindan kaldirilmis.

Beyler kadroya baktim az oncede ilk 11 saglam.. Mac oncesi 0-2 demistim. daha fazla gollu olabilir :d

Selamun Aleykum renkdaşlar

Beyler ben kahveye akar.Kendinize iyi bakın maç sonu burdayım.

Şanlı GALATASARAY Oooooleeeeyyy !

Riera'dan asist bekliyorum bu maçta. Elmander'den de gol/goller bekliyorum. Karabük'te ise Cernat-Shelton ikilisinden çekiniyorum en çok, 1 gol çıkar bu ikiliden sanki.

Ne ihracı adam like atıyor yav :o Emre'nin cezası kaç gün harbiden ? 3 günden az ise like'la Emre'cim, fazla ise önce like'la sonra vazgeç sonra birdaha like'la :D

Shelton sut bile cekemez buraya yazdim.

Selamin aleyküm

Riera'dan asist bekliyorum bu maçta. Elmander'den de gol/goller bekliyorum. Karabük'te ise Cernat-Shelton ikilisinden çekiniyorum en çok, 1 gol çıkar bu ikiliden sanki.

Benim beklentim değil ama isteğim, Sercan'dan 2 assist, Elmander ve Riera'dan 1'er gol :)

Teşekkürler Fatih hoca.

Uzun zaman sonra hemen hemen herkesin istediği bir kadro çıkarıyor.

Kazım ve Baros'un kulübeye çekilmesini bekliyordum ama tabi Sabri de isabet olmuş.

Fatih hoca maç içerisinde zaman zaman Sabri'ye gerçekten çok sinirleniyordu.

İnşallah güzel bir skor ile maçı kazanan taraf oluruz arkadaşlar. :)

bir futbolcu kendini gelitirse zaten bugün Galatasaray da olmaz, bu ne lan Galatasara köy takımımı şerefsiz lig tv yorumcuları!!

Geri
Üst Alt